Şimdi Ara

ÖÖ: 'Aziz İhsan Aktaş ile çalışmışsın, ya içeri atılırsın ya da AKP'ye katılırsın' demişler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • #SonDakika | Özgür Özel: "Özlem Çerçioğlu'na 'Aziz İhsan Aktaş ile çalışmışsın, ya içeri atılırsın ya da AKP'ye katılırsın' demişler."

x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1955610147130122653

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin de hatan var, bu adamların ne kadar bel altı mücadele ettiğini bilmesine rağmen gitti komisyona chp olarak dahil oldu

Hiç bir masaya oturmaması lazımdı, senin başkanların bir bir haksız yere tutuklanırken sen hangi sorunu o adamlar ile birlikte çözmeyi düşünüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Muhalefet gram şaşırtmıyor :)

Hemen Hain ilan etme çalışmalarına başlamışlar... Aynen Aynen kesin tehtit etmişlerdir kesin geçmezse içeri atarız demişlerdir Yoksa CHP içi çatışmalar aylardır süren kavgalar İl başkanı ile kavgalar Telefonlara çıkmamalar bu kadın KK'ye yakın diye görev vermeme partide dışlama flan bunlar hiç yok dimi ! Hatta Çerçioğlu CHP'lileri görmüyor onlara ihale vermiyor diye saldırmalar itibarsızlaştırmaya çalışmalar bunlar hiç yok...

Hatta dünyanın en ama en kötü belediye başkanıydı söylemleride başlar bu gece.

Not: Yarın yok ben AKP'ye geçmeyecektim derse oooo efsane başkandı zaten topuklu efemiz bizim en iyi belediye başaknımız söylemleri tekrar başlar... Aynı zamanında Muharrem İnce'ye yaptıkları gibi ilerliyorlar.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.