Şimdi Ara

Online Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben Call fo Duty Modenwarfare2 Online oynamak istiyorum bunun icin gerekenler neler lutfen yardimci olurmusunuz

• yokmu Kimse bilen
  • para ve iyi sistemli bir pc
  • pc yeni:) son sistem
    quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

para ve iyi sistemli bir pc
  • Bir adet bilgisayar ve orjinal mw2 oyun.
    Ayrıca oynamayı bilmen gerek
  • Orjinal oyun.
  • sölediğimi yaparsan alteriw serverlarında oynarsın.Orjinal oyuna para verecek kadar fantezi sahibi değilim.Ben oynuyorum alteriw de Türklerde var orda.sistemin iyi olsun yeter.orjinal olmasına gerek yok oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.NovaLgine

sölediğimi yaparsan alteriw serverlarında oynarsın.Orjinal oyuna para verecek kadar fantezi sahibi değilim.Ben oynuyorum alteriw de Türklerde var orda.sistemin iyi olsun yeter.orjinal olmasına gerek yok oyunun

hocam imzana resim arşivi koysaydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

sölediğimi yaparsan alteriw serverlarında oynarsın.Orjinal oyuna para verecek kadar fantezi sahibi değilim.Ben oynuyorum alteriw de Türklerde var orda.sistemin iyi olsun yeter.orjinal olmasına gerek yok oyunun

hocam imzana resim arşivi koysaydın?

• ne varki imzamda?
  • quote:

ne varki imzamda?

İmzada tek bir resim bulunmak zorunda ve bu resmin maksimum boyutu 100x100 olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

ne varki imzamda?

İmzada tek bir resim bulunmak zorunda ve bu resmin maksimum boyutu 100x100 olmalı.

Bu zaten Tek resimki Mw2 title'm. Boyut biraz aykırı sadece 300x100
  • orijinal oyun gerekmiyo artık.alteriw.net'e girip mp_rip download yapman ve iyi bir pc
  • quote:

şu olayı bana PM'den bana anlatabilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.