Şimdi Ara

Online kaza tespit tutanağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    24 nisanda eşimin aracına bir servis aracı çarptı. Online kaza tespit turanağı ile tesimler ve çektik. 1 saat sonra karşı taraf %100 kusurlu çıktı. İşlemlerin hepsini online yaptığımız işin herhangi bir beşge almadım. Mobil uygulama üzerinde ise sadece ekreki gibi numara gözüküyor. Minik bir kaza olduğu için auto kinge gittim fakat evrak istediler. Karşı tarafın sigırtası, ehliyeti vs vs. Bunları tekrar almam mı gerekiyor? Neden online yaptık o zaman anlamadım? Bilen varsa bir aydınlatsa.
    Online kaza tespit tutanağı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Online tutanak tutarken mobil uygulamaya, karşı tarafın ehliyeti ruhsatını fotosunu çekip yüklediniz mi?
  • Evet karşı tarafın ehliyeti, ruhsatı, sigortası başka türlü zaten uygulama ilerlemeye izin vermiyor. Sonuçlandı ve %100 karşı raraf suçlu çıktı. Benim elimde sadece yukarıdaki gibi bir numara var detayı da gözülmüyor artık. Yani geriye dönüp fotolara veya evraklara bakamıyorum. Normalde buna anlaşmalı tamir istasyonları bakabilir diye tahmin ediyordum. Ya autking işi bilmiyor veya başka bir şeyler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • royals R kullanıcısına yanıt
    Tamam o şekilde söyleyin, gelen eksper ve şirket hasar dosya sorumluları o dosyalara erişim sağlayabiliyorlar.
  • Maalesef autokinge 3. defa gittim yine sonuç negatif. Hatta bir de fiziksel (kağıt üzerinde) kaza tutnağı istedi Kartal autoking. Pendik Oto Sanayine gittim orada da karşı tarafın ehliyet, ruhsat ve sigorta bilgilerini istediler. Bununla işleme başladılar. Aracım 2015 modeldi bu yüZden karşı taraftan araç değeri düştüğü için sigortadan para alabileceğimi de söylediler. Bunun için eksperin ekstra bir tutanak yazması gerekiyormuş sanırım. Pazartesi göreceğiz durumu tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.