Şimdi Ara

Onur gerçekten iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derry city'i izledim yenilmicek goller yedi, dünde iyi değildi? Acaba formsuzlaştı mı? bide volkan şen hesabı şişmanlıyor.

• 2 maç için yabana atılacak kaleci değil...

zaten adamın önünde ne sağ bek var ne sol bek...gol yemesi normaldir..yediği 4 golün 2 sini sağ taraftan yedi yani zeki'nin olduğu yerden
  • beşiktaş maçında yediği gollerde hatası yok aykuta çarpıp girdi ikiside..

bence onur tolgadan çok daha iyi kalecidir.. hem yaş hem yetenek açısından tecrübesi eksik olabilir..

lig daha yeni başladı herkes tam formunda değil şuan.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    bencede tolgadan iyide, derryde yedikleri çok kötüydü
  • derry maçını izlemedim hocam ama şunuda düşünmek lazım takım toptan kötü zaten onur iyi olsa ne olur?
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=8PRjFfIaY4o
  • Zekinin yerine kimi koysan daha iyi oynar bu sene rezalet oynuyor. Keşke göksu yu a takıma alsalardı bundan kötü oynamazdı. Futbolcuları tek tek düşünüyorum bizim takım 1. ligde bile şampiyon olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

Zekinin yerine kimi koysan daha iyi oynar bu sene rezalet oynuyor. Keşke göksu yu a takıma alsalardı bundan kötü oynamazdı. Futbolcuları tek tek düşünüyorum bizim takım 1. ligde bile şampiyon olamaz.

Hocam kesinlikle katılıyorum akçay'ın göksu'yu kesin alması lazımdı. Çok iyi o çocuk potansiyel var yani belli ediyor. Ama 1461'i de düşünmüş olabilir hani alsam göksu'yu bu sefer onlar büyük sıkıntı çeker demiş olabilir.
  • Onur'un gecen sezonki maclari harikaydi. BJK maci efsane neredeyse Evlendikten sonra biraz kilo alir gibi oldu sanki ama o hala bir "Kelebek".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

Derry city'i izledim yenilmicek goller yedi, dünde iyi değildi? Acaba formsuzlaştı mı? bide volkan şen hesabı şişmanlıyor.

Ben onurdan hiç şüphe etmedim, söyleyen kimdi şimdi hatırlayamadım ama şöyle bir laf vardır, en iyi defans forvetten başlar demişti. Şimdi Onurun önündekilerin hatalarının ceremesinide onur çekince performansı bizi şaşırtıyor. Takım ne zaman takım oynu oynamaya başlar o zaman onur yine göz doldurmaya devam edecektir.
  • Önünde ki savunma bu kadar kötü ve değişkenken normal bu performans.
    Ama motivasyon sıkıntısı çektiği de ortada başarılı bir takım olursa Onur yine muhteşem bir performans sergiler.
  • Her pozisyonda bağırıyor millete. Dur bakalım derler adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.