Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.318
Cevap
58
Favori
181.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ★★★ OnePlus 7T ve 7T Pro Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★★

    YENİ KRAL TANITILDI***ONEPLUS 7T PRO***

    OnePlus 7T Pro, 90 Hz QHD+ Ekranıyla Birlikte Tanıtıldı...

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    OnePlus 7T Pro, bir önceki versiyon olan OnePlus 7 Pro’yu muhteşem bir telefon yapan bütün özelliklerini koruyarak geldi. Telefonun çerçevesiz 90Hz QHD+ ekranı, Snapdragon 855+ gibi amiral gemisi donanımları ve firmanın patentli hızlı şarj özelliği bulunuyor.
    OnuPlus’ın en yeni telefonu OnePlus 7T Pro oldu. OnePlus 7 Pro ile birebir aynı donanımlara sahip olan cihazdaki tek fark, telefonun otomatik odaklanma modu olarak göze çarpıyor. Çerçevesiz tasarımı bu modelde de koruyan OnePlus, pop up adı verilen açılabilir kamera modelini tercih ederken, 6,67 inçlik oldukça geniş ekranı da bölmemiş oluyor.

    Kulaklık girişi bulunmayan telefonun kutusunda kulaklık girişi için kullanılan aparat da bulunmayacak. Alüminyum kenarlara sahip telefonun alt kısmında mikrofonu ve üst kısımda da hoparlörü yer alacak.

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    Qualcomm Snapdragon 855+’a sahip olan telefonda 2,96 GHz hıza sahip işlemciyle geliyor. Adreno 640 GPU da grafik konusunda cihaza yardımcı oluyor. Bu GPU, Snapdragon 855+ ile kullanıldığında %15 daha performanslı oluyor.

    Telefonun RAM’i ise 8 GB, tabii McLaren verisyonunu almazsanız. O versiyonun RAM’i 12GB. Her iki versiyonun da 256 GB UFS 3.0 depolama alanı bulunuyor. Telefonun bataryası ise 4080 mAh ve OnePlus’ın Warp Charge 30T hızlı şarj özelliğini destekliyor.

    OnePlus 7T Pro, daha önceki versiyonda olduğu gibi üçlü kameraya sahip. Sony IMX 586 kameranın özel yapım bir lensi bulunuyor. 48 MP kameraya ek olarak 3x telefoto optik zoom lensi, OIS ve EIS özellikleri, 117 derecelik 16 MP ultra-geniş açı kamerası bulunuyor. Otomatik odaklama özelliği bulunan cihazda 16 MP ön kamera da yer alıyor.

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

    Telefonun işletim sistemi ise OxygenOS 10 olarak belirlendi. OxygenOS, Android 10 üzerine geliştirildi.

    OnePlus 7T Pro, Avrupa’da 759 euroya piyasaya çıkarken McLaren versiyon ise 859 euro olacak. Standart versiyonun piyasaya çıkışı 17 Ekim’de gerçekleşecek. McLaren versiyonu ise 5 Kasım’da piyasada olacak.


    KÜÇÜK PRENS*** ONEPLUS 7T***

    OnePlus'ın şimdiye kadar en fazla değişiklik getirdiği OnePlus 7T modeli tanıtıldı. Cihaz kamera, ekran ve depolamada güncellemelere sahip olarak orta-üst fiyat segmentine bomba gibi geliyor.


    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)



    Şimdiye kadarki en büyük T versiyon yükselişi olan OnePlus 7T tanıtıldı. Kamera ve ekran alanında ciddi güncellemeler taşıyan model, tabii ki çipset konusunda da güçlendirildi ve daha hızlı şarj oluyor.
    En büyük güncelleme olarak görülebilecek üçlü arka kamera kurulumu, 48MP’lik ana kamerayı taşıyor. Sony IMX586 önceki modelde de bulunsa da bu kez diyafram açıklığı artarak f/1,6 oldu. Yeni 12MP telefoto kamera, iki kat optik zoom imkanı sağlarken 16MP çözünürlüklü geniş açılı kamera, 117 derece görüş açısı sunuyor. Cihaz ayrıca 2,5cm makro moduna sahip ve 960fps hızında 720p ağır çekim video kaydedebiliyor.

