Başkanlık sisteminin Karnıbahar kuyruğu: Yıl:2021 Yer:Kayseri Ekonomimizin PİK yaptığı ülkemizde marketlerde 5 liraya kadar çıkan karnıbahar 1.25 TL'den satılınca metrelerce kuyruk oluştu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @WP VOLK@N -- 12 Ocak 2021; 17:9:26 > |
Anakart: Asus Tuf Z370 Plus Gaming | İşlemci: İntel Core i7 8700K | Ekran Kartı: Asus GTX1080 | Ram: CORSAIR 16GB (2x8GB) Dominator Platinum | Hard Disk: Samsung 240gb SSD Samsung 2TB | Kasa: C.M Haf 912 PSU Enermax 800w 80+GOLD | Monitör: Samsung 23B550v 23 "| İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H45 Performance|Ses Sistemi: Logitech G930 Cerative SB ZX | Klavye: Logitech G19 | Mouse: Razer Taipan
|
İ İAmSterdam06 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Aynen kardeşim aradaki tek fark burada temel gıda maddeleri için sıraya giriliyor, orada gucci, armani, iphone, vsvs gibi lüks markalar için. Aha google elinin altında arat bakalım hangi alman karnabahar için kuyrukta birbirini ezmiş. Adamlar 8 birim paraya 1 kg et alıyor. |
Neyi kınadılarsa tek tek başlarına geliyor. Müstahak |
Ecevit fetih yapmış ambargo yemiş raconu kesmiş daha evvel mülkiyeti verilen tüm abd üslerini kamulaştırmış adamdır |
Peki çevirelim ama farklı açıdan ; asgari ücret 1500 euro * 9 ( küsratını atıyorum bu kıyağımı unutma ) = 13500 TL, 168 kg et yapar, (kg 80 aldım ) TR asgari ücret 3000 TL ( bak yine kıyak geçtim ) eder sana 37,5 kg et. Bize sorulan "hadi bunuda açıklayın ateistler" sorusunu azcık değiştirerek size sorayım hadi bunuda açıkla AKP sevdalısı. |
Kuyrukla ulke ekonomisi olculmezse de milli dava icin girilen savas zamani ambargo sirasinda olusan kuyruklar icin "acziyet"mis gibi propaganda yapip bugunku kuyruklari "normal"mis gibi savunan AKP'lilerin iki yuzlulugu olculur. |
o kalabalığa sandık koy yüzde 90 akp çıkmazsa bir şey bilmiyorum, böyle böyle tükenecekler |
Ya bırak şimdi, ucuz iphone kuyruğu değil bu. 1 euroya çikita muz yiyen adamsın, tuzun kuru tabi konuşuyon. aynı muz burada 2.75 euro. Siz orada asgari ücretle 1.5 TON muz alabiliyorsunuz, buradaki asgari ücretli 100 kilo alabiliyor. |
Neyi kınadılarsa tek tek başlarına geliyor. Müstahak |
![]() 対馬用 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Karavana bakırdandır kışla yolu çamurdandır zengini bedel öder askerimiz fakirdendir...
|
Aynen kardeşim aradaki tek fark burada temel gıda maddeleri için sıraya giriliyor, orada gucci, armani, iphone, vsvs gibi lüks markalar için. Aha google elinin altında arat bakalım hangi alman karnabahar için kuyrukta birbirini ezmiş. Adamlar 8 birim paraya 1 kg et alıyor. |
yavrum adamların maaşını tl'ye çevir o zaman? :DDDD |
|
yavrum bir hakaret değil. sen dediğime cevap ver. madem adamların ürünlerini tl üzerinden hesaplıyoruz, maaşlarını da hesaplayalım. |
|
Peki çevirelim ama farklı açıdan ; asgari ücret 1500 euro * 9 ( küsratını atıyorum bu kıyağımı unutma ) = 13500 TL, 168 kg et yapar, (kg 80 aldım ) TR asgari ücret 3000 TL ( bak yine kıyak geçtim ) eder sana 37,5 kg et. Bize sorulan "hadi bunuda açıklayın ateistler" sorusunu azcık değiştirerek size sorayım hadi bunuda açıkla AKP sevdalısı. |
|
Maaşları da çevirdim aynı fiyat çıkmıyor. |
"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır." Mustafa Kemal Atatürk ![]() |
%30 işsizlik olan ülkede tüketimin sorumlusu halk değildir. |
"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır." Mustafa Kemal Atatürk ![]() |