arkadaslar ben Call fo Duty Modenwarfare2 Online oynamak istiyorum bunun icin gerekenler neler lutfen yardimci olurmusunuz
yokmu Kimse bilen
para ve iyi sistemli bir pc
pc yeni:) son sistem
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
para ve iyi sistemli bir pc
Bir adet bilgisayar ve orjinal mw2 oyun. Ayrıca oynamayı bilmen gerek
Orjinal oyun.
sölediğimi yaparsan alteriw serverlarında oynarsın.Orjinal oyuna para verecek kadar fantezi sahibi değilim.Ben oynuyorum alteriw de Türklerde var orda.sistemin iyi olsun yeter.orjinal olmasına gerek yok oyunun
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.NovaLgine
sölediğimi yaparsan alteriw serverlarında oynarsın.Orjinal oyuna para verecek kadar fantezi sahibi değilim.Ben oynuyorum alteriw de Türklerde var orda.sistemin iyi olsun yeter.orjinal olmasına gerek yok oyunun
hocam imzana resim arşivi koysaydın?
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
quote:
hocam imzana resim arşivi koysaydın?
ne varki imzamda?
quote:
ne varki imzamda?
İmzada tek bir resim bulunmak zorunda ve bu resmin maksimum boyutu 100x100 olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
quote:
ne varki imzamda?
İmzada tek bir resim bulunmak zorunda ve bu resmin maksimum boyutu 100x100 olmalı.
Bu zaten Tek resimki Mw2 title'm. Boyut biraz aykırı sadece 300x100
orijinal oyun gerekmiyo artık.alteriw.net'e girip mp_rip download yapman ve iyi bir pc
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.NovaLgine sölediğimi yaparsan alteriw serverlarında oynarsın.Orjinal oyuna para verecek kadar fantezi sahibi değilim.Ben oynuyorum alteriw de Türklerde var orda.sistemin iyi olsun yeter.orjinal olmasına gerek yok oyunun
şu olayı bana PM'den bana anlatabilirmisin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme