Arkadaşlar bu amfi hakkında bilgi edinmek istiyorum. 900 ytl diyorlar. Birde yamahaRX-V 457 mi yoksa onkyomu acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
merhaba onkyo 502 ile 457 'yi değil 559 u kıyaslamanızı öneririm.ayrıca onkyonun şu anda bu modeli önceki sürüm kalmış durumda.üzerine 503 ve hatta şu anda 504 modelleri çıktı. her iki modelin receıverlarınıda kullandım..her ikisini de öneririm size.ama sinema da yamaha biraz daha öne çıkıyordu benim dinlediğim cihazlarda..tabii bunda ilk cihazımın onkyo 676 olması ve 5 sene önceki cihaz olmasının, o zamandan bu yana da işlemcilerin çok geliştiğinin de unutulmaması lazım.Öte yandan müzik performansında ise onkyo cihazımdan çok memnundum(5 sene önceki). Fakat bu receıverları stereo performansı olarak , stereo amfilerle kıyaslamamak lazım.Şu anki receıverım ise yamaha 1600 model..sinema konusunda dehşet bir cihaz..müzik performansı konusunda birşey diyemeyceğeim..daha yeterince müzik dinlemedim çünkü. fakat her 2 markayı da bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Fiyat konusunda bir yorum yapamıyacağım.Bilgim bulunmuyor çünkü. sevgiler
zapatero çok teşekkür ederim. Sizde olmasanız fikir veren olmayacaktı. Size bir sorum daha var izin verirseniz. 1 ay sonra ingiltereden arkadaşım gelecek. onkyo TX-524E 229 dolar orada. Bana yamahanın kullanabileceğim bir modelini önerebilirmisiniz.İngilteredeki fiatı ile buradakini karşılaştırıp oradan getirteceğim. En kötü ihtimal onkyo TX-SR524E den memnun kalırmıyım. Yada pioneer ev sinema sistemi için iyimidir ne önerirsiniz. İlginize ve alakanıza çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımı sunuyor önerilerinizi bekliyprum. Hoşçakalın.
Sizin 1600 modeli orada 788 dolar bu benim için çok fazla bu cihaz Türkiye' de 1200 dolardan aşağı değildir. Ben bu ev sinema sistemine amfi dha sonra kolonları alarak başlamak istiyorum. Yani ufak ve yavaş yavaş. Mesela onkyo'nun 502 si burada 900 ytl ama orada 199 dolar 503 ü burada 1200 ytl oara 225 dolar. Sizin 1600 bana pahalı gelir ama büyük bir ses vereceğine eminim. Yamaha RX--V467 ye ne dersiniz. Sevgilerimle.
selam korkutdede...bahsettiğiniz şekilde bir başlangıç için dediğiniz gibi rx-v 1600 model cihaz biraz fazla gelir. ama onkyo nun 502-503 modelleri ile yamaha nın 559 modeli sizin için bence yeterli olacaktır.bahsettiğiniz fiyatlarda onkyo da burada bulamazsınız zaten. Fakat sizin modelini verdiğiniz TX-524E ve yamaha RX-V467 modeli cihazlara ben hiç bir yerde rastlayamadım. kolay gelsin
Selam dostum.www.amazon.com da onkyo 504E 229 dolar. Türkiyede bunu heralde 1300 ytl den aşağıya satmazlar. Bunu İngiltereden bu fiata getirtme imkanı doğdu. Bakalım Eylül ayında arkadaş gelecek eğer bu fiata getirtirsem süper. Siz bu siteye girseniz de bana ortalama 250 dolara gelecek daha iyi bir cihaz bulursanız bana önerseniz sizden çok mu şey istemiş olurum acaba şimdiden teşekkürler.
bakıp size haber veririm...ama onkyo iyi bir tercih..yamaha, denon gibi markalara da bakayım benzer özellikte...ama bence arkadaşınıza sipariş vermeden önce bu cihazların performanslarını bir dinleyerek bilgi sahibi olsaydınız daha iyi olurdu.Yamaha yı forumaudio da, onkyo yu ise enkaygroup un showroomlarında görebililir ve hatta demo odalarında dinleyebilirsiniz.
Eskişehir de öyle bir şansım yok dostum. Yani onkyo burada bir mağazada var 502 olanı onu dinledim sesi iyiydi. Birde ben bu konulardan pek anlamıyorum. Yardımını bekliyorum. Onkyo hala satılmamış 900 ytl 20 taksit şansım hala devam ediyor.
valla onkyo nun 502 si, dediğim gibi önceki model.Parası da 900 ytl olarak bence 20 taksit olsa da fazla.yurtdışında ki arkadaşınıza denon avr-1506 modeli ve fiyatını sorabilirmisiniz...yurtdışı bir sitede 250 $ fiyatlı bu cihaz.Bunun yeni modeli de var 1507 diye ama o sizin bütçenizin dışında kalıyor.