Şimdi Ara

OPEL CORSA OTOMATİKçiler lütfen buraya!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 1999-2000 model opel corsa otomatik almak istiyorum.Fakat bu aracın şanzımanı easytronik değil.Bu nedenle bu araç hakkında bir
    fikrim yok.Bu araç 100 km de ne kadar benzin yakar?
    Ekonomik midir?Randıman verir mi?
    Bu aracı bilen arkadaşlar beni bilgilendirirlerse çok mennun olurum

Ayrıca 15000 YTL ye kadar bildiğiniz az yakan otomatik vitesli araç
    varsa lütfen bunu belirtin.

1500YTL daha fazla denkleştirebilirsen bu var.

Orjinalden alıntı: Orcunsau

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1515657

araba 19.000 km'de ama 30.000 bakımı yapılmış o nası iş ya ??????????????????
  • arkadaşım benim annemde vaar corsa 1.3 CDTI şirketin kiralık easytroniklisinden bence ii corsaya göre güzeel sevdiim ben açıkçası ama diğer türlü otomatik bilmiyorum ama easytronik i tavsiye ederim hee bide ekşın yapıcaksan tavsiye etmem düz vites derim

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1515657

araba 19.000 km'de ama 30.000 bakımı yapılmış o nası iş ya ??????????????????

• O araç gerçek otomatik vitese sahiptir yani geriye kayma vites arasında bocaama filan olmaz, kullanımı çok rahattır , beklediğin kadar da çok yakmaz 8.5 lt/100 kmyi geçeceğini zannetmiyorum ancak corsa otomatik vitesli oranları yalnızca 1.4 motorla geldiler ,1.4 ün bakım masrafları biraz yüksektir , bir 2.si o yıllara ait corsaların güvenliği biraz düşüktür. Alternatif olarak 2000 -2002 model clio otomatiklere bakabilirsin 1.416v olanları az yakar, (1.6 8 vli modelleri de mevcuttu)1.6 otomatik kulanmıştım çok rahattır biraz fazla tüketir,gazlarsan 9 ltyi görürsün,14.uün biraz daha az tüketeceğini zannediyorum yedek parçası opelden ucuzdur zaten iyi kullanıldıysa sorunu azdır, eğer otomaatik vites de arızası varsa onarımı tuzluya çıkar o nedenle dikkat etmek gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.