Şimdi Ara

Onyekuru Beş Para Etmez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samtiger

    Benim anlamadığım her maç oynatılıyor yazılmış da alternatifi Sinan vasıfsızını mı oynatalım. Sürekli yere yatıp top bekleriz artık.
    Emin ol Sinan çok daha faydalı olur
  • Onyekuru'yu çözdüler, sürekli 0'a inip orta yapmaya çalışıyordu artık izin vermiyorlar bunu yapmasına O da sağa çekip vurmaya ve ya pas vermeye çalışıyor ama eline ayağına bulastiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amrabat bunların alayına 5 basardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regardy sth.

    Amrabat bunların alayına 5 basardı.
    Zaten Malaga bizden 3.5'e aldı. 6 ay sonra 8'e sattı. Biz ise 9'a alıp zar zor Malaga'ya iteledik. Malaga'ya kiralık verdikten sonra satmak yerine tutsaydık keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Onyekuru'yu çözdüler, sürekli 0'a inip orta yapmaya çalışıyordu artık izin vermiyorlar bunu yapmasına O da sağa çekip vurmaya ve ya pas vermeye çalışıyor ama eline ayağına bulastiriyor
    izin verseler ne olurki zaten orta yapmayı bilmiyor. bi ortası adama gitse dişimi kıracam. fatih hocanın 90dakika oyunda tutması için peygamber sabrı olması lazım demekki var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 4 Mart 2019; 4:1:9 >
  • Sözde beş para etmeyeceği iddaa edilen ama ne hikmetse kiralık geldiği takımda, tam 16 gol atıp 6 asist yapan,şampiyonluk yolunda attığı gollerle büyük katkı sağlayan ve bunun karşılığında 1.200.000 € maaş alan Onyekuru'dan, sezon başında harika transfer olduğu iddaa edilen ve 10.000.000 € maliyetle kulübe demir atan, 16 maçta sadece 4 gol atabilmiş, çoğu maçta saç baş yolduran,alacakları sebebiyle kulübü şikayet eden 33'lük Babel'e.

    Hayat ne garip.
  • Ligin ilk yarısında hiçbir varlık gösteremeyen, gittiği Monaco'da kadroya giremeyen yedek kalan, kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Onyekuru bile şu an oynayan futbolculardan daha iyi geliyor gözüme.
  • Onyekuru Bruma gibi futbolcular şişirilmiş bir balon Türkiye Liginden kaliteli liglerde top oynayamazlar.
    Türkiyede futbol kağnı hızında oynandığı için bu adamlar biraz hızlı olduğu için Türkiyede parlıyorlar.
    Hızlı oynanan üst seviye liglerine gidince balonları patlıyor.O kadar çok futbolcu varki say say bitmez...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sondan 4 5 maça kadar kabilesine kadar sövüldüğünü hatırlatmak için faydalı bir konu
    üstüne yarım sezonda 4 maça çıkıp kurtarıcı olarak geliyor bu sefer, arkasında da yarım sezonda 7 maça çıkmış sol bekle
  • Onyekurunun gecen sezon sansi cok yaver gitti. Dikine oynayabilen faydali bir oyuncu ama gecen seneki performansiyla abartildigi kadar iyi degil. Benim sahsi fikrim faydali olabilir ama ayni performansi beklemeyen cunku takim kotu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyekuruyu ilk geldiği macta ilk attığı golden itibaren çok beğeniyorum 1. Sınıf topçu koşu halinde iken pas atıp akıllı şutlar çekebilir ayni zamanda hızlı ve bileklerine cok hakim ingilterenin orta sınıf takımlarında cok rahat oynar. Bizde olması büyük şans. Monacoya satılması onun kariyeri için şanssızlık bizim için büyük şans oldu.
    3-4 seneye iyice parlayinca daha iyi anlayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

    Sözde beş para etmeyeceği iddaa edilen ama ne hikmetse kiralık geldiği takımda, tam 16 gol atıp 6 asist yapan,şampiyonluk yolunda attığı gollerle büyük katkı sağlayan ve bunun karşılığında 1.200.000 € maaş alan Onyekuru'dan, sezon başında harika transfer olduğu iddaa edilen ve 10.000.000 € maliyetle kulübe demir atan, 16 maçta sadece 4 gol atabilmiş, çoğu maçta saç baş yolduran,alacakları sebebiyle kulübü şikayet eden 33'lük Babel'e.

    Hayat ne garip.
    Çok güzel hort hocam.Kim futboldan/futbolcudan anlıyor, anlamıyor buna örnek bir konu.

    @-Raul , hocam Onyekuru çıkışa geçtiğinden beri o kadar mesaj atıldı nickini hatırlasam yad edecektim.Hatırlayamayıp üstü kapalı şekilde dile getirdim kusura bakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimurgFC

    Çok güzel hort hocam.Kim futboldan/futbolcudan anlıyor, anlamıyor buna örnek bir konu.

    @-Raul , hocam Onyekuru çıkışa geçtiğinden beri o kadar mesaj atıldı nickini hatırlasam yad edecektim.Hatırlayamayıp üstü kapalı şekilde dile getirdim kusura bakma

    Alıntıları Göster
    Sağolasın üstadım, arkaplanda müzik açık birkaç deneme okurken foruma bakayım dedim, alıntını gördüm. Cevap vermeden geçemedim.

    Şimdi şöyle bir durum var. İnsan yanılabilir. Art niyetsiz bir öngörüde bulunur, yanılabilir. Bu çok normal, buna lafımız yok zaten.
    Ama öyle karalamalar var ki, iş öngörüde bulunma noktasını geçiyor. Ağır hakaretler, aşağılamalar, ptt de bile oynayamaz tarzı karalamalar vs. Hem gülünç hem üzücü gerçekten.

    Forum ve internet ortamı son yıllarda ciddi anlamda geriledi gerçekten. Zaten çok iyi durumda değildi, hepten geriledi. Eline klavye alan, 3-5 maç izleyen futbol duayeni kesilir oldu. Yahu altı üstü bahisçisin. Kupon yapıp yolunu bulma peşindesin. Onu zaten belli ediyorsun yazım şeklinden, 10 şey yazıp 8 tanesinde komik duruma düşmenden. Bari geçmişten ders çıkar, o da yok maalesef.

    Sözüm meclisten dışarı, özellikle twitter çok fena durumda. Bazen biz de uyup,kendimizi kaybediyoruz.Cevap verdiğimiz oluyor. Gülüp geçmek gerek. Arada bir de böyle güncellemeler yapmak lazım konulara.




  • kaç yıldır futbol bölümüne girmiyorum, belki futboldan anlayan yeni arkadaşlar gelmiştir diye bakayım dedim yine cahil dolmuş forum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.