Şimdi Ara

#onlineegitimehayır -> destek (!) [edit geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birader ne değişik adamlarsınız adam üniversiteyi kazanmış aile yanında yaşamak 20 yaşından büyük insanlar için sıkıntılı olabilir, bu sizi niye bu kadar geriyor. Karı kız peşindeymiş de bilmem ne. Adam çalışıyor tek yaşıyor veya evli, tuzu kuru burda boş boş konuşuyor. 21-22 yaşındaki adamın evdeki yaşadığı durumdan haberi yok. Azıcık empati kurun kardeşim. Herkes her yerde fıldır fıldır geziyor, dolmuşlar otobüsler ağzına kadar dolu üniversitelerin açılması mı sıkıntı bir tek?

    Hadi bunları geçtim geçen senenin yarısı online oldu millet kopya dümenle geçti sözde sınavlarda. Kalan yok hiçbir sınavda yahu. Nasıl eğitim bu? Hiçbir şekilde böyle eğitimle insan yetiştiremezsin. Önceden zaten saçmalıktı eğitim şimdi tam b.ka battı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etraf böyleleriyle kaynıyor hocam. Siz iyi güzel ironi yapmışsınız ama sizin yazdıklarınızı gerçek sanıp atlarlar bunlar. #onlineegitimehayır -> destek (!) [edit geldi]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okula gidip, gelmek saatler sürüyor. Teneffüsler, öğle araları tamamen zaman kaybı. Bu süreçte evde soru çözerek, konu çalışılarak çok daha verimli geçirilebilir. Yaşanabilecek zorluklar elbette var ancak bu da çalışma azmi ile ilgili bir durum. Şahsen çocuğum olsaydı şu şartlarda okula gitmesine müsaade etmezdim. Ankara'nın haline bakın, 1 tatil, 2 düğün derken şehrin başını yaktılar. Kalkmış OKULDA eğitim diyorlar. Ortalık kırılıyor, derde bak.

  • #onlineegitimehayır -> destek (!) [edit geldi] #onlineegitimehayır -> destek (!) [edit geldi]  twitter da dahil olmak üzere böyle kampanyalara katılan kişiler birinci derse geç girip ikinci dersten okeye kaçan tayfa.

  • Üniversitenin tek amacı ders çalışmak değildir sosyalleşmenin hayata atılmanın yaşandığı yerdir. Yazık gençliğini yaşayamamışsın galiba. Tek sosyal aktiviten iş yerine gitmek demi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Zaten bu tür konuları açanlar ya ailesiyle konakçı yaşayanlar yada evde tek başına yaşayıp hiç arkadaşı olmayan tipler. Evden çıkan insanları da kıskanıyolar herkes kendileri gibi ev iş düzeninde yaşasın istiyolar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam online eğitim kötü ama başka çözümü olan var mı? keşke virüs olmasa gitsek gitti 1 senemiz resmen #onlineegitimehayır -> destek (!) [edit geldi] Ama şu konuda hemfikiriz çoğu kişi ortam için açılsın diyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nefer-

    Okula gidip, gelmek saatler sürüyor. Teneffüsler, öğle araları tamamen zaman kaybı. Bu süreçte evde soru çözerek, konu çalışılarak çok daha verimli geçirilebilir. Yaşanabilecek zorluklar elbette var ancak bu da çalışma azmi ile ilgili bir durum. Şahsen çocuğum olsaydı şu şartlarda okula gitmesine müsaade etmezdim. Ankara'nın haline bakın, 1 tatil, 2 düğün derken şehrin başını yaktılar. Kalkmış OKULDA eğitim diyorlar. Ortalık kırılıyor, derde bak.

    Online eğitimden sonra bir şey anladım ki aslında derslerin belki 3 de 1'i falan uzaktan verilebilir (Üni için). Gerçekten zaman kaybı. Ben okula git gel 2-2.5 saat geçiriyordum yolda. Online eğitime geçtikten sonra oturup İngilizce çalışacak boş zamanım oldu.


    Bende istiyorum gitmeyi ama evde durulacaksa da dururum. Eğer gidersem her gün otobüse binmek zorunda kalacağım. Virüs kapmama ihtimalim yok. Üniversite için Türkiye'nin her yerinden öğrenciler gelecek şehre. Büyük sıkıntı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 9 Eylül 2020; 23:59:31 >




  • Gidin de yüz yüze eğitimde korona olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek vermiyecegim kendi adima mantikli olan uzaktan egitim.

    Kari kiz gorecekler diye neler yapiyorlar.

  • uzaktan olması hem boş vakit kazancı hemde masraflardan kaçış sağlayacak. benim aracım var fakat okul yüksek kesimde. gidiş geliş çok rahat 10 TL'lik yakıt yakacak. en kötü orada da 10 TL yemek yesem toplam 20 TL yapıyor ve ayda haftasonlarını çıkarırsak; 500 TL ye yakın harcama söz konusu. en azından bundan kurtulacam ve kışın sıcak sıcak evinde duracaksın işte bunlar daha ne istiyolar anlamadım ben hala?

  • Bu nasıl başlık? Umarım kos koca devlet bu zekası gelişmemiş bir grup bebeyi gerçek bir kamuoyu olarak değerlendirmez.

  • O zaman yüze eğitim kaldırılsın madem bu online eğitimin hakkını verir olduk ne gerek var sabah kalk otobüse yetiş okula git

    Hatta ve hatta okula kayıtta olmayalım internette sınırsız kaynak anlatıcı var her mesleği böylece öğrenmiş oluruz 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ValarMorqhulish V kullanıcısına yanıt

    2 yıllık ziraat bölümümde okula gitmek yerine, birinin bağına bahçesine tarlasına gidip iş başı yapsaydim şuan çok daha fazla bilgi ve tecrübem olurdu. bölümlerin hali ortada. tıp gibi bir dal okumayan okula gerçekten boşuna gidiyor sırf sunu falan izlemek için..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite eğitimi sadece ders alıp geçmeyi değil aynı zamanda kişilik ve karakter bakımından gelişmeyide kapsar onun içinde sosyalleşmek şart. Bu yüzden karar yetkisi bende olsa tüm üniversiteleri açarım sonuçta bu hastalıkla yaşamayı öğrenmek yeni normal denilen sürecin içinde yer alıyor ve üniversiteler bunu öğrenmek için son derece uygun yerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online eğitim evden çıkma diye yapılıyor. Ailenin yanında kalıyorsan gidip biyerlerde çalışman hem senin hem de onların sağlığını tehlikeye atar, okulların açık olmasıyla aynı risk oluşur senin için üstüne bir de adam akıllı eğitimini de alamazsın. Okullar zaten açılmıyor bari evde kalıp kendinizi koruyun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    uzaktan olması hem boş vakit kazancı hemde masraflardan kaçış sağlayacak. benim aracım var fakat okul yüksek kesimde. gidiş geliş çok rahat 10 TL'lik yakıt yakacak. en kötü orada da 10 TL yemek yesem toplam 20 TL yapıyor ve ayda haftasonlarını çıkarırsak; 500 TL ye yakın harcama söz konusu. en azından bundan kurtulacam ve kışın sıcak sıcak evinde duracaksın işte bunlar daha ne istiyolar anlamadım ben hala?

    Benimde yoldan aylık 500 lira cebime kalıyor. Ben online eğitim ile eksik bir şey öğrendiğimi zannetmiyorum sadece uygulamalı derslerimizin deneylerini yapamadık. O deneylerde 1 saat içinde aman yapayım da notuma alayım şeklinde geçiyordu zaten.


    Açarlarsa otobüsle gitmek zorunda kalacağım okula ama yapacak bir şey yok. İnsanlar bu kadar istiyorsa kapalım virüsümüzü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 10 Eylül 2020; 11:47:56 >




  • Bu yıl doktorlar, diş hekimleri falan eğitim alıp stajların yarıya yakını yapmadan mezun oldu, önümüzdeki sene belki hiçbirini yapmadan mezun olacak online eğitim altında. Elbette liseler ortaokullar falan online olabilir belki ama herkes online eğitim alamaz. Yarım Hekim Candan Eder Yarım Hoca Dinden Eder. Hoş zaten her yere de açılmıştı, başta özeller olmak üzere çoğunun hocası bile yoktu, Ülkemizin en iyi üniversitelerinden Hacettepe, Eskişehir ve Hatay gibi okullar dışında zaten çoğu tam eğitim vermiyordu da en azından yarım kalmıyordu.


    Ayrıca Online eğitim evden çıkma diye yapılıyor. Ailenin yanında kalıyorsan gidip biyerlerde çalışman hem senin hem de onların sağlığını tehlikeye atar, okulların açık olmasıyla aynı risk oluşur senin için üstüne bir de adam akıllı eğitimini de alamazsın. Okullar zaten açılmıyor bari evde kalıp kendinizi koruyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 10 Eylül 2020; 13:10:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.