Bildirim
Online kredi kartı ile yemek siparişi verebileceğim site?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Alacağın yerin kendi sitesinden falan dene panpa. Bu arada fakir alert
_____________________________ Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp -
Baltalamak istemiyorum ama neden böyle bir şey istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sébastian
Baltalamak istemiyorum ama neden böyle bir şey istiyorsun
Annemler evden gitti kredi kartını bırakmamışlar numarasını aldım arayıp. Nakitte yok üzerimde
_____________________________ -
Yok heralde hiç bir sitede
Kapıda post makinası yerine kredi kartı numarasını versem şifreyi girsem aynı şey olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
Yok heralde hiç bir sitede
Pos cihazlarından kredi kartı numarasıyla işlem yapılabiliyor, yani en azından şu son çıkan poslarla yapılabiliyor ( gözümün önünde yaptılar vatan computerda )
Ama gelen adam yapmayı bilir mi, ya da uğraşır mı bilemem_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler