Şimdi Ara

Opel corsa D - kronik direksiyon sesi problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
36.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar izmirde bir servis buldum hasgurcanlar diye ses eps nin içindeki kirik bir dişliden geliyor dediler sökülüp degistiriliyormus 800 tl maliyeti var sorun çözülüyor diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihandal M kullanıcısına yanıt
    Parcanin adini bilmiyorum. Motorun ust sol tarafinda el buyuklugunde benzinin hava ayarini mi ne yapiyormus. 110 tl fiyati var. Oradan geliyor o ses. Ben uziun sure aradim. Servisler dahil bulamadilar. Ankarada bir usta buldu. Degistirdim ses gitti. 1 yil sonra yeni parcadan ayni ses yine gelmeye basladi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz dikkatli dinleyince ancak duyulabilecek, derinden gelen, kedi mırıldanma sesine benzeyen ses ise bahsedilen , ben de Opel servise gidip teşhis ettirdim. Bu araçtaki direksiyon pompasının sesi olduğu, yapısı nedeniyle biraz gürültülü çalıştığı söylendi. Aynı motoru kullanan astra h CDTI aracımda neden bu sesin olmadığını sorduğumda ise satrancın elektrikli direksiyon sistemine sahip olduğu söylendi. Ben de inandım. Napayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 model corsa d aracımda tam sağ veya sol yaptığımda sürtme sesi geliyordu. Arkas servis 6500 tl ücret istedi parça üzerinde eps sistemide olduğu için fiyatın yüksek olduğunu söylediler. Daha sonra aracın 100000 km yi geçtiğini ve ön düzende hiç parça değişimi olmadığını söyledim. Onlarda viraj demirlerinin ucundaki körükler yırtılmış değiştirelim dediler faydalıda oldu. Bu değişimden sonra tam sol yapınca ses geliyordu. Rot balans yaptıdığım usta tekerin davlumbaza sürttüğünü söyledi. Bunun üzerine tekrar servise gittim rot kolları üzerinde tekerlerin belirli bir yerden sonra dönmesini engelleyen parçanın erimiş olduğunu bununda ayrıca satılmadığını rot kollarının ikisininde değişmesi gerektiğini söylediler. Değiştirdim şu an çok memnunum hiç ses kalmadı. İlk teşhis hatalıymış!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vural1967

    Arkadaşlar istanbuldaki opel servislerin çoğuna gösterdim fakat hiçbiri tatmin edici ne bir cevap nede bir çözüm buldu.aracı serviste 4 gün kaldı ama sonuç yok.Söyledikleri tabir şu-Normal bu ses bu araçlarda ...

    Bende araçtan soğudum ve aracı sattım.Sese alışabilirsenız ne ala ama ben bi türlü alışamadım, sabır diliyorum :/
    Kronik sorun olan tıkırtı ve gicirdama sesi bir sure sonra direksiyon kutusuna zarar vermez mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.