Şimdi Ara

ÖÖ: 'İktidarımızda büyük marketler 1 gün kapalı olacak, bakkal ve pazar esnafı 1 gün nefes alacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖÖ: "İktidarımızda büyük marketler 1 gün kapalı olacak, bakkal ve pazar esnafı 1 gün nefes alacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Ankara'daydı. 

ÖZGÜR ÖZEL, YENİMAHALLE'DE PAZAR ZİYARETİ YAPTI

Başkentte temaslarını sürdüren CHP lideri, Yenimahalle'de semt pazarını ziyaret etti. 

Demetevler Semt Pazarı'nı gezen Özgür Özel, burada esnaf ve vatandaşla sohbet etti. 

Partiden yapılan açıklamaya göre; Talep ve sorunları dinleyen Özel, çözüm önerilerini anlattı.

ESNAFA VAAT 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, esnafa bazı vaatlerde bulundu. 

MARKETLER 1 gün kapalı olacak

Özel, şu ifadeleri kullandı: 

ÖÖ: "İktidarımızda büyük marketler 1 gün kapalı olacak, bakkal ve pazar esnafı 1 gün nefes alacak"

GURBETÇİDEN EKONOMİ İSYANI 

CHP Genel Başkanı, ziyaret sırasında Almanya'dan gelen bir gurbetçi ile karşılaştı. Gurbetçi ve Özel arasındaki ekonomi konuşması dikkat çekti. 

Henüz ismi öğrenilemeyen gurbetçi, şunları söyledi:

ÖÖ: "İktidarımızda büyük marketler 1 gün kapalı olacak, bakkal ve pazar esnafı 1 gün nefes alacak"

ANKARA MASASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 27 Temmuz 2025; 0:26:24 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bunların hepsi vizyonsuz ve cahil bizim hatamız bunları siyasetten atmamak! gençler parti kuralım.

Büyük marketler büyük vergi öder, bakkallar büyük vergi kaçırır. Marketler tek fiyat uygular. Bakkallar kapıdan girenin tipine göre fiyat uygular. Nerden bakarsan bak, her türlü yanlış hesap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Temmuz 2025; 0:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şuan kimin umrunda bu pazar günü market kapalı olsun esnafda kazansın muhabbeti?

Senin her gün yapacağın şeyler şu
    1-ekonomik kriz
    2-pkk lıların ve suçluların ne gerekçeyle salıverildiği
    3-ekrem İmamoğlu
    4-erken seçim

Yanlış bakmadıysam şuan tutuklu olanlar dahil 421 belediyeye sahip CHP. Sen bunların kaçıyla irtibat halindesin?

Önceki dönem x partisi (hangi partiden devraldığı farketmeksiniz) herhangi bir usulsüz yolsuzluk yaptıysa buna dair belgeleri delilleri toplayıp tüm belediye başkanların ve
    milletvekillerin dahil Ankaraya gitsene?

Boş işler peşinde koşma.

Kapitalist sistem insanları insanlıktan çıkardı. 12'ye kadar açık dükkanlar, 7 gün açık marketler işyerleri var. Burada çalışanlar insan ve bir aileleri var. Onlarlar vakit geçirmeli, sosyalleşmeli, dinlenmeli, rahatlamalı. İş nedeniyle bunu yapamayan insanlar yaratıklaşıyor. En boktan meseleler için insanların kavga etmesi, barut fıçısı gibi dolaşması, toplumun büyük kısmının depresif olması tesadüf değil. Bu insanların çocukları da ilgiden, sevgiden eksik büyüyor.
    Benim görüşüm isyerlerinin belli bir saatten sonra kapatması zorunlu olmalı. Eczane gibi nöbet sistemi olabilir, bir bölgede sadece 1 tane açık bırakılabilir. Pazar günleri de çoğu yer kapalı olmalı. Uzun vadede çalışma koşulları, mesailer buna göre düzenlenmeli.
    Avrupada çoğu yer böyle diye biliyorum. Saat 6'dan, 7'den sonra açık yer yok diye şikayet edilir.
    Bosnada saat 7'ye kadar çalışan bankacının "I have a family" diye isyan ettiğini gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.