Opel Astra 1.6 Essentia 2012 Alınır Mı?
-
-
Essentia olduguna göre h kasa sanırım.
Fiyatlar daha da artmadıysa focus 2.5 lar da fena değil o bütçeye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Essentia olduguna göre h kasa sanırım.
Fiyatlar daha da artmadıysa focus 2.5 lar da fena değil o bütçeyeAynen H bu. Sizce alınır mı hocam bu
_____________________________ -
Bence pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Alınmaz. Donanım yok motor kötü
Titanium focus bak bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
H kasa benim gözümde ederi 50 60 yazık valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim eski arabamdı.fena araba değildir ama yarı otomatik mi düz mü vitesi?yarı otomatikse gerçekten soğutur kendinden
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
üzülüyorum şu h kasa ve focus 2.buçuk lara istenilen paralara çiçek gibi baksın sahibi isterse her gün yıkasın kazası boyası olmasın ama geçen zamana söz geçmez 10 yıl be az buz değil modeli yüksek olur nispeten güncel bir yüzü olur b sınıfı bile olsa lanet olsun der verirsin binerken hiç değilse az biraz yenilik hissedersin malum site h kasa 1.3 dizellerle dolu adeta tüm ülke sözleşmiş gibi her ilana koyan üstüne biraz daha ekleyerek koyuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 15 Ekim 2020; 21:34:40 >_____________________________ -
Tam 1 sene önce 66 bin liraya aldiğim araç vay anasınj
3,5 yıl önce 11000 dolara 23bin km de iken 2013 modelini sattım. Bu süreçte kullanılan aracın değer kaybetmesi gerekir. Hadi diyelim 10000 dolara düşsün bugünkü değeri 80000 TL.
H kasa alınmaz mı alınır. Taş gibi de binilir. Ama elinizde ki 100 bin para 12500 dolar yapar. Aceleniz, çocuğunuz, bebeğiniz, hastanız, yaşlınız vs vs vs özel bir durum yoksa. Bekleyin 12500 dolarınız kenarda dursun. Daha iyisini alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Opelin bitmeyin bi sesi var
Opel parçası çok pahalı,hafta başı arkadaşımın 2014 1,3 dizel aracına baskı balata ve volan değişecek demişler, 11.000 TL fiyat vermişler, arkadaş aracı alıp sanayiye götürdü, 3.000 liraya baskı balata değişti, servisin diğer dediklerini yaptırmadı...o yaşlar ve km ler tehlikeli, özellikle opel için.
1.3 Dizel modeline biniyorum süspansiyonlar sert motor verimsiz ( 1.6 Versiyonuda verimsiz ) Direksiyonu çok agir, hor kullanilmiş modele denk gelirseniz çok başiniz agrir.
Bunun dişinda yol tutuşu iyidir trim sesi duymazsiniz iç malzeme yumuşak parçasi ucuzdur pahali diyen arkadaslara bakmayin siz.
fakat essentia baya boş paket sirf diş kozmetigi iyi diye o fiyat verilmez . Mekanigi güzel bir 1.3 essentia konfor bakin siz hem 1.6 benzine göre daha iyidir hemde az yakar lpg ile ugraşmazsiniz.Baski balata volant degişimide ucuzdur tamirciler kime ne kitlerse modunda sadece 1900 tl istedikleri işi 400 liraya yaptirdim .
_____________________________ -
Eylül 2019da 43000 liraya sattığım araçquote:
Orijinalden alıntı: OturanKuş
Tam 1 sene önce 66 bin liraya aldiğim araç vay anasınj
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Steam ID: aeyi
Origin ID: andaceyi
PSN ID: andaceyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler