Şimdi Ara

Opel'den aldığım sıfır km aracın ön tamponunun değişmiş olduğu benden gizlendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22 Mart 2016 tarihinde Opel Kale (Edirne) 'den aldığım Opel İnsignia marka aracımın ön tamponunun değişmiş olduğunu,8 Mart 2017 tarihinde "myopel" uygulamasında "servis geçmişim" uygulamasında tesadüfen öğrendim. Üstelik bu işlemin tarihi 1 Nisan 2016, yani ben aracı aldıktan sonra, araç bende iken tampon değişmiş, kayıt bu yönde... Benim ise bundan tesadüfen haberim oluyor.

    Araç Opel Kale (Keşan) bayiinden, Edirne bayisine benim için getirilmiş. Fakat bu hasar daha ilk başta Keşan bayisine getirilir iken oluşmuş (kendi beyanları). Şahsıma yapılan açıklama bu parçanın plastik olduğu için değer düşürmeyeceği yönünde. Aracın değerinin ne kadar düşeceği, düşüp düşmeyeceği, tamponun ne kadar önemli olduğu göreceli bir kavram değil mi sizce? Halbuki bu aracı alırken bu durum bana bildirilmeliydi. Şu an bir periyodik bakımı ücretsiz yaptırmamı teklif etmekteler. Bu arada zaten ilk periyodik bakımı zaten yaptırmıştım. Fakat yaşadığım bu kandırılmışlık duygusunun karşılığı daha ağır olsa gerek. Artık sıfır km araç alırken yanımda kaporta ustası mı götürmem lazım?
    var mı bu konuda bir tecrübesi olan, duyan , bilen?







  • Demek ki sıfır araba alsak bile güvenmek hata. Hadi tampon değiştirdin anladım da aracı müşteriye teslim ettikten sonra işlem görmüş gibi kayıt açmak nedir? Bana göre düpedüz kandırmaca. Hakkını sonuna kadar ara. Firma bir şekilde yapılan hatayı telefi etme yoluna gitmeli ki insanların onlara olan güveni devam etsin. Ayrıca bayii için de yaptırım uygulamalı. Şu yazdıklarından sonra OPEL mi asla...

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metafor3441 -- 15 Mart 2017; 13:8:16 >
  • Opelde çok sık yaşanan bir durum, yillar önce arkadasa aldigımız sıfır Astra'nın da ön sağ kapısınında boyalı oldugunu öğrenmiştik tesadüfen.Bu yuzden opel almıyorum, servisleri dürüst değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava açsan kazanırsın. Bedelini bir şekilde alabilmeniz lazım. Plasik olduğu için değer düşeyeceğini söylemek de yüzsüzlük olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.