Şimdi Ara

Opel Astra H Çalışmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2011 90 binde otomatik aracım var. Evin 2. aracı olduğu için pek kullanmayız 2 haftada bir kullanırız. Son 2 aydır şöyle bir problemi var. Aracı çalıştırmak istediğimde geç marşa alıyor ve geri ya da normal vitese takınca ayağımı frenden çekince normalden hızlı ileri - geri gidiyor. Daha sonra vitesi ileri - geri alınca motor aşırı titreşimli çalışıyor sanki stop edecekmiş gibi oluyor. 2 -3 dakika sonra ise normale dönüyor. Stop edip tekrar çalıştırınca ise normal çalışıyor. Akü 3 ay önce değişti. Neden yapar sizce bunu?

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Şanzumana bakılması gerekir, opel astra h facebook grubuna sormanızı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lego95 kullanıcısına yanıt

Hocam facebook gruplarına sorduğumda normal olduğunu söyleyenler oldu, subap uzaması olabileceğini söyleyende oldu. Fakat bir kez çalıştıktan sonra normale dönüyor araç. Ben benzin pompasından ya da buji bobinden şüphe ediyorum ama net bir şeyde diyemiyorum. Geç çalışması sorun değil fakat frenden ayağımı çektikten sonra normalden daha hızla hareket etmesi ve motor titremesi canımı sıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.