Bildirim
Onyxia Wipe Animation
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
moremoremoremoremoremoremore dots -
Her ay izliyorum.
CRUSHIM WHAT DI FAAAAAAAK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
FAAKK!!
Hurraaa değilmiş sanırım Eski boss lar?! -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Hurraaa değilmiş sanırım Eski boss lar?!
hurrayı ciddi ciddi boss=güçlendirilmiş trash sandıysan zaten tartışmanın lüzumu yok ama iki çift lafım var, her pakette raidlerin küçüldüğünü ve zorlaştığını gördük.her pakette bosslar biraz daha karmaşık hale geldi.40 kişiyi yönetmek çok zor, bosslar günümüzdeki kadar taktik gerektirse classic raidlerinin temizlenmesi kafadan 3-4 yılını alırdı guildlerin.vaeli bilirsin, aslında basit bir sistemle çalışır, aynı bossu 90a uyarlayıp getirseler çoğu guild zorlanmadan geçer ama zamanında sırf o 40 kişiyi yönetmenin zorluğundan dolayı vael çok canlar yaktı.raid grubundaki çoğu kişi hurra diye dalardı çünkü basit bir taktik vardı.tek dert raid leaderın o 40 kişiyi doğru yönlendirmesi ve bu 40 kişinin reaksiyon hızıydı.işte guildler burada patlardı genelde yada gearda.epic item bulmak zordu malum.bunun iki nedeni vardı, 1-raide girmeden epic item bulmak çok kısıtlı birkaç yolla mümkündü ki bunların arasında yine loot vardı. 2-raide girsen bile 40 kişi arasından sana item gelmesi torpilli değilsen çok çok zordu.çoğu guild yetersiz gearla raid girdiklerinden bosslar ayrı bir zor gelirdi.
kısacası vanillada raidlere hurra diye girmekten kastım bossların trashlerin daha çok vuran ve daha zor ölen versiyonları olmaları değildi, böyle bir şey yok elbette, ben hazırlıksız girildiğinden (gear) ve 40 kişi arasında oluşan curcunadan bahsediyordum.vanilla güzeldi elbette ama raidler çok daha sadeydi taktik yönünden bu bir gerçek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eski talent sistemini gördüm ağlayasım geldi
Eski raidlerde çoğu boss tank'n spank idi. Ben tanklık yaparken çoğu zaman başka işlerle uğraşırdım, hatta ekranı aşşağı indirip nette takıldığımı bilirim. Şimdi o iş yemiyor malesef. Bu bile basit bir örnektir eski raidlerin şimdikilere oranla hakikaten hurraaa dalınan bosslara sahip olduğuna. Yeni raidleri yapmamış kişilere bunu anlatmak zor. Ama zaten normal olanda bu, teknoloji gelişmiş, blizzard raid sistemini geliştirme şansına sahip olmuş ve tecrübe kazanmış, amaç eskiyi kötülemek değil, eskiden de büyük zevk alırdık. Ama inanın eski raidler şimdi gelmiş olsa bir çoğu oyuncuları tatmin etmeyecektir. Bir de eskiden çok noob adamlar vardı gerçekten. Şimdi thrashler eskisi gibi abartılı değiller ama boss fightları daha fazla taktik bilgisi ve dikkat gerektiriyor. Çok kolay kesilebilen bosslarda bile artık çok fazla taktik var. Eskiden bir bossun kullandığı bir kaç tane skill olurdu en fazla o da, her phasede yapman gereken basit bir şey oluyordu, onu yapmayı becerebilirsen fight taktiğini kapmışsındır demekti, boss az vurur fazla vurur mevzu bu değil. Ama şimdi her boss dünya kadar skille sahip ve hepsine karşı ne yapacağını bilmen gerekiyor. LFR yapıp yeni raidler hakkında fikir sahibi olacağını sanan kardeşleri normal ve hc fightlara bekliyoruz. Saygılar. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer1 -- 8 Ekim 2013; 10:37:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: programmer1
Eski raidlerde çoğu boss tank'n spank idi. Ben tanklık yaparken çoğu zaman başka işlerle uğraşırdım, hatta ekranı aşşağı indirip nette takıldığımı bilirim. Şimdi o iş yemiyor malesef. Bu bile basit bir örnektir eski raidlerin şimdikilere oranla hakikaten hurraaa dalınan bosslara sahip olduğuna. Yeni raidleri yapmamış kişilere bunu anlatmak zor. Ama zaten normal olanda bu, teknoloji gelişmiş, blizzard raid sistemini geliştirme şansına sahip olmuş ve tecrübe kazanmış, amaç eskiyi kötülemek değil, eskiden de büyük zevk alırdık. Ama inanın eski raidler şimdi gelmiş olsa bir çoğu oyuncuları tatmin etmeyecektir. Bir de eskiden çok noob adamlar vardı gerçekten. Şimdi thrashler eskisi gibi abartılı değiller ama bosslar fightları daha fazla taktik bilgisi ve dikkat gerektiriyor. Çok kolay kesilebilen bosslarda bile artık çok fazla taktik var. Eskiden bir bossun kullandığı bir kaç tane skill olurdu en fazla o da, her phasede yapman gereken basit bir şey oluyordu, onu yapmayı becerebilirsen fight taktiğini kapmışsındır demekti, boss az vurur fazla vurur mevzu bu değil. Ama şimdi her boss dünya kadar skille sahip ve hepsine karşı ne yapacağını bilmen gerekiyor. LFR yapıp yeni raidler hakkında fikir sahibi olacağını sanan kardeşleri normal ve hc fightlara bekliyoruz. Saygılar. :D
sonunda biri hurradan kastımın ne olduğunu anlamış
-
Doom Guard'ların başı, Kil'jaeden'ın sağ kolu, Archimonde'un has adamıdır. Hatta Archimonde bu elemana kendi kılıcını vermiş, o biçim yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X