Şimdi Ara

Önümüzdeki seçimler de akp nin kaybedeceği havası yok mu sizce ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
1
Favori
25.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NaturalBornKillah kullanıcısına yanıt
    Adamlar sandığın başında durdu video çekti sonra neoldu ysk dedi ki mühürsüz lerde geçerli bunlar boşu boşuna durmuş oldu ben olsam bir daha durmam birşey değişmiyor ki zaten ohal var geçirir bir khk olur biter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç savas çıkarmadan bunlar düşmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah


    quote:

    Orijinalden alıntı: os_lnx


    quote:

    Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

    Erdoğan KAY BE DE MEZ.



    bu kadar 16 nisanda da bunu dedim herkes yaw he he dedi sonuç ne oldu?



    erdoğan kazandı.





    Tekrar söylüyorum Erdoğan KAY BE DE MEZ



    2019 u minimum %58 ile kazanacak

    İşkembedende güzel sallanıyor olsa gerek. 58ler 60lar yok 100 de direk kasmaya gerek yok bence. Referandumda büyük şehirlerde hayır çıkmış , hile yapılmasına rağmen ucu ucuna evet çıkmış bir referandum. Eğer halk sandıkta durursa sandıktan koalisyon çıkar net.

    Şu sandık başında durma saçmalığından bi vazgeçin artık. CHP liler ve diğer partililer AKP lilere mi bırakıp gidiyor sandıkları ? Siz sayın biz size güveniyoruz. --- Sabır yahu.

    Neden saçmalıkmış ? Verdiğimiz oyların güven içinde sayıldığına inanmıyoruz. Bitene kadar izliyor takip ediyoruz.

    https://twitter.com/dihaberturkce/status/854638100294905856



    https://twitter.com/ZCabbara/status/853632250151350272



    https://twitter.com/ameddicleT/status/853592043205132288



    https://twitter.com/YilmazKalem_/status/853579620205158400



    https://twitter.com/Byj54/status/853510930642161664



    https://twitter.com/HergelePostasi/status/853522581953155072



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 18 Ağustos 2017; 23:28:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kaybetmek nedir yuzde 26 almak mı? Kps kaybedecekde chp mı kazanacak g... atmosfer uydurmayın
  • Meral Akşener'in en fazla %3 alacağı partisine kalmış ümitler, çok acı durumdayız
  • Erdogan'in kaybetmesi cok zor. Ekmelettin'e karsi az farkla kazandi demis bi arkadas ama o zaman mhp akp karsitiydi. AK Parti turkiyede secim kaybetmez.
  • referandumda da böyle deniliyordu. sonuç ortada. yine götürdüler.
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    bu doğru değil.rusya elinden geleni yaptı zaten,turistleri yollamadı,daha ne olsun.doğalgazı kesemez,meyve vesaire alamaz.zaten ekonomisi iyi değil,+meyve vesaireyi almayıp kendi halkında da homurdanmalar olmasını göze alamazdı. avrupa ise suriyelilerden korkuyor biraz.3-4 milyon suriyelinin avrupaya girmesini göze alamazlar,ama tayyipte göndermeyi göze alamaz.o yüzden iki tarafta suya sabuna pek dokunmamaya calısıyor.
  • Dervişin fikri neyse zikri odur. reis dizginleri eline aldı.2019'da Erdoğan düşmanlarını yeni bir hezimet bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabus87

    Hayir olamaz Referandumdaki gibi HİLE yapıp yine kazanirlar

    mesneti nedir
  • Herhangi bir Orta Anadolu şehrine gelin, bu konudaki bütün umudunuz kırılır. Buralardaki insanlar anca Buğday, patates ekip biçebilir. Hoş onuda beceremiyorlar. Bütün Türkiye buralar gibi olsa, Suriye'den hiç bir farkımız olmaz. Dolayısıyla ülkeyi yöneticek iktidardan beklentileri oldukça sınırlı. Bunlar arasında demokrasi, adalet, modern eğitim gibi kavramlar yok. Türkiye'de Batı Anadolu'daki modern nüfus fark yaratıyor ve taşıyor. Bunlar olmasa ortadoğudan hiç bir farkımız kalmaz. Buralara bakıp fikir sahibi olmayın. Ekseriyet halinden gayet memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden oylar çalındı moduna hazırlamışsınız kendinizi. Gerçeği görün yoksa son anda hayal kırıklığıyla ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Mesela o chp nin başına Cb adayı olacak olmayacaksa orda durmayacak bir adam koyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçime bir kaç ay kala zam, prim, yardım derken işleri çevirirler yine.

    Devletin parası sonuçta kendi ceplerinden çıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOK
  • Bombalar patlar, yeni darbe olur, baktın olmuyor iç savaş çıkar. Bi şekilde halledilir sıkıntı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 19 Ağustos 2017; 0:43:33 >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Neyi neye göre hesaplıyorsunuz.

    Eğer ciddi anlamda ekonomik durumu değerlendirmekse işiniz tüm kat hesaplarınız her anlamda hatalı oluyor. 6 sıfır atılmadan önce 3 sıfır atılması da konuşuluyordu. Enflasyon denilen cenivır'a karşı yapılan eylem boşuna aklınızı karıştırmasın. Alım gücünüz sizi ilgilendirir.

    Yoksa 2001 yılı USD doları 1.231.322 TL 6 sıfır atarsanız 1,2 TL olacak. Şu anda 4 TL ama bu kıyaslama sayısal olarak pek bir şey ifade etmez. Dolarda 6 sıfır varken cebinize giren parada da 6 sıfır vardı.

    Yahu ben çocukken harçlığımdan para ayırıp dolar biriktiriyordum. Sene 2000 de mesleki kariyerime alt limit fiyat ile başladığımda alım gücüm çok daha yüksekti. Dışarı çıkmak keyfime para harcamak zor değildi mesela. Hatta hiç unutmam ses sistemi olarak Logitech z5500 almayı düşünürken pat diye özel tüketim vergisini dikmişlerdi karşıma. Bir anda fiyatı öyle artmıştı ki, düşene kadar almayacağım diye inat edip 3 yıl beklemiştim. Vatanbilgisayar stokları sağolsun yine de 300 değil 500'e aldık ama 800 leri görmüştü fiyatı.

    Sahi eskiden arabaya atlar benzini doldurur eşi dostu akrabayı toplayıp pikniğe giden bol bol et yiyen sıradan memur ailelerden şimdi en kıytırık arabaya bile ötv kdv derken tonla para ödeyip, aslında litre fiyatı çok ucuz olsa da tonla vergi ile arabanın deposunu doldurmaktan korkar duruma geldik. Ver gazı tak lpg'yi o bile pahalı canım memleketimde.

    Ha işte Almanya'da da pahalı aslında diyen gençlerimiz olacak elbette. Hep unuttuğunuz kavram, sayılara takılmayın alım gücünüze bakın. İkinci el külüstür bir arabayı almak için dahi insanlar kaç yıl borca giriyor. En uyduruk yerde dahi ev arsa fiyatları uçmuş gitmiş.

    Hepsini geçtim temel olarak tarım ve hayvancılık ile övünen bu konuda çok elverişli topraklara sahip memleketimde kıymanın kilosu 45 lirayı bulmuşken yemeğine et koymayıp makarnaya bağlayan nice insan yaşıyor siz dolar diyorsunuz. O zaman asgari ücret ile elin avrupalısı kaç kg et yiyor biz ne kadar yiyoruz ona bakın derim.




  • Pardon hocam da İngilizler tam olarak ne zaman yenildi? Ben son yüzyılda İngiltere'nin hiçbir mağlubiyetini bilmiyorum, siz hangi savaştan bahsediyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler belki aranızda malum puta en çok ben karşıyımdır ama ona rağmen diyorumki demokrasi bir hikayedir ülkenin başına geçenleride sizlerin verdiği oylar belirlemiyo bundan emin olun. Putun ağa babaları onunla işi bittiğinde libyada kaddafiye naptıysa aynısını bize yaptırır ve indirir aşşa onun haricinde sizin onu indirme gibi bir şansınız yok. Avutmayın kendinizi.
  • Büyükşehirlerin çoğunda hayır çıktı. Karadeniz, emekliler ve iç anadolu dışında ak parti kalesi kalmadı. Emekliler en son düşer. En büyük kıyak onlara yapıldı. Karadeniz ve iç anadolu için çıkarılacak milliyetçi müslüman aday chp nin kitlesine uymaz.



    Akpnin kaybetmesi için 2 yol var.



    1- öyle bir aday olacak ki hem namazını kılacak hemde yüksek kültür ve anlayışla sol seçmeni etkileyecek. Çok zor ama ihtiyacımız aslında bu



    2- chp ve sağ dan ayrı ama kendi alanlarında çok iddialı adaylar çıkacak. Bu durumda sağ seçmede akp oyları bölünür. İhale sol adaya kalır.



    Her şekilde akp artık yoldan çekilmeli. Bu kadar başarısızlık hiçbir sistemde cezasız kalmaz. Fakat bizde uzun zamandır adaket olmadığı için normal kabul ediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 krizi gümbür gümbür geliyor.Doların 5 lira olacağı tarihler uzak değil.Arap parasıyla ekonomi dönmez patlayacak elbet.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.