Opel Astra 1.6i 16v CD HB 1998 model otomobil; 14.500 YTL(son), parliament mavisi, 116.000 km'de, CD donanımını söylemeye gerek yok biliyorsunuzdur, aracın sol ön çamurluğunda darbeden dolayı boya var. Buna göre bahsetmiş olduğum otomobil;
1. Fiyatı makul mü, sizce bu araç ne kadar eder? 2. Aile otomobili olarak düşünülebilir mi? 3. Yedek parçası bol ve hesaplı mıdır? 4. Yakıt tüketimi ne kadardır? 5. İkinci el piyasadaki vaziyeti nedir? 6. Forumda okuduğum kadarıyla sorunlu otomobil olarak göstermişler; gerçekten aldığıma pişman olur muyum? Aldığım otomobili en az 5-6 yıl kullanmak istiyorum... 7. Eğer "alınabilecek bir otomobil" diyorsanız; satın alma esnasında kontrolünü nerede ve nasıl yaptırmalıyım? Yani sanayide mi, özel serviste mi, yoksa yetkili servisinde mi ve dedikleri 21, 31 veya 51 nokta kontrolü şeklinde mi?
Ne dersiniz? Acil yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
1.fiyat fena değil ama biraz daha ısrarcı olun pazarlıkta 2.hb olduğu için içeri fazla ses alıyor aile arabası derseniz sedan düşünün 3.biz de opel kullanıyoruz ama sizinkinin eski kasası parçası boldur biraz belki yüksektir ama çok değil 4.yakıt tüketimini bilemeyeceğim ne yazık ki... 5.astra kolay satılabilen piyasası güçlü bir araçtır şüpheniz olmasın... 6.alacağınız araba 10 yıllık bir araba 5-6 yıl kullanacağım diyorsunuz biraz sorunlu yılları olabilir sizin için 7.özel servisler herzaman için daha iyidir hem daha uygundur hem de her zaman destek sağlarlar biz mesela özel servise gidiyoruz ve çok memnunuz
son olarak bir iki birşey eklemek istiyorum bence 98 model eski kasa astra gls düşünün onlar da çok sağlam araçlardır hem daha uygun bir fiyata bulursunuz temiz de olursa daha iyi olur ama bazıları yenisi varken eskiyi almak yanlıştır diyecek kişisel tercih meselesi...
Bundan 1 yıl önce 2000 model ve Sedanına 16 demişlerdi bana. Sizinki biraz pahalı gibi geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme