Şimdi Ara

ÖNERİ - DÜZELTME - KANAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibari ile youtube kanalı açtım ve 2 video ile başladım.Sizlerden isteğim burada amacım reklam yapmak veya farklı düşünceler değil sadece sizlerden yorum ve öneri istiyorum.Uzun soluklu hevesimi kaçırmayacak bir iş yapmayı planlıyorum.Değişik tarzda bilgiler ve ilginç videolar yüklüyorum..

Sizlerden ricam görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Kullandığım program lisansı alınmamış bir program bu yüzden videolarda kullandığım programın reklamı çıkıyor ama fazla rahatsız edici birşey değil bana göre..

Sizlerin önerebileceği daha iyi bir slayt programları varsa önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar olsun...

Kanal linki:https://www.youtube.com/channel/UCp_WBwUVfW5KdKfeAtYlq9Q

• up up
  • Kardeşim o lisanssız programın reklamı yalnızca video başlarında oluyorsa sen de videonun başına 10 saniye siyah elran ekleyip daha sonra movie makerda vs o 10 snlik kısmı kesip atsana? Düşünemedin mi bunu kardeşim? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Kardeşim o lisanssız programın reklamı yalnızca video başlarında oluyorsa sen de videonun başına 10 saniye siyah elran ekleyip daha sonra movie makerda vs o 10 snlik kısmı kesip atsana? Düşünemedin mi bunu kardeşim? :)

Nasıl düşündün onu anlamadım tebrik ediyorum seni gerçekten....Taa ki sadece başlarında değil ortalarında da reklam gelene dek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Adobe premiere pro kullan kardeş o zaman.
    Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım, mesajı da samimiyet olsun diye öyle yazdım yoksa dalga amaçlı değil, yanlış anlama canım kardeşim.

Samimi duygularla yazdığını ilk başta ayırt edemedim kardeşim kusura bakma fazla tepki göstermişim.Önerin için sağol,darılma falan yok :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.