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    Fluid AMOLED ekran adı verilen yeni teknolojiyle 90Hz kategorisine dâhil olan OnePlus 7T, 20:9 en-boy oranına sahip ve 6,55 inç boyutta. Damla şekilli çentik, önceki nesilden daha küçük fakat içerisinde önceki nesille aynı 16MP selfie kamerasını barındırıyor.
    Ekran, 90Hz yenileme hızının yanında HDR10+ destekliyor fakat çözünürlük hâlâ 1080p+ seviyesinde. Parlaklık departmanında 1000 nite ulaşabiliyor ve yeni bir titreşim motoru, firmanın eleştirilen titreşimini daha doğal hâle getirecek.
    OnePlus 7 ile aynı maksimum güçte (30 Watt) şarj olan cihaz, şarj eğrisindeki optimizasyon sayesinde %23 daha hızlı şarj oluyor. Warp Charge 30T adına sahip özellik, 3800mAh bataryanın yarım saatte %70 kapasiteye ulaşmasını sağlıyor. Cihazda maalesef hâlâ kablosuz şarj yer almıyor.

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    Cihazın mat arka kapağı, 3D Corning Gorilla Glass ile üretilmiş ve Frosted Silver ile Glacier Blue adlı iki renk seçeneğiyle geliyor. Her iki renk seçeneği de hafif bir gradyan ton geçişine sahip. Ön tarafta yer alan Gorilla Glass ekran ise çoğu modelin aksine kavisli değil, bu sebeple görüş ve kullanımda daha fazla konfor sunuyor.

    Snapdragon 855+’a güncellenen çipset, daha hızlı grafik birimine sahip ve 90Hz yenileme hızına sahip ekranla oyunlar çok daha akıcı olacaktır. Depolama alanında da artış gören cihaz, 8GB RAM ve 128GB veya 256GB dâhili depolamayla geliyor. Depolama UFS 3.0 tipinde ve yüksek hız sunuyor.
    Kutudan çıkarken Android 10’a sahip olacak ilk telefon ünvanını kazanması beklenen model, ilk olarak 28 Eylül’de Hindistan’da satışa sunulacak. Fiyat 128GB model için 38 bin (3030 TL) rupi, 256GB model için ise 40 bin rupi (3189 TL) seviyesinde. Cihazın ABD’de satışa sunulacağı tarih ise 18 Ekim ve başlangıç fiyatı 600 dolar (3395 TL) seviyesinde.

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    Sırasıyla 7, 7T VE 7 PRO

    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)



    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)


    Oneplus 7T Gsmarena Sayfası OnePlus 7T Özellikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 15 Ekim 2019; 13:1:7 >



  • Beni fanboylukla suçlayan ve kendini olaylara tarafsız baktığı şeklinde tanıtan arkadaşa bakın sözün bittiği yerdeyiz :)

    Ünlülerin hangisinin android kullandığını sorarak bu konulardaki cahiliyetini kendisi belirtmiş durumda. Arkadaş belli ki ünlülere göre şekil alıyor. Sanırsın ünlü değil hepsi birer yazılım dehası, hepsi birer Nobel ödüllü bilim adamı. Alt tarafı hepsi reklam için yapmayacağı şey olmayan insanlar silsilesi. Onları örnek alıyorsak, kendi kararlarımızı veremiyorsak vay halimize.

    Kendisinin anlamak istemediği nokta şu. İosta sosyal medyada fotograf ve video paylaşma olayı çok daha rafinedir. Sosyal medya uygulamalarının üç bez cihaza daha rafine şekilde entegre edilebilmesinden geliyor bu. Ünlülerin de iphone kullanma olayı burdan geliyor. Sosyal medya ünlü kalabilmeleri için gerekli çünkü. Ama arkdaş sanıyor ki android kullanan herkes ios kullananlar gibi düz kullanıcı. Foto çekiyim sosyal medyaya giriyim ve bu uygulamalara da yarım saniye hızlı girsin yeter sanıyo. Ki iosta da tonla hata mevcut her çıkan güncellemede neleri bozdukları teknoloji sitelerinde mevcut.

