***Beyler, 10-11.000 param var ve ikinci el bi araba almayı düşünüyorum..Yalnız araba konusunda çok fazla bilgim olmadığı için kim ne dese alklım karışıyo..tam 206 iyi diyorum biri bişey söylüyo vazgeçiyorum..parayı krediyle 3.000 daha artırabilirim..**Aklımdaki araçları kabaca yazıyım size**..yakıtını da göz önünde bulundurarak bi fikir verirseniz memnun olurum...şimdiden saolun..
1.honda civic 1.4is 1998-2000 arası 2.renault laguna 1998-2000 arası 3.opel astra 2000 (sanırım biraz pahalı olur) 4.fiat palio 1999-2202 arası 5.eski corolla 6.vw polo hb
Ya da başka bi öneriniz var mı..almışken iyi bişey almayı düşünüyorum..saolun...........
beyler yok mu cvp yazan.. bu arada farkındayım arabalar farklı sınıf ve motorlardan ama zaten benimde aklımda tam bi fikir yok.. sedan da olabilir..orta sınıf bi hb de olabilir..
performans mı yakıt tasarrufumu istiyosun ona göre söyliyim...çünkü bi yandan 1.4 civic demişsin bi yandan laguna demişsin kafam karıştı...
ya aslında doğru söylüyosun..ama bi tanıdığın lpg li bi lagunası war aklım ondan lagunaya gidiyo..ama çok bi perf. aramıyorum..saolasın
söylediğim laguna deri döşeme fLN çok hoş bişi..120 yakıyo diyodu abimiz..doğru mu bilemem tabi..o bana eski civicleri önermişti...
beyler otomobil topiği diil mi burası..o kdr arkadaş var hiç mi bi fikriniz ya da bilginiz yok..gerçekten ihtiyacım olmasa önerilerinize, bu kdr ısrarcı olmazdım yazmanız için..ama nooolur bi akıl ihsan eyleyiiin...
ben önerilerin arasından civic alırdım kolay gelsin
Krdeş performans istiyorsan laguna ekonomi diyorsan honda derim
Astra için dedğin gibi paranı arttrman lazım polioyu ise ele bence
civic yada polo
Kesinlikle honda alırdım.. Zaten yılbaşında alıcam
bu söylediklerin arasında toyota alırdım yerinde olsam 99 model terra lar var. Ancak uygun km de bulman zor olabilir
bu saydıkların arasında aynısını kullanan biri olarak Honda civic i önderirim. Yakıt olarakz aten ispatlanmış, 90 bg motoruyla 1.4 ten alabileceğin en yüksek randıman bu (yeni çıkan turbo şarjlılar hariç) kısacası o paraya alabileceğin en mükemmel araba Honda. Diğer saydığın otomobillerden Polo hariç hepsini kullandım inan pişman olmassın.
HONDA AL O ZAMAN...
bak herkez honda demiş...japondan şaşma. ikinci el araba alırken de madewm arabadan anlamıyorsun babanın dayının tanıdığı güvendiği bi tamirciyle git araba almaya.zaten herlade tek başına gitmessin...
eğer biraz daha bekleyip 16-17'ye temiz bir 2.0 rxt laguna alırsan en güzeli bence. elektrikli deri koltuklu, dev gibi bagajı olan, ferah bir araban olur. ancak kullanım tecrübeni de gözönünde bulundurmanı öneririm. neticede arabanın görüntüsü önemli olsa da yaşına ve hayat tarzına göre hatchback bir polo belki de seni daha mutlu edecektir.
beklersen yakında o paraya sıfır cin otolarından alabilirsin.....
honda civic kolay kolay problem çıkarmaz uzun vadede kullanırsın satarkende rahat edersin
yahu ne zorunuz var konu hortlatırsınız anlamam ki!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme