Şimdi Ara

[ONS] - WvW Action (Gandara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gandarada bulunan Türk WvW guildiyiz. Güncel WvW raidlerimizi video olarak hazırladık, iyi seyirler..

• Sfr'deki "kuru kalabalık" canımı sıkmaya başladı. Borderland için bile 1 saat sıra bekledikten sonra commanderi 20 kişinin takip ettğini görünce yavaştan server değiştirmeyi düşünmeye başladım açıkçası. Gandara ne alemde WvW konusunda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Sfr'deki "kuru kalabalık" canımı sıkmaya başladı. Borderland için bile 1 saat sıra bekledikten sonra commanderi 20 kişinin takip ettğini görünce yavaştan server değiştirmeyi düşünmeye başladım açıkçası. Gandara ne alemde WvW konusunda?

Gandara da puglar açısından aşırı iyi bir sunucu değil ama bizler de çoğumuz sfrdeydik hatta ons guildi olarak sfr'a da geldik ama sıralar her akşam raid yapmamızı olanaksız kıldı.
    Guild olarak her gün raid yaptığımız için puglarla takılmamıza pek gerek kalmıyor.
    Onun dışında sfrdeki gibi burada da çok iyi commanderlar var onlar girdiği zaman güzel fightlar çıkıp karşı taraf farmlanabiliyor. Wvw doluluğu fazla burada da.
  • Sfr duruyor hala karakterim 3 arkadaşım ile oyuna tekrardan döneceğiz. Bu tür düzenli wvw yapan bir tr guild olduğunu bilmek güzel belki server değiştirip aranıza katılırız.

Sfr ben genelde ts üstünden sohbet ortamı içinde tag kapalı birkaç tanınmış com ile takılıp hala keyfime bakarım gibi gözüksede bu wvw sırası adamı delirtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Sfr duruyor hala karakterim 3 arkadaşım ile oyuna tekrardan döneceğiz. Bu tür düzenli wvw yapan bir tr guild olduğunu bilmek güzel belki server değiştirip aranıza katılırız.

Sfr ben genelde ts üstünden sohbet ortamı içinde tag kapalı birkaç tanınmış com ile takılıp hala keyfime bakarım gibi gözüksede bu wvw sırası adamı delirtir.

Evet dostum bu şekilde wvw amaçlı başka Türk guildi yok diyebiliriz sanırım,(benim bilmediğim başka varsa bilemem) ben de çok farklı guildlerde bulundum fakat
    Türkler pve dungeon tabanlı oyunu seviyor genellikle. Türk oyuncularla ts üzerinden muhabbet ve eğlence içerisinde wvw yapmak isteyenler olursa kapımız her zaman açık.
    Raidlerde ts zorunlu kılıyoruz, iletişim içerisinde oynuyoruz mutlaka. Yoksa bilindiği gibi birlikte hareket etmek senkronizasyon zor. Arkadaşlar buildlerini tam oturtamadıysa her türlü yardımcı oluyoruz.
    Sonra gelmek isterseniz aegnosis.8037 ve demonslayer.8603 guild liderleri ile iletişime geçebilirsiniz. Biz de wvw'ü seven ve takımımızla oynayabilecek playerlar aramaktayız.
    Birlikte yaptığımız antrenmanlar ve genellikle hergün wvw yaparak kendimizi geliştiriyoruz. Amacımız birlikte oyunumuzu geliştirip bazı yabancı wvw guildleri gibi iyi yerlere gelebilmek.

• Gw2 başından beri wvw ağırlıklı oynadım yakın bir zamanda oyunda sizlerle iletişime geçmeyi düşünüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.