Şimdi Ara

Onumu kullanayım bunumu diyenlere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakadaşlar adsl ilk çıktığından beridir birçok firmadan hizmet aldım (2003). Şu iyimi bu iyimi sorularınız için yazıyorum kişisel olarak. Farklı illerde kullandım genel internet hizmeti olarak hiçbiri diğerinden çok daha iyi değil adsl olarak. Altyapı hat değerleriniz neyse onu alırsınız.Bolgesel yoğunluk varsa görece yavaş olabilir.
    Alacağınız hizmeti fiyat akk olarak karşılaştırın kararınızı verin.
    Ülkemizdeki tekel durumundan dolayı eğer altyapı sıkıntınız varsa veya bir ilin ilçesindeyseniz telekomdan şaşmayın ttnet alın veya turk Telekom sabit hat açtırıp istediğiniz firmadan o sabit numarayla sözleşme yapın. Yalın daha ucuz olabilir ama sabit hat sizi soz sahibi yapar.
    İyi port kotu port olayınıda yaşadım tanıdıklarım vasıtasıyla hız değişebiliyordu ama ttnet sözleşmesiz alın enaz 1 ay deneyin olmazsa kaparsınız. Sıkıntı yoksa internet taşıyın veya kapatın ttnet size teklif sunar uygun fiyata.
    Senelerce ttnette superonline’da (vodafone’da) kullandım yalında kullandım internet anlamında bir sıkıntım olmadı ama yalın adsl kullanıyorsanız telefon hattınızda sıkıntı varsa kopma varsa yandınız şuan Superonline kullanıyorum sabit telefon hattı ile altypımda sıkıntılı kablo meselesinden senede 2-3 kopma oluyor. Ben sabit telefon hattı kullanıcısı olarak telefonuma çevir sesi gelmedi diye arıza kaydı bırakıyorum turk Telekom personeli 2 saate gelip sorunumu hallediyor. Aynı binada komşum Superonline yalın kullanıyor 20 gün internetsiz kaldı müşteri hizmetleri bizi ilgilendirmez demiş Telekom personeli geldiği yok 20 gün sonra superline’dan biri gelip kablosunu yeniden çekti.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.