Şimdi Ara

#onlineegitimistemiyoruz diyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://hoop.photo/share/P2FivVwsJ6YwDIqoCyvaD3InLq43

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online eğitim istemiyoruz diyenlerin çoğu üniversitesye yeni geçmiş öğrencilerden oluşuyor. Çoğu 3 ay önce de virüsten dolayı sınav istemiyorlardı. İşlerine ne geliyorsa onu istiyorlar. Eğitim için isteyen çok nadir insan vardır aralarında. Aynı derecede dengesiz olan bir şey varsa da devletin zorla sınav yapıp, zorla online eğitim vermeye çalışmasıdır. Bu ne yaman çelişki??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğitim meğitim hikaye hashtaglere katılan adamların üniversitelerine bak hepsi taşrada apartman üniversitesi. Yani çoğunun derdi okumak değil erkek kız fark etmeksizin rahat rahat alkol, esrar alıp fahişelik yapamamak. ODTÜ'deki Boğaziçi'deki gerçekten eğitimi düşünen adamlar bu kadar ağlamıyor.


    Not: Taşradayım.

  • bugün tekrardan idiocracy'yi izledim. geliyor gelmekte olan dedim kendi kendime.

  • umarım okullar açılmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam diyor okullar açılsın, düğün salonları kapansın.

    Ok de ekonomi nasıl dönecek?

    Hükümet parayı yandaşa aktardığı için tam takır kasa.

    Doğal olarak ekonomik faaliyetleri kısıtlayamıyor. Eğitim VS gibi ekonomik dönüşü nispeten daha az olan faaliyetleri kısıyor.

    Doğru yapıyor, yanlış yağdığı ise en başta kasayı boşaltma o ayrı mesele.

    Yoksa uzaktan eğitim doğru karar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patladınız ekdersci hocalar artık 15 inde aldığınız maaşları konuşur ağlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet için sağlık değil para önemlidir.Çok insan ölse bile ithal insan alabilir(suriye,afrika vs. ülkelerden yığınla insan var zaten) Önemli olan öğrenciler gitsin para harcasın yurta-okula-ev kirası elektirik su-gitti şehirde vergi ödesin bol bol ve daha çok vergi gelsin derdinde olabilir.Türkiyenin bir çok ili öğrenci olmasa kimsenin yaşamıyıcağı iller var.Mecbur oralara öğrenci gitmeli ki yerel halkın cebine para gitcek ordan hem vergiyle gelicek hem o il boşalmıyıcak😲 Kısacası türkiyede ki ünü.lerin %70 amacı aslında bu mantıkta yapılmıştır.Yapılan il maddi destek olsun öğrenciler ve il de insanlar kalsın yerleşsin ekonomisi olşsun amaçlı açılmış çoğu. Yani kıascası ortada sağlıkmış vs. miş yok öle dünya bu dediğini yapıcak ülkeler hepi topu norveç,danimarka,almanya,finlandiya,isveç gibi ülkeler.Orda 1 tirilyon insan olsun amale olsun değil 100 bin kişi olsun ama kaliteli bilinçli halk olsun kafasında hem halkı dolaylı olarak devletleri...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 7 Eylül 2020; 1:44:44 >




  • kardeşimden biliyorum online eğitim maalesef verimli olmadı. isterse akşama kadar otursun başında bi türlü odaklanamıyor. kardeşim lisede belki ergen triplerinin bunda etkisi vardır ilköğretimde durum nasıl bilmiyorum.

  • Uzaktan eğitime bende karşıyım ama üniversite öğrencileri yüz yüze eğitim başladığı anda öyle bir azacak ki virüsten korunmak için kaçacak yer ararsınız. Durum böyle olunca da eğitim mi can mı derseniz elbetteki hayat daha önemli. Öldükten sonra ya da organlarımda kalıcı hasar bıraktıktan sonra ne yapayım eğitimi..


    Online eğitim aşırı verimsiz doğru, yüzde yüz İngilizce eğitim alıyorum ve neredeyse 1 senedir doğru düzgün İngilizce konuşmadım, 2 dönem boyunca bırak "aldığım" dersleri ne öğrendiğimi bile hatırlamıyorum desem yeridir, o kadar verimsiz ve online eğitime en uygun bölümü okuyorum -yazılım mühendisliği- Bizde bile durum böyleyken diğer bölümleri tahmin etmek çok zor değil..

  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Online olmasada yapamıyorum online adamdır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs09gs09

    Oxford uzakdan egitim yapicagini acikladi zaten :) bizimkiler sex yapamicak dertleri o :)

    Çoğu online zaten yurt dışındakilerin benim Michigan da UofM'de okuyan arkadaşımın haftalık sadece 1 dersi yüzyüze sınavlar komple online mesela. California ve New York eyaletindeki okulların tamamı online zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 7 Eylül 2020; 13:50:31 >
  • (Diyorlar ki "Düğünlerde virüs bulaşmıyor da okulda mı bulaşıyor?" Kardeşim, düğünlerin, asker uğurlamalarının, altın günlerinin bu dönemde yapılması ne kadar yanlışsa yüz yüze eğitimin bu dönemde yapılması da bir o kadar yanlış) verdikleri bu örnek ateistin müslümana allah varsa ben niye çarpılmıyorum demesi gibi bir şey

  • İnternet varken eski moda üniversite kampüslerine ve binalarına gerek bile yok. Rektörü, dekanı, profesörü genel olarak "yerinde say marş" modunda takılıyorlar. Kaç kişi derste ya da ders dışında soru sorup cevap alabiliyor? Maaşları, makam odaları ve arabaları da fuzuli masraf. Akademik çalışmalar için enstitüler kurulup yaygınlaştırılır ve bilimsel buluş yapanlara akademik ünvan verilir. Hem ünvanı hak ederler hem maaşı. Şu an ki akademik sistem külfetten ve zaman kaybından başka bir şey değil. Ayrıca 300 tane boş beleş üniversiten olacağına, 2-3 tane dünya çapında üniversiten olsun daha iyi.

  • Yemin ederim hayatı yalan bu insanların ya. Online eğitim nimettir. Evde klima altında yayıla yayıla, soğuk çayımı içerken ders dinlemek gibisi var mı? Okula gidince bok mu var? Otobüste sıklım sıklım okula git, derslikte yer bulama en arkada dinle bi bok anlama, neresi güzel ewq? Yolda 1 saatin geçiyor ömründe 1 saati boşa geçirmemiş oluyorsun en azından.

  • Arkadaşın yazdıklarının sonuna kadar arkasındayım. Ben de az da olsa pratik dersleri olan bir bölümdeyim. İstemiyor muyum, evet çok istiyorum keşke okullar açılsa güzelim okuluma gidebilsem, ders aralarında, çıkışlarında nachoda çay sigaramı yapsam arkadaşlarımla muhabbet etsem çok istiyorum ancak bu işin doğrusu bu değil.


    Ülkenin ilk 10 ünisinden olan hacettepede okuyorum bizimkiler bile doğru düzgün online eğitim veremiyorken (tamamen hocalar ve bölüm kaynaklı olduğunu düşünüyorum) diğer üniler özellikle küçükşehir ünileri ne yapar bilmiyorum. İki ucu boklu değnek gibi bir şey bu ancak en önemli etken SAĞLIK. SAĞLIK olmadan bu hayatta hiçbir şeyin önemi yok. İstediğin kadar paran çevren eğitimin olsun sağlık olmadıktan sonra hepsi boş.


    Ha keşke bu ülkedeki heeeerr bir üniversite öğrencisi son derece dikkatli olacağına söz verse ve bu sözün tam anlamıyla hakkını verse, 1 kişi bile bir öğrenci kaynaklı hasta olmasa o zaman açılsın kimsenin buna diyebileceği söz olamaz. Ama bu işin yurdu var, yemekhanesi var, ulaşımı var. Hatta bence en önemli nokta okullar açılsa evden okullara gelme meselesi. Kim bilir nerelerden başka yerlere virüs taşıyacak insanlar. Dar bakışla bakmayın bu işe


    Yani arkadaşlar anlıyorum aile yanı zor ben de aynı durumdan muzdaribim veya şu an olduğunuz yerden hiç memnun değilsiniz tamam ama SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK.


    1 kişi bile okulların açılmasından dolayı hasta olsa bu sefer de hükümete yüklenirsiniz.


    Şahsi fikrim sokağa çıkma yasağı gelmesi iken okulların açılması dediğim gibi ne adar çok istesem de son derdimiz olmalı.


    Düzenleme: Online eğitimin en iyi yanı efsane kopya çekebilmeniz. Şansınız varken bunun zevkini çıkarın :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossdarkkiller -- 7 Eylül 2020; 17:9:38 >




  • korona olmak isteyenleri dışarı alalım o zaman ne saçma bir başlık bu

  • Eğer benim yıllık verdiğim 10.000₺ yurt paramı, ulaşım ve yemek giderlerimi bu "yüzyüze eğitim" isteyen arkadaşlar ödeyecekse benim için hava hoş. Ayrıca bu virüs ne zaman bitecek derse bu yüzyüze eğitimciler ilk önce bi kendilerine çeki düzen versinler. Hipokrasiye gerek yok. Dünya düz diyenler gibi boş yapmasınlar. IBAN ıma 15.000₺ bekliyorum o zaman bende katılırım aranıza atıp tutmak kolay sonuçta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 7 Eylül 2020; 18:27:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.