Şimdi Ara

Önerdiğiniz Modemler. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim bir internet cafem var. Alcatel speed touch kullanıyorum. Üzerine başka modem tanımam. Bazen oluyor 3-4 gün açık kalıyor. Eğer telekom kaynaklı büyük bir problem yoksa kesinlikle hattan düşme yok. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Ama fiyatı pahalı. Bence son kuruşuna kadar hakediyor.
  • Abi hakkaten herkes kendi modemini kıral zannediyor ya
    Arkadaşım hepsi aynı teknolojiyi kullanıyor bunların. Hepsi de köpek gibi bağlanacak 24 saat. İşleri bu. ADSL'in de mantığı bu zaten.
    Beni tanıyanlar bilir. İki laf çıkar ağzımdan sürekli. 1. si FİYAT/ 2.si PERFORMANS. Hatta direk olarak FİYAT/PERFORMANS.
    Sebebi de belli. Napolyon'un dediği gib: para para para
    5+1 al en iyisi olsun,bilmemne kartı al en yenisi olsun,modem aal en pahalısı olsun. Yok kardeşim para yook olsa biz de gider alırız 5X li robotics medem.
    son olarak : Oylarımı geri istiyorum
  • kapitalist düzene karşı gelemezsin böyle indirir seni halk tahttan :) devir hızlı ekonomi devri.. ( ben bugun cok mu iktisat çalıştım ne ) ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiNaRKsK -- 20 Aralık 2004, 23:59:26 >
  • devir her zaman tasarruf devri olmuştur sen istersen bir kapital ülkelerin karşısına Japonya ve Almanya'nın (özellikle Bismarck ve Hitler dönemi benim için efsanedir) nasıl birden bire çıktıklarına bak.O laflar bizim gibi üretemeyen ülkeleri keklemek için söylenen bir slogandan fazlası değildir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hayalciruh

    devir her zaman tasarruf devri olmuştur sen istersen bir kapital ülkelerin karşısına Japonya ve Almanya'nın (özellikle Bismarck ve Hitler dönemi benim için efsanedir) nasıl birden bire çıktıklarına bak.O laflar bizim gibi üretemeyen ülkeleri keklemek için söylenen bir slogandan fazlası değildir


    sEndede var bişiler ; tabiki savunduğum kapitalist düzen değil fakat o yönde seyir halindeyiz , bi çoğumuz elinde parası olduktan sonra ihtiyacından daha fazlasını almaya başlıyor.. bir iki kişiylede bu kapitalist düzen yıkılamıor yıkılan yine o bireysel çabalarda bulunanlar oluyor..neyse yaa ekonomi forumlarında tartışırız bunları ;)
  • ne aldın söylede öğrenek almışsındır herhalde
  • Bence en iyisi zoom x4 verdiğin paraya deyiyo bide geeek asla alma
  • arkaşlar ayda 4.5 milyon verip onixon aldım usb ama ben 5 mbyte indirme yapmıyorum sorunsuz en ucuzu olduğu için aldım tabii biraz da arştırdım herkese taviye ederim
    benim oyum "hp640c" arkadaşımıza malum rambo arkadaşımız kızarsa dövebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalciruh -- 29 Aralık 2004, 7:15:40 >
  • Ayrıca şu an Sony'nin patronunun ve kurucusunun yazdığı hayat hikayesini okuyun(Emule'den bulabilirsiniz) sonrada bu adamların nasıl bu kadar gelişmiş olduğunu anlayacaksınız
  • us robotics
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.