Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
15
Favori
69.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takipteyim bende.
  • The Elder Scrolls iyi oyun, biraz heyecanlandırdı. Fakat onunda boyutu vede fiyatı sıkıntılı. Konu hala günceldir.

    Edit: Gören arkadaşlar boş geçmeden ufakta olsa tavsiyelerini yaparsa çok iyi olur, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraWoodS -- 2 Mayıs 2016; 23:18:43 >
  • Skyforge olabilir.
  • Birde aklıma gelmişken imkanım ve zamanım olsa star wars oynardım ben swtor iyi oyundur herhanlamda ama ağır p2w oyun.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun yüksek kapasite ve karışık gibi gözüküyor(Skyforge). Açıkcası böyle uzay oyunları beni sarmıyor. Star Wars oldum olası sevmemişimdir zaten oyununuda seveceğimi düşünmüyorum.
  • Olabilir tabiki zevkler farklılık gösterir. Skyforge konusunda ise aslında okadar sade bir oyunki anlatamam. Misal olarak sana basit mantığını açıklıyayım. Karakteri açtın ilk bi intro gibi çok kısa bir farklı classla oynatıyor seni bir kaç dakika sonrasında kendi classına geçiyorsun. Sana görevler veriyor misal git şununla konuş diyor bununla konuş diyor o kısımlar zaten basit. Sonrasında sana bilmemne toplamak için şuraya git diyor. Zaten dünya gibi bir yer var oraya tıkladığın zaman bir dünya çıkıyor karşına ordan görevin olduğu yerin tepesinde soru işareti oluyor tıklıyorsun gidiyorsun oraya. Şimdi cabal gibi mapler var her girdiğinde eğer tamamlarsan bütün görevleri tekrar baştan açılıyor ve çok güzel xp ve materyal veriyor. Sen ana görevleri yapıyorsun orda bir taraftanda map görevlerini yapıyorsunki zaten haritayı açınca haritada renkli alanlar olarak gösteriyor görevleri. Hiçbir şekilde bulamamak gibi bir problem yaşamıyorsun. Görev sistemi basit yani kısacası.
    Skill sistemi ise şu şekilde işliyor. yanlış hatırlamıyorsan 4 yada 5 çeşit farkli materyal var skill açabilmen ve geliştirebilmen için statlarını. Bunların isimlerini bilmiyorum ama renklerine göre söyleyim. Yeşil, kırmızı, sarı, mavi ve birde class Stonelar var. Bunlarla açıyorsun mesela skilerini statlarını talentleri filan çok basit mantığı var. Pve kısmında ise haritada solo olan ve zorlukları değişen partylerle girebileceğin çeşitlik zorluklarda dungeonlar var. Dungeonlar güzel item ve materyal atıyor haliyle. Pvp kısmı ise 1v1 3v3 10v10 gibi farklı farklı pvpleri var ve ben normalde pvp sevmeyen biri olarak bu oyunda pvpyi çok sevdim misal. Ama dediğim gibi ben oynamıyorum şuanda ve Mu Online oynuyorum ofiste can sıkıntısı gidermek için. Vaktim olsa oynayacağım 2 tane oyun var zaten biri Skyforge bir diğeri ise elder scroll . Neyse seçim senin ama oyun bende çok uzun zaman aradım arandım sordum soruşturdum ve bulunmuyor istenilen oyunlar.
  • Bir up'da benden gelsin. Cok uzun zaman Sro oynadim. Oyununda paranin,botun oneminin artmasıyla oyunu biraktim. Bir cok pvp server denesem de o eski tadi alamadim. Cocuklugun, oyun içindeki cahilliklerin vermis oldugu tadi bir daha baska oyunlarda alamadim. Konuyu takip edeceğim. Umarım ilgimi ceken bir oyunla karşılaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım hemen hemen hepimiz aynı dertten müzdaripiz hocam. Ben oyun bulacağımıza inanıyorum. Hatta şu aralar 1 tane oyun dikkatimi çekiyor MU Online. Basit grafik olduğu için denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Fakat onuda 5dk oynayım sileceğimi bildiğim için pek oynayasım gelmiyor açıkcası :) Fakat ben bu konu altında eski KO, Metin2, SRO gibi oyunların verdiği hazzı verecek bir oyun bulacağımıza eminim. Herkes çaba gösterirse bu oyunu bulup hep beraber başlayıp, güzel vakit geçirebilirz diye düşünüyorum.
  • Takip bulursan bende atlarım hemen :)
  • worner56 kullanıcısına yanıt
    İnşAllah bakalım. Ama bunun için konu ölmesin, güncel tutalım!
  • Güncel.
  • Hocam eger dikkatinizi cekerwe gelin Titan Siege ye girelim 19 mayista kapali beta acilacak. Daha once TR ye Titan Savaslari olarak gelmis ama dagitici furmanin sacma sapan yonetimi yuzunden kapanmisti. Simdi yeniden baska bir firma acacak. Biz archeage oynuyorduk klam olarak Titan Siegeyi bir deneyecegiz eger ilginizi cekerse gelin baslayalim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açıkcası indirip 5dk sonra sileceğimi düşündüğüm için siz bi deneyin. Olumlu olursa sizin için bende aranıza katılmayı isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltraWoodS

    Hocam açıkcası indirip 5dk sonra sileceğimi düşündüğüm için siz bi deneyin. Olumlu olursa sizin için bende aranıza katılmayı isterim.

    Dogrudur hocam oyun cok cok iyi diyemiyorum piyasada cok bir secenek yok o yuzden bakacagiz bizde onceden yokluktan oynamistik yine fena degildi bakalim bu sefer atmosfer nasil olacak acildiktan sonra durumu bildiririm :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
  • Drakensang Online oynamaya başladım. Fakat zerrece sarmadı. Bu gidişle Metin2 veya KO'ya geri dönüş yapacağım.
  • UltraWoodS kullanıcısına yanıt
    35 40k online vardı steam ko çıktığında. Şuan 10k. Metin2de durumlar nasıl şuan bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KendiHalinde. kullanıcısına yanıt
    Metin2'de leş. Piyasa bitik. Serverler birleşince ucuzlar diye düşünüyordum fakat aksine dahada artmış. Oyun yaş ortalaması neredeyse 13'e kadar düşmüş. Bir tane bile adam akıllı muhabbet edecek adam yok. Her yer bot, hileci. Birçok saçma sapan yenilik gelmiş. Yani oyun iyice boka batmış. Metin2'yi listemden birdaha girmemek üzere çıkartıyorum.
  • UltraWoodS kullanıcısına yanıt
    Pvp indirdim ona bakıyorum ben, 6.5k online var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KendiHalinde. kullanıcısına yanıt
    Hangisiymiş o kadar usere sahip sv?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.