Şimdi Ara

Önerilerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,ben en az 10 inç büyüklüğünde hafif bir cihaza ihtiyaç duyuyorum.Öğretmenim.Ofis kullanıyorum,video izleme indirme ,düzenleme yapmam gerekebiliyor.En az 256 gb hafızaya ihtiyacım var.usb girişi,en az 6 saat şarj süresi,belki e kitap okuma,internetten araştırma vb.için kullanabileceğim tablet ya da ikisi bir arada tablet almak istiyorum.Şu anda işimin yarısını telefonla çözmek zorunda kalıyorum.Uzun ömürlü bir araç olmalı çünkü son bilgisayarımı alalı neredeyse on yıl oldu ve teknolojiye çok istesem de çok sık para ayıramıyorum.Android mi windows mu olmalı bilemiyorum bütçemi olabildiği kadar düşük tutmak zorundayım.Yol gösterenlere şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Microsoft Surface Go oneririm. 10" ve 128gb hafiza ile gelen versiyonu var. (ben bu cihazi kullaniyorum)

    Turkiye ici fiyatlari pahali maalesef. (5000₺) Ben Almanya'dan getirttim. (2900₺) Amazon.it uzerinden de alan tanidigim var. Gumruk vergisi dahil herseyiyle yaklasik 3200₺.

    Klavyesi ayri olarak satiliyor. Onu Vatan bilgisayardan temin ettim. Onun ucreti de 600₺ civarinda olmasi lazim.

    USB-C girisi mevcut. Heryerde USB-C coklayicilar mevcut. Toplu sekilde satilanlari var. Ornegin Philips 6in1 tarzi bir coklayicisi mevcut. (3xusb 3.0, 1xmicro sd, 2x hdmi)

    Urun hali hazirda Windows 10 s edition ile geliyor ve MS Office calisir durumda. Butun Windows uygulamalari yuklenebilir ve hersey yapilabilir. S edition kisitli bir verdiyon ve sadece MS uygulamalari ile Windoes Store uygulamalarini yukleyebilmene olanak sagliyor. Fakat istersen tek yonlu olarak Windows 10 Home Edition'a gecebiliyorsun. Ben cikmadim cunku amacima yeterli duzeyde yanit veriyor.

    Microsoft Surface'in Pro modelleri de mevcut 12.3" olarak piyasada bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.