Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.7 DTI ACİL BİLGİ ALINIRMI BU FİYATA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
29.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/2003_model_binek_ruhsatli_corsa-98WQQaXQQ16719802WQQpXQQdisplayitem

Bu araç nasıldır arkadaşlar km si yüksekmidir dizel olmasından dolayı yıpranmışmıdır. fiyat ve performans nasıldır.yakıt tüketimi nedir bilgisi olanlar bilgi verirse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cateyes -- 9 Eylül 2009; 13:40:45 >

OPEL CORSA 1.7 DTI Hakkında Acil Bilgiler

Opel Corsa 1.7 DTI, güçlü ve verimli bir dizel motora sahip bir binek otomobildir. Piyasada ikinci el olarak bulunabilen bu araç, uygun fiyatlarıyla dikkat çekmektedir.

Opel Corsa 1.7 DTI hakkında detaylı bilgi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu metinde, bu araçla ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

Motor ve Performans: Opel Corsa 1.7 DTI, 1,7 litre hacimli, dört silindirli bir dizel motora sahiptir. Bu motor, 68 beygir güç ve 130 Nm tork üretmektedir. Araç, beş ileri manuel şanzıman ile donatılmıştır.

Yakıt Verimliliği: Opel Corsa 1.7 DTI, yakıt verimliliği konusunda oldukça iddialıdır. Ortalama olarak 100 kilometrede sadece 5,5 litre dizel tüketimine sahiptir. Bu, uzun yolculuklar için ideal bir seçenek olmasını sağlar.

Donanım Seviyeleri: Opel Corsa 1.7 DTI, farklı donanım seviyeleri ile sunulmuştur. Temel donanım seviyesi bile klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi temel özellikleri içermektedir. Üst donanım seviyelerinde ise deri koltuklar, navigasyon sistemi ve daha fazlası gibi özellikler bulunmaktadır.

Güvenlik: Opel Corsa 1.7 DTI, güvenlik konusunda da ödün vermemektedir. Araç, sürücü ve yolcuların güvenliği için hava yastıkları, ABS fren sistemi ve elektronik denge kontrolü gibi özellikleri bünyesinde barındırmaktadır.

Fiyat: Opel Corsa 1.7 DTI, ikinci el piyasasında uygun fiyatlarla bulunabilmektedir. Aracın fiyatı, modeline, yılına ve kilometre durumuna göre değişmektedir.

Sonuç: Opel Corsa 1.7 DTI, uygun fiyatı, güçlü motoru ve yakıt verimliliği ile öne çıkan bir dizel binek otomobildir. İkinci el araç arayanlar için ideal bir seçenek olan Opel Corsa 1.7 DTI hakkında daha fazla bilgi için yetkili satıcılarla iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Motor sağlamdır. Isuzu garantisindedir. Ama 1.3'e göre çok yakar ve gürültülüdür.

Orijinalden alıntı: Ünal

Motor sağlamdır. Isuzu garantisindedir. Ama 1.3'e göre çok yakar ve gürültülüdür.
    Normal benzinli modellere göre yakıtı nasıldır.kullanan arkadaşlar varsa 100 km deki tüketimi yazarlarsa memnun olurum.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: cateyes

Normal benzinli modellere göre yakıtı nasıldır.kullanan arkadaşlar varsa 100 km deki tüketimi yazarlarsa memnun olurum.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    100 km ortalama 5-5.5 litre dizel diye hesaplayabilirsin.

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

5 5.5 çok iyimser olmuş istanbul içiyse 6nın altına zor iner trafikte 7 litre de
    sağlıklı bir motor 120 TL ye fullenen depoyla şehir içi çok rahat 750 km yapıyor..47 litre kdr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 12 Eylül 2009; 6:51:52 >

Ataşehir TEM Yanyol Çağatay Plaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

sağlıklı bir motor 120 TL ye fullenen depoyla şehir içi çok rahat 750 km yapıyor..47 litre kdr.

Alıntıları Göster
    ben de bu araçtan var... 2 senedir bende. daha öncede vardı çalınmıştı memnuniyetten gene aynısından aldık. öyle 1.3 den fazla yakara lafı denenmeden söylenmesin. uzun yolda büyük motor hacmi ile 1.3 ün bayıldığı rampada klima açık rahat rahat çıkar dipgaz yapmadan mazotu yanmadan atmayacağından daha az bile yakar. denenmiştir...
    normal mazotu rahatlıkla kullanabilirsin...
    bütçen elverirse chipletirsen (bendeki şirket aracı şirket karşılasa hemen chipleteceğim. en azından yarısını verse yeter:)) yada chipli alırsan çok daha performanslı bir araban olur zevkle binersin. arkada kemerlerde var muayene sorunun olmaz. fiyat için aynı fiyata çelik jantlı daha düzgün bulabilirsin...
    1 depo ile izmir istanbul arası git gel 920 km de ışık yandı. klima açık full yüklü iken... şehir içi en az 800 km garanti gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 12 Eylül 2009; 17:45:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

ben de bu araçtan var... 2 senedir bende. daha öncede vardı çalınmıştı memnuniyetten gene aynısından aldık. öyle 1.3 den fazla yakara lafı denenmeden söylenmesin. uzun yolda büyük motor hacmi ile 1.3 ün bayıldığı rampada klima açık rahat rahat çıkar dipgaz yapmadan mazotu yanmadan atmayacağından daha az bile yakar. denenmiştir...
    normal mazotu rahatlıkla kullanabilirsin...
    bütçen elverirse chipletirsen (bendeki şirket aracı şirket karşılasa hemen chipleteceğim. en azından yarısını verse yeter:)) yada chipli alırsan çok daha performanslı bir araban olur zevkle binersin. arkada kemerlerde var muayene sorunun olmaz. fiyat için aynı fiyata çelik jantlı daha düzgün bulabilirsin...
    1 depo ile izmir istanbul arası git gel 920 km de ışık yandı. klima açık full yüklü iken... şehir içi en az 800 km garanti gidiyorum

Alıntıları Göster
    Aynı araçtan arkadaşımda var oldukça az yakıyor o konuda içiniz rahat olsun fakat motor inanılmaz gürültülü ve tüm ses arabanın içinde hissediliyor. Alırken buna dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Aynı araçtan arkadaşımda var oldukça az yakıyor o konuda içiniz rahat olsun fakat motor inanılmaz gürültülü ve tüm ses arabanın içinde hissediliyor. Alırken buna dikkat edin.

Alıntıları Göster
    gürültü arabadan arabaya değişir... benimkinin motoru o kadar gürültülü değil ama dediğin gibi çok gürültülü olanda var...
    volvo s40 1.6 dieselde var benim 1.7 dti den daha gürültülü çalışıyor ama izalasyonu nedeniyle içeri o kadar ses gelmiyor orası ayrı:)

• quote:

gürültü arabadan arabaya değişir... benimkinin motoru o kadar gürültülü değil ama dediğin gibi çok gürültülü olanda var...
    volvo s40 1.6 dieselde var benim 1.7 dti den daha gürültülü çalışıyor ama izalasyonu nedeniyle içeri o kadar ses gelmiyor orası ayrı:)

Alıntıları Göster
    Yok ya abartmayın o kadar fazla ses girmiyo içeri.

Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

Yok ya abartmayın o kadar fazla ses girmiyo içeri.

Alıntıları Göster
    2. eli nasıldır bu arabanın ?

Orijinalden alıntı: JimBeam

2. eli nasıldır bu arabanın ?

Alıntıları Göster
    aynısından bende almayı dusunuyorum tek dusumcem arabaya 4 kısı bıner mı rahat edermı...
    aıle arabası olurmu sızce...

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

boyun 180 ustu ise arkana kimse oturamaz
    Tek korkum, 4 kapı olmadığı için satışı sıkıntılı olabilir mi acaba ?

dostum satısı varda heralde tek kapıya bız zor sıgacagız...

Orijinalden alıntı: AYYUZLUM

quote:

dostum satısı varda heralde tek kapıya bız zor sıgacagız...

Alıntıları Göster
    in çık biraz zor oluyor.

in çık biraz zor oluyor.

Alıntıları Göster
    bende bundan almayı düşünüyorum. fakat fazla sayıda yorum göremedim.
    sahip olan arkadaşlar genelde iyi şeyler söylemiş. ama hala 1.3 cdti ile 1.7 dti arasında
    bir yakıt polemiği mevcut.

Orijinalden alıntı: studioworks

bende bundan almayı düşünüyorum. fakat fazla sayıda yorum göremedim.
    sahip olan arkadaşlar genelde iyi şeyler söylemiş. ama hala 1.3 cdti ile 1.7 dti arasında
    bir yakıt polemiği mevcut.

Alıntıları Göster
    motorun çok dayanıklı olduğu bir gerçek

Orijinalden alıntı: traktus

1.7 DTI bende de vardı. İlk çıktığı zamanlar almıştım. Bostancı'daki özel bir serviste kaputu açıp motoru görünce "Aha.! bizim arabanın motorunun aynısı." demişlerdi.

Araçları klasik Astra idi. 200.000 e yakın km yapmış. Çok övüyorlardı motoru. Motora daha el değmedi demişlerdi.

Bu dizel motor Isuzu'nun. Dizelleri hep beğenilir. Yalniz araba biraz hantaldı. Yakıtı tüketimi benim yüzümü güldürmüştü. Başkada dizel kullanmadığım için diğer dizel araçlarla kıyaslayamıyorum.

Orijinalden alıntı: tephas

quote:

Orijinalden alıntı: traktus

1.7 DTI bende de vardı. İlk çıktığı zamanlar almıştım. Bostancı'daki özel bir serviste kaputu açıp motoru görünce "Aha.! bizim arabanın motorunun aynısı." demişlerdi.

Araçları klasik Astra idi. 200.000 e yakın km yapmış. Çok övüyorlardı motoru. Motora daha el değmedi demişlerdi.

Bu dizel motor Isuzu'nun. Dizelleri hep beğenilir. Yalniz araba biraz hantaldı. Yakıtı tüketimi benim yüzümü güldürmüştü. Başkada dizel kullanmadığım için diğer dizel araçlarla kıyaslayamıyorum.

Alıntıları Göster
    1.7 Motor diye performans beklemeyin. Dizeli iyidir fakat bana kalırsa 1.3cdti alın derim. Performans olarak 1.7'yle aynıdır hem donanımlıdır hemde az yakar.
    Ayrıca 1.7 Motorun vergi dezavantajı da var.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.