< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 14 Aralık 2020; 10:21:34 > |
|
Denemek lazım hocam ama ben yöntemin marka bağımsız olduğunu düşünüyorum. Özel bir güvenlik koymadıkları müddetçe çalışması lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Siyah renk teknoseyir incelemesinde pek tavsiye edilmemişti. Ben yeşil aldım değişiklik olsun diye. Bence en güzel seçenek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 14 Aralık 2020; 13:21:20 > |
Önceki sayfada verdiğim program linkinde kullanım İngilizce anlatılıyor ama Türkçe linke denk gelmedim maalesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 14 Aralık 2020; 13:20:35 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
8 Pro 12/256 aldım. 80 GB Flac dosyam var o nedenle 256 tercih ettim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende Sony WH-1000XM3 kulaklık var, LDAC codec aktif olarak OnePlus ile kullanıyorum. Bu set ile müzik sesini kime dinletsem hayran kalıyor. Ancak şunu da söyleyeyim, LDAC codec Android 8 ve üstü her telefon tarafından destekleniyor ve bu bağlantıda sesi telefon değil kulaklık içindeki işlemci işliyor. Bu nedenle OnePlus açısından çok fazla fikir vermez sanırım. Kablolu kaliteli kulaklıklarım olsa da hiç mobilde kullanmadığım için onun için yorum yapamıyorum. |
Merhaba. Oneplus 8 önerir misiniz samsung s10 dan geçeceğim degermi? Batarya olarak memnun degilim s10dan. Birde pubg de 90 fps destegi varmı telefonun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar Ben xiaomi mi 10t Pro telefonu satıp One Plus 8 T aldım Bu telefonun konusunu bulamadım,8 pro ile aynımı acaba yoksa konusu henüz açılmadımı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |