Şimdi Ara

opel astra mı toyota auris mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay için de araç alcam ama bi türlü karar veremiyorum ikisi arasında kaldım opel astra 1.3 cdtı 90-toyota auris 1.4 d4d 90 yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...



  • Bende merakla bekliyorum cevapları...aynı karasızlık bende de var.
  • Tasarım olarak kesinlikle astra..Zaten daha yeni bir araç.Aurisin yüzü eskidi..
  • auirisi hiç beyenmiyorum aracı inceledim içine oturduğunuzda minibüse oturmuş gibi hissediyorsunuz vites yeri özellikle çok sinir bozucu tabi zevke bağlı benim hiç hoşuma gitmedi artı toyotanın fiyat politikası ve bayideki ilgisizlikleri almamam için yeterli sebeptir.
  • bu sınıfta dizel alacak olsam kesinlikle düşünmeyeceğim iki araç.

    renault, vw, skoda, peugeot gibi daha güçlü alternatifleri değerlendirin bana kalırsa.

    kolay gelsin
  • Yeni kasa astra dan bahsediyorsanız motoru 95 hp dir , 90 hp olan eski kasa,, yeni astra auristen herşeyden önce çok daha şık ve oturaklı bir araç, aurisin kasası eskidiğinden daha donanımlı olabilir ama genede her türlü astraaaa...
  • Motor haricinde hemen hemen tüm veriler astra yı gösteriyor ki bildde hem elektronik hemde normal süspansiyonla astra golften daha konforlu yaylandırıyor ,golf sahiplerini kıskandıracak kadar iyi şeklinde yorumlarla sınıfının en iyi süspansiyonuolduğu belirtilmiş ki bunun 17 inçlik lastiklerle yapılması da ayrıyeten taktire değer gibi de bir not düşülmüş.

    Motor olarak küçük bir hacme ve eski versiyonda görece turbo boşluğuna yakalanmasına rağmen yenilenmiş motoruyla astra bu sorunu bir nebze ortadan kaldırmış olarak görünüyor ancak toyota motoruna göre daha dengesiz bir çekiş kabiliyeti olacağı aşikar.

    Buna karşın yine yıllar önce astra h nin ve aurisin bulunduğu testte performansseyehet diyor.olarak geride kalmasına ve puan olarak daha düşük notlar almasına rağmen astra golfün ardından 2. olarak bu değerlendirmeyi tamamlamıştı ki artık konumuz yeni astra ve auris olduğunda aradaki fark hem sübjektif hemde objektif verilerde oldukça büyük seviyelere ulaşıyor.

    Araçlara sırayla binildiğinde kişiye hissettirdiği iyi duygular ve kullanılan mazzemenin kalitesi ayrıca stili astra yı benimgözümde bir adım daha öne taşıyor ki yüksek sürüş pozisyonu ve vitesin bana göre uygun olmayan yeriile astra da insan eldivenin kişiye oturması gibi araçta rahatça ve bütünleşerek seyehet ediyor.

    Dış görünümü ise astranın pek yoruma bırakmayacak kadar iyi olduğunu söyleyebilirim ki yolda giderken insana verdiği güven hisside ayrı bir seçim nedeni olacaktır.

    Ve bana göre en önemli olan olayda aurisin fiyatı ki vw nin bile fiyatlarını çok daha fazla hak ettiğini düşünen biriyim şu anki meblalar iyibarı ile.

    Sonuçta gidipiki aracıda test edin ancak motoru daha performanssız olamsına rağmen sınıfının şu an bazı kriterlerini belirlemesi,çekici dış ve iç tasarımı nedeniyle astra çok daha iyi bir seçenek olacaktır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.