Şimdi Ara

Opel Astra J mi, Alfa Romeo Giulietta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Astra J kasa 1.3 dizel 95 hp olan, Giulietta ise 1.6 dizel 105 hplik olanından bakıyorum iki araç arasında kararsızım fakat çevremde kime giulietta alıcam desem yok son sahibi olursun yok sen delirdin mi parçası yok ,o araba alınır mı vs gibi laflardan çok sıkıldım aracı keyif için alıyorum al sat için almıyorum kullandıgım araçtan keyif almak istiyorum biraz da gösterişli yakışıklı birşey istiyorum görsel olarak ikisi de bana hitap eden araçlar biraz araştırmalarıma göre motor olarakta iki motor da sıkıntısız multijet motorlarmış sanırım, sizin öneriniz hangisi olurdu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

al sat derdim yok araçtan keyif almak istiyorum aklımda giulietta vardı fakat çevremdekiler vazgeçirmeye çalışıyor

Astra j 1.4t ye 3 sene bindim keyifli güzel bir araçtır ama 1.3 mj ile değil. J kasanın1400-1500 kilo arasında değişiyor ağırlığı. Aşırı ağır. Direksiyon hissi çok kötü ama yol tutuşu wattslı modeli alırsanız iyidir. Uzun yol konforu çok çok iyidir astra j de.

Giu alacakken eksperden döndüm. Sürüşü astradan çok daha dinamik ve eğlenceli. Yol tutuşu da her alfa gibi çok iyi. Dna modu bile döneminde o sınıfta eşi benzeri olmayan özelliklerden. 1.6mj ile 1.3mj in performansı arasında uçurum var. Yakıt olarak da ikisi de benzer yakar. Kesinlikle giu. Piyasası da o kadar kötü değil giunun. Millet öğrendi, temiz ise her türlü satılır. O paralara rakipsiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki seçenek de gayet güzel. 1.3 CDTI Astra, performans olarak biraz ağır kalır. Bütçe dahilinde bulunabiliyorsa 1.6 CDTI daha iyi bir seçenek olur ama bu motorun, özellikle de km'si yüksekse zincir muhabbetine dikkat edilmeli. Çünkü, zincir değişimi bu motorlar için ciddi bir maliyet kalemi.

Giulietta, bildiğimiz 1.6 Multijet motora sahip. Bu motor da oldukça sağlam. Bakım maliyetleri 1.6 CDTI motora göre nispeten daha uygun.

İki otomobilin de yol tutuş limitleri yüksektir, sürüşü keyiflidir. Giulietta biraz daha sert; Astra ise biraz daha konforlu bir otomobildir.

Bence, kararınızı yaşadığınız bölgeye göre verin. Usta, parça, servis konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamam derseniz gönlünüzden geçeni alabilirsiniz. Diğer türlü Astra, sizin için daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

Alternatif olarak iki markanın/modelin; Facebook, Instagram, internet sayfası, forum gibi topluluklarına üye olup daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Haricinde, Youtube üzerinden And Çetin ve 2CR Serhat İnci kanallarının canlı yayınlarına bizzat ilan numarası gönderip yorumlamalarını isteyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Giulietta ve lpg
    14 yıl önce açıldı
    opel astra mi ford focus mu
    12 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cosmo donanım ise bence Astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra j sıradan araçtır. Alfadaki motor opelin motordan daha sorunsuzdur. Son sahibi olursun artık şehir efsanesi hocam, bu yaştaki araçlarda kronik riski her zaman var. Şahsen düşünmeden Giulietta alırdım.

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

ELEKTRİKLİ ARAÇ KASKODA ARAÇ DEGERİNİN %1'İNE KASKO 🚗⭐️⭐️ TESLA -TOGG KASKODA 16.000₺ - 25.000₺ ARALIĞINDA OZEL FİYATLARLA....

FORUM KONUMUZ...
  • Piyasası önemli değil. Araçtan keyif almak istiyorsan ve gerçekten araba sürmek istiyorsan alfa Romeo 159 öneririm. Benzin dizel hangisini seçersen seç iki tercihde mükemmel bir araç demektir.

Ama senin önerdiğin iki araç içerisinden ise guiletta yı öneririm. Ama 159 ve guiletta çok farklı iki araçtır bunu unutma. Guiletta, yeni nesil Fiat Bravo dur. Kullanımı güzel, seri giden, tercih edilecek bir araçtır. 159 ise gerçek bir arabadır. Son gerçek alfa Romeo dur.

Alfa Romeo sevmeyip kullandiktan sonra seven galerici bile var sizde en kotu bir kullanın derim önce , zaten arabayı almadan önce gidin yola çıkın hatta 100-120 km kadar çıkın expertiz güvenmeyin çoğu bir halt bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 25 Kasım 2025; 4:19:35 >

Orijinalden alıntı: Guest-F6CA7517F

Astra j 1.4 turbo kullandım güzel tok arabadır artık standardından ağır diye mi yoksa hızı mi hissettirmiyor bana biraz ağır gelirdi sanki yazılımda vardı 165 HP 265 tork

Alfa Romeo sevmeyip kullandiktan sonra seven galerici bile var sizde en kotu bir kullanın derim önce , zaten arabayı almadan önce gidin yola çıkın hatta 100-120 km kadar çıkın expertiz güvenmeyin çoğu bir halt bilmiyor

6 yıl Astra J 1.4T bindim bende aynı hissederdim hantal gibi geliyordu ama daha dinamik gözüken golf 7 ile yanyana gidiyordu. Yol tutuşundan memnundum. Kronik hiç bir sorununa denk gelmedim çünkü 0 alıp 80 bin km de sattım. Sadece direksiyon hissiyatını sevmezdim.

21 June &amp;amp;amp;#8734;

See you in another life...
  • çabuk satma derdi olmayacaksa alfa diyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.