Şimdi Ara

Online Mafya Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TurkishMafya, mafya aleminde hayatta kalma mücadelesidir.

    Ayakçı olarak başladığın TurkishMafya oyununda amacın büyük ve güçlü bir mafya babası olmalıdır.

    Oyunda sana verilen 24 adet görevi yerine getirerek seviye puanını,ekonomik ve mermi gücünü arttırabilirsin.

    TurkishMafya oyununda diğer oyuncularla güzel arkadaşlıklar kurup onlarla birlikte Baskın ve Organize suçlara katılabilirsin.

    Kendi aileni kurarak ailene üyeler alabilir.Ailene sağ kol ve vurucu seçebilirsin.Ayrıca ailene mermi fabrikası satın alarak suçlar bölümündeki araba çal suçundan çaldığın arabaları mermiye çevirebilirsin.

    Turkishmafya size sanal bir hayatta güç vaat ediyor!
    https://www.turkishmafya.com/
    https://forum.turkishmafya.com/

    ---- Turkishmafya, online mafya oyunu sitesidir.

    Yeni üye olan her oyuncu oyuna Ayakçı seviyesinden başlamakta ve seviye gücünü arttırdıkça TurkishMafya Masonu seviyesine kadar yükselebilmekte.
    Ayrıca şimdi üye olan herkes hoşgeldin paketinin içeriklerinden yararlanabilecekler.


    PAKET İÇERİĞİ :
    * 2.000.000.000 TL PARA
    * 250.000 SEVİYE PUANI
    * 20.000 SAYGI PUANI
    * 30 GÜNLÜK PREMİUM
    * 500.000 Mermi


    Oyun Görevleri

    Oyunda seviye atlamak,para kazanmak ve mermi stoğu yapmak için Görevleri yapmalısın.Bu bölüm sizlere görevler verir.Bunlardan bazıları hapishaneden adam kaçırma,yarışlar için araç modifiyesi,mermi kaçakçılığı,fabrikaya saldırı gibi 24 adet görev içermektedir.

    Suçlar Bölümü

    Suçlar bölümündeki suçları yaparak seviye puanını,ekonomik gücünü ve mermi stoğunu artırabilirsin.Suç işle,kuyumcu soy,kabadayılık yap,mega suç işle,tetikçilik yap,gizli ajan,derin devlet,gemi kaçır,uçak kaçır,araba yürüt,gece vurgunu,çatışmaya gir vb. gibi bölümler içerir ayrıca Kapkaç suçunu yaparak başka oyunculardan kapkaç yaparak güzel paralar kazanabilirsin.



    Döviz Bürosu

    Döviz bürosunu takip edip fiyatlar düştüğünde Dolar ve Euro alabilir fiyatları yükseldiğinde satarak paranı artırabilirsin.



    İşyerleri Bölümü

    Oyunda satın alabileceğiniz işyerleri bulunmaktadır.Bunlardan istediğiniz kadar satın alabilir ve ekonomik gücünü artırabilirsiniz.




    Polise Rüşver Ver

    Suç işlerken hapise düşmek istemezseniz polise rüşvet verebilirseniz.Rüşvet vererek maksimum 3 saat zaman alabilir ve suç işleyebilirsiniz.Ancak polis her zaman rüşvet kabul etmeyebiliyor birazda şansınız olması gerekiyor.Rüşver veremezseniz suç işlerken hapise düşerseniz süreniz bitene kadar beklemeniz veya kefalet ödeyerek çıkmak zorunda kalacaksanız.



    Restorant Bölümü

    Bu şuçları işlerken enerjiniz düşecektir.Enerjinizin ne durumda olduğunu Bilgi Kutusundan görebilir, enerjinizi arttırmak için Genel bölümünden restoranta uğrayabilirsiniz.



    Fabrika Bölümü

    Oyunda fabrika kurabilirsiniz.Fabrikanınıza diğer oyuncuları işçi olarak alabilir ve kazandığınız paralardan onlara maaş ödeyebilirsiniz.Hem siz hem işçileriniz para kazanabilir.Ayrıca fabrikanızın saldırı gücünü artırarak diğer fabrikalara saldırıp yok edebilir ve stoklarını alabilirsiniz.



    Aile Bölümü

    Oyundaki gücünden emin oldukdan sonra aile kurabilir ve ailene üyeler alarak yönetebilirsin.Aile savaşlarına katılarak oyundaki gücünü herkese ispat edebilirsin.



    Çaylak Koruması

    Oyuna üye olduğunuzda çaylak koruması devreye girecek size bu süre boyunca kimse saldıramayacak ve saldırı yapamayacaksınız.Bu sizin bir avantaj bu süre içinde oyundaki görevleri yaparak,suç işleyerek seviyenizi,ekonomik gücünüzü ve mermi stoğunuz artırabilirsiniz.Eğer hemen savaşa girmek isterseniz Çaylak Korumasını üyelik ayarlarından kapatabilirsiniz.

    Saldırı Yapmak

    Oyundaki düşmanlarınızı öldürmek için öncelikle dedektif bürosundan aratma yaparak hangi ülkede olduğunu tespit etmeniz gerekmektedir.
    Saldırılarda her zaman ölmezsiniz.Ölmeniz için düşmanınızın size yeteri kadar mermi ile saldırması gerekmektedir.Düşmanınız kaç mermiyle öldüğünü öğrenmek için saldırı similatörünü kullabilirsiniz.Eğer saldırı aldığınızda gücünüz yetmez ve ölürseniz seviye puanınız düşerek üzerinizdeki mermi ve para gibi birçok varlığınızı kaybedeceksiniz.



    Oyunun Forumu

    Oyunun forumuna üye olarak oyunla ilgili yeniliklerden,kampanyalardan haberdar olabilir,oyunla ilgili aklına takılanlarla ilgili konular açıp yorum yapabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwRDreaM -- 31 Mayıs 2020; 16:38:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.