Şimdi Ara

Öneriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mat lys kitap önerisine ihtiyacım var. Kafama göre kitap almak istemiyorum sonra pişman oluyorum.
    Benim lys de seviyem yüksek değil yani zor bi kitap olmasın.
    Şimdiden teşekkürler:)

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardım eder misiniz?
  • Orta seviye istiyorsan Fem lys matematik soru bankasını önerebilirim. Bende var soruları zor değil,orta derecede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisarock13 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum çok korkuyorum lysden.
    femi incelerim muhakkak. çok sağol.

bunun dışında önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

bilmiyorum çok korkuyorum lysden.
    femi incelerim muhakkak. çok sağol.

bunun dışında önerisi olan?

Fem simetri Sonra Fem LYS SB daha sonra Karekök LYS.
  • BayanMadam kullanıcısına yanıt
    FBM Çizgi Üstü LYS Matematik önerebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu kitaplar çok mu zor
  • Karekök

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmana lüzum yok, yaklaşık 15 soru mat 1 konusu sayılır. hatta kafayı yoracak problem soruları da değil. üslü sayılar karekoklu sayılar vs. vs. vs.

yaklaşık 5 soru trigonometri ki hiç görülmeyecek inanılmaz kazık sorular sormuyorlar bu konudan.

karmaşık sayıdan 2-3 tane çıkabiliyor.. çalışırsan 2 günde halledebileceğin bir konu. zor soru kitablarında karmaşık sayıya sağlam trigonometri karıştıranlar oluyor fakat ösym henüz o konuda çok bir zorlama yapmadı..

permütasyon binom kombinasyon gibi tırı vırı konulardan da 2-3 tane yazarsın haneye ki zaten bunlar ilkokul mantıgıyla çözülen sorular oldugunu unutma.

matris ve determinanat calismayla olacak bir konu yine belli baslı formülleri ve gidişatları var. halledebilirsin.

geriye babalar kalıyor, türev - integral.

bu konuları kavramak istiyorsan şu dakkadan itibaren ygs mgs dinlemeden sınavdan son 1hafta öncesine kadar iyice calisacaksin. hiçbir tarafını eksik bırakmayacaksın. büyük bir su fıçısı gibi. sonuna kadar delik bırakmadan doldurmaazsan fıçının içini biyerden sular kaçar ve en başa dönersin. o yüzden çok iyi hazmetmelisin halen yeterli süren var.. tabi türevle birlikte limit ve özel tanımlı fonksiyonları iyi bilmen lazım.

şimdi tezata kaçacak ama malesef türev için logaritma türev gibi konularda da sağlam temelin olması gerekiyor. trigo log otf temelin yoksa çok zor olur..

• çok haklısın ama korkuyorum işte.. otf log trigoyu halletsem gerisi çok kolay ama trigodan deeehşet korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.