Şimdi Ara

OnePlus 8 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • korkunç fiyat. edge ekran ve kamera yerleşimi de çok kötü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Korkunç fiyat. Burada imei çakılarak kullanılacak telefona o paraları vereceğime iphone 11 duruyor alternatif akarı kokarı yok...

    Bir de 5G deniliyor da eski markalı bir telefonun imeisi çakılırsa o 5G kullanılamıyor.

    Müthiş beğendiğim telefon ancak ölü doğdu
    Hocam enteresandır ama artık iPhone pahalı gelmiyor bana.
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    kendim mi 4c kullaniyorken imei'si ericsson telefona aitti. çin versiyonu olmasindan dolayi band20 kapaliydi onun disinda sebeke sinirlamasi yoktu imei'sine gore.
    forumda eski satici vardi bir sure sonra facebook uzerinden ilan vermeye basladi, imei isini falan da hallediyorlardi. edinmek isteyen boyle yollara basvurmali bence.
    dogubank'in yillardir bir esprisi yok. fiyat konusunda vatanla kapisacaklar neredeyse.
    ha 900 euro asiri fazla orasi ayri. eskiden amiral gemisi katili diye 350 euro olurdu bu seri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999 dollar fiyati gorunce hasssstt dedim ama neyse dollar 6.7 dersek 6700 TL +++++ Turkiye fiyati ( ?????)

  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de resmi yollarla satışı yok zaten hocam.
    Çantacı diye tabir edilen tipler sınırdan kaçak sokup imei atıp satıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Hocam enteresandır ama artık iPhone pahalı gelmiyor bana.

    Alıntıları Göster
    Yok hocam ne pahalısı. iPhone 11 fiyat performans telefonu oldu şuan...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat normal. IP sertifikası alınmış pro model için. Sertifika fetişistlerine iyi haber. Ama adet bazında en az 50 dolar maliyeti var demişti OnePlus. Düz modelde ise almamışlar gerek yok. Çünkü zaten kablosuz şarj yok. Ekrandaki delik benim için hayal kırıklığı olsada buda kablosuz şarjın bir yan etkisi. Çünkü sıvı geçirme riski minimum olmalı. Düz modelde popup kamera olabilirdi ama bu seferde alt modelin daha iyi olması gibi bi algı olabilirdi. İstememişler. Düz model 7tpro ile benzer özelliklerde, yılın getirdiği yeniliklere sahip. 7tpro kullanıcısı olarak ekranında delik çentik vs olan bir telefona asla geçmem. Ön kameranın sürekli temiz kalmasıda ayrı bir güzellik. Giriş fiyatı güzel. 899/999 dolarlık fiyat yüksek gibi görünsede hiçbir telefondan eksiği olmayan fazlası olan cihazı 499 dolara satılmasını bekleyemezdik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Sen alma. 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Almadim zaten. Su anda yeni aldigim note 10 plus cihazimdan attigim ilk mesaj bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Düzgün Bir soruya karşılık böyle cevap verilmez. Doğru söylüyor nereden alıyorsunuz telefon da problem olsa çöp mü oluyor ? Sonuçta Türkiye de teknik servisi Yok veya herhangi bir yer yok cesaret etmek zor buna

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    İşte cesaret edemiyorsa almasın son kullandığım garantili cihaz note2 idi. Ekran yeşermesine kullanıcı hatası dediler ta o zaman. Sonra OnePlus One aldım. 2 sene kadar kullandım 3 aldım, 3 sene kullandım 6 aldım, 1.5 sene kullandım 7tpro aldım. Hepsinide dışarıdan kendim aldım yada aldırdım. Ne trdeki komisyonculara ne de "garanti servis" hikayesiyle binlerce lira fazladan para alıp, oyun yükledin diye kullanıcı hatası diyen distribütörlere para kaptırmadım. Vozulursa bi tane daha alacak kadar fark oluyor zaten. Kaldıki OnePlus one ı annem kullanırken ekranı bozuldu, geçen sene mail attım. Eğer varsa ekran gönderirmisiniz ücreti karşılığında diye. Adamlar adres istedi sıfır ekran yolladı. Kendim taktım foto attım onlarada. Çin çöpü desiğiniz marka bunu yaparken garantili cihazların servis maceraları youtubeda. 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi bir analiz &testi etmeniz dileği ile .. sıkı bir telefonmuş gibi gözüküyor amma sizin incelemenizi merakla bekleceğim .

  • Sonunda çıktı. ama biraz pahalı çıktı sanki ya
  • Aylardır şu telefonun çıkışını bekliyordum ancak Youtube'da ki diğer telefonlarla yapılan 8 Pro video fotoğraf karşılaştırma videolarini izlediğimde valla hiç beklediğim gibi çıkmadı, fotoğraf ve video kalitesi hiç iyi değil, 2018 senesindeyiz sanki, gece çekimlerini beğenmedim dış ortam çekimlerini beğenmedim, gece iç dış çekimleri kötü..?? samsung'un çöpxynoslu S20'lerinden de kötü iPhone 11'den de.. Huawei P40 v.s.v.s0'lerin falan zaten yakınında bile değil video foto kalitesi olarak, Hatta Bi çok telefon modelinin Düz versiyonunun foto kalitesi ile aynı.. Şimdi diyebilirsiniz eee ne var bunda.. Şu var, OnePlus her zaman telefon piyasasında "Amiral gemisi katili" diye isim yapmiş bir marka ve sen bunu 1000 DOLARdan satıyorsan En iyi olmak zorundasın, veya En iyiye en yakın..

    Neden böyle oldu ya çok umutluydum 8 Prodan.. Telefon çok hızlı akıyo resmen ama bu kadar.. 7T Pro'dan tek farkı kablosuz şarj ve 999 dolar olacak deniyor? Kutudan sadece şarj cihazı ve 5 liralık mahalle telefoncusunda satılan plastik şeffaf kılıf çıkıyor.. Arkadaş Oneplus OnePlus dedik yüzümüze tükürdüler resmen.. 1000 dolarlik telefonun kutusuna insan bi utanır kulaklık koyar, özel kılıf koyar yani varya tüm 8 Pro hevesim uçtu gitti. İlla boktan çöpxynoslu samsung mu alacağız yada hiç sevmediğim Xiaomi Huawei mi?? Temennim 8 Pro'nun kusurları bu ay gelecek güncellemelerle giderilecek bişey olsun ve düzelsin, yoksa şu haliyle rezillik resmen.. Bırakın herhangi bir telefonun Pro veya Pro Plus modellerini Düz modelleri kadar anca fotoğraf video kalitesi sunuyor şuan 8 Pro.. Yurtdişinda da bakiyorum eleştiriler var biraz, 500 600 dolar fiyatla çiksa bu kadar eleştirilmez ama 1000 dolar 1000..?? İnsan tabi ki 1000 dolar verecekse beklentisi farklı olmak zorunda..

    HİÇ bir haberi yok ama Yine iyimser bi tahminle diyorum ki OnePlus 8T Pro bu sene sonuna doğru çıkarsa onda kesinlikle çok daha gelişmiş özellikler olabilir, onu mu beklesem.. 8 Pro şuan kendi rakiplerinden Hız dışında her konuda geride, yazılımlarla düzelir mi bakacağiz... Türkiyeye gelecek mi o da şüpheli zaten.. Hiç beklediğim gibi olmadı aylardır ilk defa bir telefonun çıkışını beklemiştim hayal kırıklığı oldu biraz..

    7T Prosu olanlar iyi baksın çünkü piyasanın en iyi f/p telefonuna sahipsiniz şuan. Şu Oppo Find X2 pro gelirse o gelmezse de mecbur o seviyede birşey alıp telefon konusun kapatacağim artık yeter.. Ben çok telefon değiştiren biri değilim, bi kere alırım 3 4 sene kullanırım misler gibi.. Aylardir elimde eski bozuk telefonla 8 Pronun çıkışını bekliyodum kismet olmadi mecburen bir telefon almak zorundayım acilen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Nisan 2020; 20:15:6 >




  • sizce 8 5500 TL gibi fiyata alınabilir bir cihaz mı?
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    8-128 5500
    12-256 5700 fiyatlandırması gördüm facebook gruplarında
  • cngzmls C kullanıcısına yanıt
    düz 8 modelinin kamerası tatmin eder mi fotoğraf çekimleri açısından? almayı düşünüyorum da
  • Tatmin eder bence. Benim telde de imx586 var(Xiaomi mi 9t), bana yeterli geliyor. Benim dslr fotoğraf makinem(Canon 100d) var, telefonumun kamerası gece çekimlerinde canona rahatlıkla kafa tutuyor. Ama One Plus 8 fiyatına daha iyi kameraya sahip telefonlar da olabilir. İyice araştır derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cngzmls

    Tatmin eder bence. Benim telde de imx586 var(Xiaomi mi 9t), bana yeterli geliyor. Benim dslr fotoğraf makinem(Canon 100d) var, telefonumun kamerası gece çekimlerinde canona rahatlıkla kafa tutuyor. Ama One Plus 8 fiyatına daha iyi kameraya sahip telefonlar da olabilir. İyice araştır derim.
    Xiaomi mi 9t de imx 582, pro da imx586 var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.