Şimdi Ara

Opel Astra Classic 3 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPEL ASTRA CLASSİC 3 EASYTRONİC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BENZİNLİ Mİ DİZEL Mİ ALSAM DİYE KARARSIZ KALDIM SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ??

BENZİNLİ OLURSA TERCİHİM 1.6 DAN OLCAK

• gerçi sfır veya 2. el belirtmemişsiniz ama sıfırı şu an bulunmuyor haziran temmuz lafları ediliyor bayilerde.

o nedenle mecburen 2. ele yöneleceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtlvnt

OPEL ASTRA CLASSİC 3 EASYTRONİC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BENZİNLİ Mİ DİZEL Mİ ALSAM DİYE KARARSIZ KALDIM SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ??

BENZİNLİ OLURSA TERCİHİM 1.6 DAN OLCAK

Yılda kaç km yapacağınızı ve sehir içi/şehir dışı ne kadar kullanacağınızı belirtmemişsiniz,ayrıca hangisini alırsanız alın komfor paketli olanını seçmenizi öneririm...
    Önemli Not:liste fiayatında komfor paketli easytronic dizel geçen hafta 40.150 idi az önce baktığımda 40.260 olmuş,bir önce ki ayda 250 kadar artırmışlardı,nooldu EURO arttı da bizim mi haberimiz yok acaba???

• KONFOR PAKETLİ SIFIR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ YILDA 10 BİN KM GEÇİÇEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM AMA BENİ DÜŞÜNDÜREN DİZEL Mİ BENZİNLİ Mİ ALSAK DİYE KARARSIZ KALDIK TAM OLARAK BAYİLERDE VARMI BENDE BİLMİYORM
  • 10bin km kadar yapacak olsaydım 1.6 motoru tercih ederdim,zam da gelse hala fiyat olarak sınıfında alınabilecek iyi araçlardan birisi olduğunu düşünüyorum,benim kızdığım nokta astra H,classic III olarak çıktı çıkalı her ay 150-200 bizi tırtıklamaya çalışmaları...
  • ne kadar yakıyor şehır içinde 1.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykarabay

ne kadar yakıyor şehır içinde 1.6

9-10lt arası yakıyor.
  • aslında bakarsanız bir opel astra kullanıcsı olarak opelden otomatik vitesli arac almanızı önermem.
    ayrıca oelin dizel motorları cok gürültülüdür.
    bilginize
  • Valla daha yeni bir yakınım aldı arabasınıda cumartesi verdiler.Daha önce, önceki kasa hatchback astrası vardı km 80000 falan çok yakıyor diyordu 2007 model.24e sattı onu.Şimdi yine son kasa değil aynı kasadan almış yani önceki aracı ile aynı kasa yine benzinli almış 35.000 tl para vermiş.Neden aynısını aldın dedim hemde benzinli kem küm etti.Yani gereksiz olmuş.Bence çok yol yapıyorsanız dizelden şaşmayın yalnız dizelin kullanımı ayrı bir özen ister.Yılda 10.000 km yapıyorsanız dizel alın geyiğine girmiycem artık benzinli ile şehir içinde gezmek sıkıntı oldu.Hele birde arada uzun yol yapıyorsanız baya bi yük oluyor.Yani bu size kalmış şehir içi çok geziyorsanız sıkışık trafik varsa uzun yol yapıyorsanız vs dizel alın.Yoksa bu zamanda 35 bin tl artı benzin masrafını düşünce akıl karı değil pek...

Bu arada tanıdığıma bayi lpg için garantiyi bozmadan 2000tl'ye taktırırız bi düşünün demiş buda size bilgi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 6 Temmuz 2010; 11:33:46 >

• Arabanın dizeli hapı yuttu Rizeli benimde terciğim dizelden yana zaten şuan altımda kia ceed var dizel koltuğa yapıştırıyor. hani diyorlar ya benzinli gibi kaçamaz diye onlar kendilerini kandırıyor maalesef bnm arabaya bir binmelerini tavsiye ediyorum
  • KEsinlikle dizelini alın derim ben benzinlisini aldım pişman oldum araba hem performanslı değil hemde yakıyor , dizel için gitmiyo falan diyolar yalan sanki benzinlisi uçuyor , ben benzinliyle diseline bayırda yetişemiyordum ,,,,hem performans konusunu diselde bi chip ilede çözebilrsin
  • 2004 model 1.4 yeni astra essentiam vardi. 93000 km'ye gelince yeni bir araba ile degistirmek istedim ve sonunda en uygun olarak Astra classic III hb essentia + konfor paket benzinlisini aldim. Ilk izlenimim 1.4 motordan daha kotu cekisli oldugudur. Daha az cekisli olmasi klima calisiyorken anlamindadir. Obur arabada klimanin cekise hic bir etkisini bilmiyorum. Umarim yaniliyorumdur. Klimayi kapatip yola devam edersem cekis artiyor ama bekledigim kadar degil. Ayrica oteki (eski, 1.4 motor) ile hafta sonu 550 km yol yaptim klima acik, ortalama 110-120 km hizla otoyolda ve 120 lira benzin parasi verdim. Yani kilimetre basina 22 kurus, bu araba bakalim ne kadar yakacak.
  • Arkadaşlar 2. el araçlara bakıyorum da Opel astra Enjoy 2009 modelleri 32.000 civarı 2010 opel classic 3 1.6 konfor paketli olanın ikinci eline 36 000 isteyen var. bugün bayiye gittim opel classic 3 1.6 konfor paketli modeline 34 000 TL dedi. kasa olarak enjoyun aynısı gibi geldi özellik olarak da full. bu araba hakkında bilgisi olan varmı bana çok uygun geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.