Şimdi Ara

ÖNERİ istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet üzerinden psn store dijital oyunlar indirmek için ve internet üzerinden online oyunlar oynamak için Hızlı kopma donma kasma sorunu çok az yada hiç olmayan kaliteli internet önerisi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer sadece DSL var ise hat suan internetiniz varsa (yok ise komsularınızdan öğrenme şansınız var ise) hat değerlerini atabioirseniz VDSL2 alınabiliyor mu belli olur. Ya da telekomu (444 0 375) arayrak vdsl desteği olup olmadığını sorabilirsiniz. Gelişmeleri yazarsanız daha rahat yardım alabilirsiniz.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Bulunduğun yerde Fiberoptik altyapısı var mı ? Varsa hangi firmanın olduğunu biliyorsanız daha rahat yardımcı olunabilir. Ya da kablo tv var mı ?
    Eğer sadece DSL var ise hat suan internetiniz varsa (yok ise komsularınızdan öğrenme şansınız var ise) hat değerlerini atabioirseniz VDSL2 alınabiliyor mu belli olur. Ya da telekomu (444 0 375) arayrak vdsl desteği olup olmadığını sorabilirsiniz. Gelişmeleri yazarsanız daha rahat yardım alabilirsiniz.

Hoş geldin arkadaşım istanbul kartal ilçesindeyim acaba dediğiniz alt yapı varmı bizim burda

Ayrıca altyapınızı şu adreslerden kontrol edebilirsiniz.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/Sayfalar/Turk-Telekom-Fiber-Nerede.aspx
    http://www.superonline.net/internet/fiber

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şunları almak istiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.