Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.966
Cevap
56
Favori
228.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oneplus 8 ile ekledigim fotolar ile aynı yerden aynı açı ile baş çek direk oto mod ile ekledim.Mi10 birinde aı açık diğerinde kapalı.
    Fikir verir umarım.
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doğrudur, birşey demedim, demiyorum hocam zaten. Ben ilgilendiğim kısım olan bataryasını sevdim dedim, iddialı dedim, cihazın şu hali, kullandığım şeylere göre cihaz bence başarılı, işimi görüyor, tavsiye bile ederim dedim düşünenlere, eğer 4/4'lük beklentiniz yoksa(anlatmaya çalıştığım buydu), ama kamera paspalmış, sizin çekimler de gayet belli oluyor. Kamera lazım olsa, özellikle gece falan, demek ki işimi görmeyecek, bana göre de görmez yani, bu durumdan anlaşılan bu. Ben fotoğraf çekip, gece veya gündüz denemesi yaparak, buraya koyup, bakın ne kadar harika, bunu kesin alın gibi şeyler asla yazmadım, öyle bi iddiam hiç olmadı.

    Siz ''gece modda otomatik mod bile yok, farketmediniz mi onu bile'' diye yazınca alla dedim, kamerayı savunduğum bi post mu var diye gerçekten geri sayfalara girip baktım yani. Sadece selfi kamerasını beğendim falan demişim. Ayrıca evet, gece kamerayı hiç, 1 kez açmadım bile, o derece yani, otomatik mod olayını falan sizin postu görünce açıp baktım tüm samimiyetimle söylüyorum

    Ahmet Mardin'den aldım demiştim zaten. Ona bu OnePlus 8'i sorarken, hatta alırken bile dedim birçok kez, bayram üstü şimdi OnePlus 8'i alayım, çünkü bayrama 2 gün kala teslim alabiliyordum, önümüzde ki ay da Find X2 Pro yada Mi10 Pro 5G çift hatlı alıcam mutlaka dedim, çünkü biliyorum OnePlus 8 iddialı değil diğer düşündüğüm 2 model kadar, o da yardımcı oluruz ne zaman istersen dedi. Hatta Oppo ile ilgili özellikle sordum üstüne basa basa, global versiyon ve çift hatlı mı diye(Global olmayan Çin romlu Oppo'ların bildirim sorunundan dolayı, Find X'de çok çektim çünkü bundan). Olay bundan ibaret yani. Yanlış anlaşılma, sıkıntı yok benim tarafımda




  • Eyvallah hocam :)
    Vallahi find x2 benimde cemberimdeydi fakat gerci beklentilerimiz farkli oldugu icin diye soyliyim pro su kadar birsey yokmus benim acimdan.Ha pro modeli gelse direk alirdim orasida ayri.
    1 ay kadar 10x zoom kullanmistim opponun cidden sahane cihazdi benim acimdan.
    Eminim proda da konusturmustur kamerayi oppo.
    Bizim cihazda da 8pro findx2pro ile ayni sensore sahip oldugu icin onuda bir elden geciririm belki :)

    İki cihaz arasinda mi10 acik ara ustun kamera olarak ama onunda ana mercek harici hepsi sinifda kaliyor gece modunda.Guncellemelerle duzelecegine eminim ama balik basdan kokar hesabi boyle olunca ben direk soguyorum cihazdan.
    Batarya konusunda 9 saattir evdeyim wifi ile cift sim 4 saat ekran suresi var ve kalan %60 su anda.Bence gayet yeterli sureler genele bakinca 8-9 saat benim kullanimimda bana verecek sanirim.
    Birde wifi olmadan sebeke ile denemek lazim asil muhim olan o :)
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

    Buda 30 saniye uzun pozlama iso 1600 ile tripodlu cekim.
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olytncl -- 9 Haziran 2020; 2:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar. Bu cihazı alanlar var Ahmet mardin'den. Ben de telefon arayışındayım ama şu ekran sorununa güvenemiyorum. Alan kişilerin ekranı ne durumda. En düşük parlaklığa getirip gri bir ekranda bakabilirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Dediginiz saticidan almadim fakat bende oyle bir sorun yok hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olytncl -- 9 Haziran 2020; 9:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olytncl O kullanıcısına yanıt
    Kaç gündür kullanıyorsunuz ustam? Birde eğer mümkünse koyu gri bir resim açıp. Hem en düşük hem en yüksek parlaklıkta resmini çekip atar mısınız? Bir de nereden, ne kadara aldığınızı söyler misiniz? Burdan mümkün deilse PM den de yazabilirsniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bseeek

    Kaç gündür kullanıyorsunuz ustam? Birde eğer mümkünse koyu gri bir resim açıp. Hem en düşük hem en yüksek parlaklıkta resmini çekip atar mısınız? Bir de nereden, ne kadara aldığınızı söyler misiniz? Burdan mümkün deilse PM den de yazabilirsniz.
    Uzun sure kullanan arkadaslarin onceki sayfalarda mesajlari var hocam inceleyin isterseniz.
    Benim daha yeni 2 gunluk diyebilirim.
    Aldigim kisi satici degil bir yakinimdan aldim onada is karsiliginda gelmis.Piyasanin altina aldim.
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

    Cihaz cok hizli vs herseye eyvallah ama ben elimden cikaracagim malesef benim onceligim fotograf cekimi oldugu icin bekledigimi alamadim dogrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olytncl -- 9 Haziran 2020; 13:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hep amiral gemisi kullandım, çoğumuz gibi. Samsung note 10 plus dan geçtim oneplus 8 e. Kamera ve video konusunda beklenti çok yüksek değilse Kullanılabilir. Şaşırdığım eksiklikleri var bazıları :
    1. Ana ekranda uygulama simgelerini düzenlerken çoklu seçim yok. klasörleme yaparken uygulama simgelerinin tek tek seçiyoruz.

    2. Video çekiminde ses kaydında sıkıntı var. Televizyon izlerken, benim rahat duyabileceğim sesi maalesef kaydedemiyor. Video çekiminden sonra hoparlörü kulağıma dayamama rağmen sinek vızıltısı gibi hiç duymuyorum. Aynısını eşimin samsung galaxy s10e sinde denediğimde gayet net duyuyorum. Video çekim kalitesinde mukayese yapmıyorum, samsung zaten android camiasında iphona kafa tutan tek marka.

    Şimdilik bu kadar aklıma geldikce devam edeceğim.
  • olytncl O kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba ,Cihaz ne şuan kullandığın ve fiyat olarak ne düşünüyosun ?
  • Beğendiğim yönlerine gelince :

    1. Telefon İnce ve kibar, elde tutuşu rahat. Note 10 plus haddinden fazla köşeli olduğundan bir süre sonra rahatsız ediyordu. Bence Köşeli telefonun estetik harici hiçbir artısı yok, Note 10 PLus u değiştirmemdeki ana sebeplerden birisi buydu. Tekrar one plus 8 e gelirsek ; Batarya yönetimi çok iyi, arayüz akıcı, 4300 mah ı bu inceliğe sığdırmak başarı.
    2. Yüz tanıma çok çok iyi. Gece, zifiri karanlık yoksa, ekran ışığı sayesinde(koyu tema bile olsa) ekran kilidini hızlı açıyor. Yüzünüzü görme açısı harika kenardan bile görse açıyor. İphondaki face id yi aratmıyor desem yanlış olmaz.
    3.Bekleme pil tüketimi sıfıra yakın, iphonu aratmıyor. Samsung dan sonra ilaç gibi adeta.
    4. Ön kameranın kızaklı olmaması avantaj. Yüz tanıma gibi anlık gerekli uygulamalarda daha pratik. Kullanmadım ama günlük yüzünüzün resmini alan, daha sonra yıllara göre sizdeki değişimleri gösteren bir uygulama ve telefonunuzu başkası kurcaladığında ön kamereadan gizlice resmini çeken uygulama vb. Kızaklı ön kamera bir hevesdi zamanla modası geçecektir kanımca.

    Devamı gelecek




  • olytncl O kullanıcısına yanıt
    Ustam vallahi almak isterim. Cihaz sağlam duruyor. PM den fiyat vb. Şeyleri konuşmak isterseniz lütfen yazın... Beklemedeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam uzeri verdim cihazi sd li note10+ dayim su an.
    Hersey istedigim gibi diyebilirim.
    Exynos modelini de 2 ay kullanmistim arada bariz hiz,bekleme ve kamera bakimindan fark var.
    Gayet memnunum su an.
    Beklentiye gore yada ihtiyaca gore oneplus8 cok guzel cihaz yukaridaki arkadasin yazdiklarina katiliyorum.
    Beni en cok sikan sey ise tam ekran kullanimda cihaz bazen yaptiginiz harekete tepki vermiyor.Ana menuye gidicem diye bazen 4-5 deneme yapiyordum.
    Batarya konusunda pek birsey diyemeyecegim cihazi 1 kez full sarj ettim onda da 7 saat civari ekran suresi aldim ama kullandikca oturacakti eminimki.
    Genel anlamda menmun etmeyecek cihaz degil fakat benim gibi kamera oncelikli bakan arkadaslar hic bulasmasin derim.
    Hayirli aksamlar herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba one plus 8 pro daki 30w kablosuz şarj desteğini xiaominin 30w wireless şarj standıyla kullanabilir miyiz 30w şeklinde ? yoksa kablolarda oldugu gibi yine illa oneplus marka mı olması gerekıyor?
  • telefondaki kablosuz şarj özelliği sadece oneplus ın kendisine ait olan kablosuz şarjında mı 30W veriyor ?
  • yadigarf kullanıcısına yanıt
    Hayır. Kendi kablosuz şarjı dışında, Qi ile max 5W destekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    evet. apple tarzı takılıyor illa benim kablom benim cihazım. yoksa yok sana warp sarj diyor
  • yadigarf kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle değil aslında. Oneplusun kullandığı teknoloji yeni ve oneplus patentli. Bu wireless şarj indüksiyon makarası Qi şarjlardan boyut açısından çok farklı. O yüzden onların standartında indülsiyon yakalayamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 12 Haziran 2020; 23:22:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar telefonu mavi renk pro 12/256 olarak sipariş verdim. İnşallah memnun kalırım diye düşünüyorum şu anda xiaomi mi 9t pro 6/128 kullanıyorum.
    Bu marka hep aklımdaydı açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Hayırlısı olsun şimdiden umarım içinize siner. Yaklaşık 2 aydır ben de arayış içindeyim. Şu anda tr de cihaz satan bulamadım. Acaba mahsuru yoksa aldığınız fiyat ve tedarik yeri ile ilgili bilgilendirme yapabilir misiniz? Teşekkürler.
  • Merhaba teşekkür ederim öncelikle Tedarik olarak yurt dışında bulunan arkadaşıma söyledim o İnternet üzerinde siparişi geçti ve parasını ödedi bizim para ile 7700 TL ye denk geldi pahalımı ucuzmu bilemiyorum ama bu fiyata geldi
    @karacayasin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 13 Haziran 2020; 14:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.