Şimdi Ara

ONKYO AV RECEIVERS (KULLANICI KAYITLARI İLK SAYFADADIR) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.825
Cevap
27
Favori
469.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saol snopp dostum 1 hafta yattık içerde .. yaww dayanamadım dh taki ezikler falan filan diye gitmiş birileri futbol bölümünde ..bende dayanamadım biraz fazla çıkıştım ..ama üzüldüm sona ,bir baktım çocuk çoğu 17 18 naparsın acemilik bendekide..

    center bulun bana center ...ne alayım ben ?
    yaklasık 26 m2 oda var işte yaw ,frontlar evo 40 ..ama ilerde deftec bp 10 olabilirmi daneele sorcaz . arkalarda bpx olur o zaman ... hadı bakalım
  • Kimseye direk bu hoparlörü alın diye tavsiye edemiyorum, çok farklı dizaynlar, çok farklı yerleşim gerekleri, çok farklı dinleme stilleri var, ve bunların hepsinin dinlendikten sonra karşılaştırılıp karar verilmesi gerekiyor.

    Bahsettiniz diye Deftecler hakkındaki fikirlerimi söyleyeyim, öncelikle specleri absolute,yani sektör standardı -3dB değil, o yüzden speklere dikkat etmemek lazım.

    Deftecler WAF faktörü yüksek olan çok şık hoparlörler, evlilik hazırlığında olduğunuz için bu şu anda muhtelemelen farkına varmış olmadığınız kadar önemli , dizaynları bipolar, konumlanmaları duvarlara en az 20 cm, frontlar arası en az 3 metre olması gerekiyor, biraz da parlaklar, bunu da söylemişken bence özellikle sinema ağırlıklı kullanımlarda başarılılar. Kendi dinlemelerimde içinde sub olan modellerinin bassları kontrollu veremediğini hissettim, bu yüzden ben BP10-BP8'leri daha çok tutuyorum, hele ki 875 ayarı güçlü bir anfi ile. Bir eksiklikleri bi-amp yapılamamaları.

    Aktif center işi hiç aklıma yatmıyor, ama CLR2002 bence çok başarılı bir center. Surroundlar için BP2X yeterli olacaktır.

    Gene de mutlaka bence kararınızı vermeden bir kaç dinleme yapmanız elzemdir. Penta'dan Yılmaz Bey size Defteclerde dinleti konusunda yardımcı olacaktır.

    Penta'nın arkasında Tunç Elektronik olması lazım orada Klipschleri de kaliteli bir amfi eşliğinde dinleme imkanı var diye biliyorum. Bipolarlardan farklı olarak klipschlerde horn speakerlardır. Fikir vermesi açısından dinlemeniz gereken kombinasyon RF62-RC62'dir.

    Fiyat skalasında biraz daha yukarıda Dali concept8-concept center olabilir, extreme audio mağazalarında dinleme imkanı olması lazım.

    Kadıköy toppop elektronik'te bir dinleme odası var, burada daha farklı çözümleri deneme şansınız var, Jamo ve Wharfedale'ler den farklı kombinasyonlar dinleme imkanı var ve Feyiz Bey ve Sinan Bey çok yardımcı oluyorlar.

    Dinleti yaparken aşina olduğunuz kayıtları yanınızda götürmeniz çok önemlidir. Kayıt performansından memnun olduğunuz bir film, bir dts konser kaydı ve iki audio cd size fikir verecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daneel -- 10 Nisan 2008; 21:59:01 >




  • üstadım bu sefer kolonlarımı sadace sinema için alıyorum ..center kesin clr 2002 olucak .onu yazıyodum cantana şimdi . salonda sorun yok 30 cm uzak olabilir duvara ,araları da 3 metre den fazla olucakl problem yok .salonda eşya da almıyorum pek .sadece 3 lü koltuk ve 2li koltuk olucak ufakta bir vitrin uzak kısım da .. parlak lar demişsin daneel efekt vari yani biraz anladım ..

    stereo da da iyi diyolar arkadaşlar bp 10 ları oda artı olur bana evolar satılır bari o zaman .yok sa kalıcaklar bende .tek istediğim evoların flatlığını çok fazla aşmasınlar bana başım ağrımasın film izlerken ..
  • Selamlar.

    Çok güzel bir konu olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.


    Onkyo TX-SR304 ü olup da diğer üst modelere geçmek isteyen olursa alabilirim TX-SR304ü. Lütfen PMden ulaşın
  • Beyler herkese selam ,

    Siteye henüz üye oldum,fakat uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyorum,onkyonun bu işte çok iyi olduğu bir gerçek fakat,henüz singapurdan denon 3808 getirten biri olarak aleti aldırdığım yakınımın mağazadaki satıcı ile konuşması sonucunda onkyonun bu ısınma probleminin sorun teşkil ettiği ve işçilik ile ürün kalitesi karşılaştırması sonucunda denon nun fark attığı gerçeği ile karşı karşıyayız gibi geliyor.onkyo 875 jbllerle ve denon 3808 i de boselerle şahsen dinledim sonuç şu ki denonu tüm hücrelerimde hissettim denınun sesi bütün salonu dolduruyordu.harman kardonu ise denonu getirtmem endişesi ile izmirden uygun olduğunu düşündüğüm bir fiyata almıştım.singapurdan denon 3808 ise sadece 2000 ytlye getirttim,burdaki liste fiyatının 4500 ytl olduğunu düşünürseniz arada uçurum var.:)))))))))
  • merhaba ginola hoşgeldin aramıza.
    denon un hayırlı olsun güle güle kullan .bahsi geçen ürünlerin hepsi kalite zaten merak etme .denon la onkyo arasında az bi tını farkı olabilir ,işçilik olarak ta çok az daha iyidir denon .ama ısınma probleminde sorun yok ben ve daneel kullanıyoruz bir sorun yaşamadık henüz.ki ben 12 saat açık bıraktım hemde ustunu örtüyle örttüm zaten adamlarda yazmış üstüne ısınır ama korkmayın problem yok diye.
    tekrar söylemekte fayda var zevk meselesi dir artık o gruptaki ürünleri seçmek .aralarında az farklar vardır .çok detaya inersen kafam çok karışır detayda .
  • sagol hakansolak.ınsallah cıhazı arızasız problemsız kullanırız.malum garantısı almanyada!cıhazdan cok memnunum.ozellıkle bose 301 lerım costu dıyebılırım.subwoofer almayı dusunuyordum ama basslar muthıs arttı.bı de subwoofer alırsam komsular attırır benı apartmandanayrıca onkyo 605 boyleyse 875 ı dusunemıyorum bıle
  • hehe..
    sen birde boseleri çıkarıp biraz kuvvetli kolonları sürde gör bak neler oluyor sizin evde .. 875 hakkat kuvvetli bir cihaz .teknik kısımlarını bilmiyorum ,daneel ile cantan biliyor ,bana anlattıkları kadarıyla baya iyi bir yapısı varmış .cihaz zaten 25 kiloya yakın . devasa bişey
  • sub a gelince bende jbl e 250 var .bide buna defınıtıve referans sürersem bende düşünemiyom
  • dogru soyluyosun hakan.875 ı ben de almanyada gordum.yazılanlara ıstınaden soyle bı kaldırayım dedım fıtık olurum dıye hemen bıraktımcıhaz kalıbını ortaya koyuyo zaten.ben burdayım dıyo!!bu arada ay sonu arkadas amerıkaya gıdıyo bana center getırecek ama kararımı veremıyorum.suna bı el atın da arkadaslar ıyı bısey alalım.aklımdakıler sunlar sızden de yorum beklıyorum

    klıpsch c-2
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=6780735&type=product&id=1091101345861

    defınıtıve procenter 1000
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7656413&type=product&id=1190678281674

    polk audıo m center
    http://www.circuitcity.com/ssm/Polk-Audio-M-Series-Center-Channel-Speaker-CSM/sem/rpsm/oid/132511/catOid/-12950/rpem/ccd/productDetail.do




  • valla center arıyorum ben bayadır bakıyorum center. 50 kere karar degıstırıyorum ..sırasıyla şunlara bak derım sana ama , kullanacagın frontlarda cok cok onemlı .denge mevzu yanii.. bana bi yaz sen frontlarını ona göre bakalım sanada
  • hakan frontlarım 301,arkalar 201.aslında bose center alıcaktım ama hakkında ıyı seyler okumadım.o yuzden bunlara uyumlu bısey alayım dıyorum.bu zaten benım ılk sıstemımo yuzden gırıs sevıyesınde bıseyler olsun ıstedım.
  • o zaman çok kasmana gerek yok be dostum .giriş seviyesi bir center olur elbet . bence amerikadan gelicekse daha iyi bıseyde olur.fakat her zaman o ımkan varsa şimdilik fazla yüklenmeye gerek yok .
  • dostum acıkcası her zaman o ımkanım var.yanı verdıgım lınklerdekıler uyar mı dıyosun?sence en uyumlusu hangısı olur.bu arada kımbılır kac kere sıstem toplayıp bozacaz
  • valla dostum ben deftec derim. madem sinema mevzu .bu keratalar daha iyi oluyo sanki
  • CLR2500 artı bir çift bpx sinemada sub suz ve ön hoparlörsüz alınabilir çok yeterli sonuç verir
    maddi durum düzelincede enazından cüp1 ve bp7004 le bu forum daki çou kullanıcıların hayel bile edemedi bir sinema sistemine sahip olursun hakan onkyo 875 le de çok uyumlu olur
  • evet eresgü güzel sistem olur ..yanlız bu kez çok kalite ve çok uzun yıllar dinleyeceğim sistemi upgrade edicem . deftec istiyorum fakat müzik dinlerken biliyorum memnun olmucam .çünkü bir çok aktif kolon dinledim çok sert geldiler hepsi bana .dinlediklerimin de tanesi 2000 euro cıvarlarından baslıyodu .3000 -7000 euroluk aktıf subları da dınledım onlarda sarmadı beni müzikte ,
    çok iyi düşünüp kriterlerimi çok ince belirleme aşamasındayım .müzikte kulağım çok seçici beğenemiyorum o yüzden .bakalım hgazirana kadar ciddi araştırmalar içindeyim . herkezden de fikir lerini bekliyorum bu arada .
    selamlar sevgiler ,iyi hafta sonları .
  • ilk önce center ile başlıcam sistemi değiştirmeye.adaylarım şu an için .. DEF TEC . CLR 2500,2002, BW HTM2 D,HTM 3 S,INFINITY BETA 360,TANNOY EYRİS DCC,KLPCH RC 64,DALİ HELICON C 200 MK 2....EKLEMELER YADA çıkarmalar yapıcam araştırıyorum .bakalım yakında belli olur
  • definitive CLR2002 nin dinamik aralı 2500 yanına bile yaklaşamaz ilk dinlediimde bile 2002 beni tatmin etmemişti
  • dier lerine gelince definitive CLR 2500 rakip olabilicek centır fiyat performans olarak KLPCH RC 64 bence
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.