    Arkadaşım biz android kullanıyoruz çünkü 3310 gibi dümdüz bie telefon kullanmıyoruz kullanmakta istemiyoruz. Bizim tercihimiz. Yeri geliyor harici disk gibi depolama yapıyoruz, yeri geliyor dizi film atıyoruz, yeri geliyor rom kuruyor root yapıyor özelleştiriyoruz, yeri geliyor zip rar gibi envai çeşit dosyalarımızı yedekliyor veya oluşturuyor, yeri de geliyor dümdüz de kullanabiliyoruz. İos bize bu esnekliği verebiliyor mu? Hayır. Sosyal medya hesaplarını kullanmıyorum kamera kullanmıyorum bunlar ne kadar iyi olursa olsun beni de ilgilendirmiyor. Demek ki neymiş iphone 10 tl bile olsa işimi görmediği için bir daha almam. Senin tercihinde telefonu kurcalamadan ellemeden dümdüz kullanmaktır, elinin kolunun bağlandığı kısıtlanmış bir ekosistemi kullanmaktır ve bunu stabilite sanmaktır o zaman ios alır keyfine bakarsın.

    Şu fanatiklikten vazgeçin artık yahu. Öyle bir savunuyorsunuz ki siz hariç herkes fanboy, bir siz tarafsızsınız. Ne kadar tarafsız olduğunuz da yazdıklarınızdan belli.

    Şu tercihlere saygı duymama huyunuzdan da vazgeçin artık. İphone alınca dünyalar sizin olmuyor. Eskiden pahalı olduğu için bir havası vardı haklısınız o havaya kapılıyorsunuz. İos ekosistemi sizi daracık alana sıkıştırdığı halde birçoğunuz gösteriş için iphone kullanıyorsunuz. Ama artık android telefonlarda tüm telefonların olduğu gibi gereksiz pahalı oldu. Artık pahalı telefon argümanıyla iphonelarınızı kullanamadıkça gelip gidip android konularına iphone çok stabil ya yazıp duruyorsunuz.

    Şu Apple firmasında inanılmaz stabilite üreten firma sanmaktan da vazgeçin. Kendi ürettiği üç beş cihaza adam gibi yazılım üretemeyecekse bıraksın zaten bu işi. Sanıyorsunuz ki samsunga oneplusa xiaomiye oppoya vivoya yazılımı android üretiyor. Hayır arkadaşım. Android sadece sürümleri çıkarıyor, firmalar telefonlarına kendileri entegre ediyor. Yüzlerce modelden bahsediyoruz burda. Üstelik inanılmaz özgürlüklerin olduğu biir ekosistem. Apple anlaşsın bakalım diğer firmalarla ios konusunda ve android gibi kullanıcıyı özgür bırakan bir hale getirsin iosu. Bakalım kaç yılda android seviyesine getirebilecek. Olayın mantığını kavrayın biraz. Ekosistem kapalı olsun önemli değil diyen gider iphone alır, özgürlük isteyen gider android alır. İos tercih eden atomu parçalamış gibi zekidir, android tercih eden eziktir kafasından vazgeçin artık. İnsanların tercihine biraz saygı sadece o kadar.

    Hiçbir firma babanızın malı değil. Çalışıp kazandığımız paraları bu telefonlara veriyoruz. Ölümüne savunmaktan vazgeçin şu markaları.

    Şimdi diyeceksin ki ee sende androidi savunmuşsun. O zaman yukarılara çık ve sana yazdığım ilk cevabı oku. Orada iki ekosisteminde artı ve eksilerinden ve bunun kullanıcı istekleriyle alakalı bir tercih olduğundan bahsetmişken beni fanboylukla suçlayıp ardından da yok hiçbir android iphonenun eline su dökemez yok hiçbiri ikinci elde iphone gibi değerli olamaz diyerek fanboyluğun dik alasını yapıyorsun. Bizleri de bu küçümser tavırlarınla savunmaya zorluyorsun. İkinci elde değer kaybetmesine üzülüyorsan o zaman amiral gemi kullanmayacaksın. Gidip iphone alıp dar alanda kısa paslaşmalara devam edeceksin. Android konularına gelip uzun paslarla kontra atağa çıkmaya çalışmayacaksın, çünkü 2020 yılında iki tıkla veri bile aktaramadığın aktarmayı başarsan da dilediğin gibi kullanamadığın bir telefonla yemezler bunu. Ben şahsen zevk aldığım şeyler için giden paraya üzülmem. iPhone alsam giden beş lirama üzülürüm ama android kullanmaktan zevk alıyorum o yüzden üzülmem. Akıllı telefon dediğin her işi yapabilmeli. İki veriyi bile kırk takla ile atamadığım telefon akıllı olmuyor benim gözümde maalesef.

    Diğer arkadaşlardan da ricam bu arkadaşa cevap vermeyin artık. Ana konu amacından sapıyor bu tarz kısır döngü iphone sevdalıları yüzünden.

    Herkese hayırlı geceler diliyorum.
    Hocam yanlış anlamayın ama alınmaz ise neden buraya yazıyorsunuz iphone ana konuları varken?

    Tamamen haksızsınız demiyorum ama bu tercih kişilere aittir. Zamanında iki adet sıfır iPhone alıp ilk haftada geri satmıştım. Ama bu iPhone markasının kötü olduğunu mu gösterir? Asla. Android telefonlarda ufak tefek yazılımsal sorunlar olabiliyor ki iphone güncellemelerinde de görüyoruz bu sorunları. Peki bu androidin kötü olduğunu mu gösterir? Asla.

    İki ekosistem arasındaki tercih kişiye kalmıştır. Ben dediğim gibi zamanında iphone a şans vermek için iki kez sıfır iphone alıp bir haftada sattım. Demek ki benim aradığım üstün stabilite değilmiş. Ben yeri geldiğinde harici bir disk gibi istediğim veriyi atabileceğim, fotograf video atarken bana elli tane şart sunmadan kolaylıkla işlemlerimi halledebileceğim, özelleştirebileceğim, modüller kurabileceğim, kısacası bana her konuda seçenek sunabilecek bir cihaz istiyormuşum. O yüzden de sanırım hayatım boyunca başka bir iphone kullanmayacağım.

    Tam tersi şekilde kimi kullanıcıda düzdür. Alo desin, uygulama kurayım kullanayım yeter, zaten sürekli fotograf video film dizi yüklemem bunlar yerine stream servislerini kullanırım, telefon akıcı olsun sorun çıkarmasın diyenler içinde iphone biçilmiş kaftandır.

    Ya burda servisleriyle, firmalarıyla birlikte her alanda faaliyet gösteren devasa bir marka olan androidi gelipte ben okudum tü kakaymış diye kimse çizemez. Size uygun gelmeyebilir, telefonu düz kullanıyorsunuzdur, yazılımsal manada kurcalamayı sevmiyor veya ilginizi çekmiyordur o yüzden android tercih etmezsiniz. Ama burada da bizleri telefonu dümdüz kullanmak cezbetmiyor o yüzden de biz iphone kullanmıyoruz. Ama kimse ne androidi ne iphone u tü kaka diye nitelendiremez. Bu iki ekosistem birbirinin açıklarını kapatarak kullanıcıya tercih imkanı sunuyor. Özgürlük isteyen android alır, daha az sorun olsun yeter diyen iphone alır.

    Ben kendimden örnekle yola çıkarsam hiçbir telefonum bir aydan fazla format yemeden durmadı. Hatta zaman zaman günlük format yediler. Çünkü farklı romlar denemeyi, magisk xposed kurmayı, viper4android ile ses özelleştirmeyi vs vs seviyorum. Uğraşmayı seviyorum. O yüzden ios ekosisteminin o bir yıl sıfırlamasanda kasılmıyor argümanı beni hiç ilgilendirmiyor. Ama sizi ilgilendiriyorsa iphone tercih edersiniz. Adı üstünde tercihtir bu.

    Lütfen android telefon konusuna gelip kullanmadığınız bir telefon için forumları okudum da tü kakaymış alınmazmış diye yazıp durmayın. Merak ederseniz soracağınızı sorarsınız cevabınızı alırsınız sonrasında tercih etmiyorsanız diğer markaların ana konularına gidersiniz. Teknolojik ürünlerde mutlak bir doğru yoktur, tercihler vardır ve hayatta herkes başkalarının tercihlerine saygı duymalıdır. Vesselam.
    Konuyu açan arkadaşın da bir hayatı olduğunu, sırf bir telefonu aldı ve konusunu açtı diye bütün konuyla telefonun başından sonuna kadar ilgilenmesi gerektiğini geçtim neden konuya sürekli yeni eklemeler, yeni güncellemeler gerektiğini şart olarak düşünüyorsunuz acaba? Bu işle profesyonel olarak ilgilenmeyen hiç kimse, bir modelin konusunu açtı diye sürekli güncelleme yapmak, telefonla ilgili bir şeyler paylaşmak zorunda değildir. Zaten forum bunun için var, telefonların konuları bunun için var. Bilgi paylaşımı yapmak, bir kişinin bulamadığını diğerinin bulması gibi. Tek bir kişiye yüklenebilecek bir şey değil. Konuda arama butonu mevcut, foruma girebilen biraz kullanmasını da öğrense çok iyi olur aslında sözüm meclisten dışarı.
    Üstüne bu kadar gidilecek bir durum yok yani.
    Benim o kadar yazdığım şeyde ne gibi bir fanatiklik gördünüz üstelik oneplus kelimesi hiç geçmedi bile msjımda. İki ekosistemide eksiklikleriyle yazmışım ya siz fanatik kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

    Ayrıca siz okuyup fikir sahibi olmuyorsunuz bu başlıkta. Tek dediğiniz şey o android sorunluymuş bu android şöyleymiş diğeri böyleymiş ama en iyi iphonemuştan başka ne dediniz? Bu durumda fanatik olan kim sorabilir miyim? Ben size sadece diyorum ki madem en iyi iphone o zaman o konuya gidip androidi karalayın. Bu hayatta da hiçbirşeyin fanatiği olmayın. E biraz da okuma yetinizi geliştirin ki android ve iosun iyi ve kötü yönlerini yazdığım, iki ekosisteminde farklı isteklere göre dizayn edildiğini anlattığım, herhangi bir android markasından bile bahsetmediğim mesajımın fanatiklik olup olmadığını anlayabilesiniz. Hayırlı günler size.
    Arkadaşlar ben android 10 dan sonra arama kaydetme özelliği artık hıc calısmıyor sanıyordum , olurda benım gıbı dusunen varsa cok kolay bır yontemle oneplus dahili gorusme kaydedici aktif edilebiliyormus :)

    OnePlus 7 stock kaydedici altif etmek..

    1. Joneplus uygulamasını Google Store'dan indirin ve yükleyin:

    2.Ayarlarda USB Hata Ayıklama seçeneğini etkinleştirin (Ayarlar - Telefon hakkında kısmından derleme numaranıza 5-6 kez basarak geliştirici seçeneğini aktif edin. Ayarlar menüsüne geri dönerek Sistem - Geliştirici şeçenekleri menüsünden Usb Hata Ayıklama aktif edin.)

    3. Minimal Fastboot ADB'yi indirin ve kurun.

    4. Ardında Joneplus uygulamasını çalıstırın izin isteyecek acık bi şekilde kalsın uygulama

    5. Telefonunuzu PC ile bağlayın, Minimal Fatboot uygulamasın yönetici olarak çalıştırın ve adb devices komutu verip cihazı görüp görmediğini doğrulayın. ardından akttaki adıma geçin

    6. Komut penceresine yandaki kodu yapıştırın: adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

    7. Telefonunuzdan Joneplus Uygulamasını Açın ve Call Recorder Settings menüsünden Call Recorder Etkinleştirin

    8.8.Şimdi Çağrı menüsünde sağ üstte 3 nokta tıklayıp ayarlar açın. Arama kaydı menüsünden çağrı kaydediciyi aktif edebilirsiniz.

    olay bu kadar. arama ekranında kaydettiğini göreceksiniz..

    Selamlar dostlar.


    OnePlus'ın açtığı konsept TV tasarımı yarışmasına katıldım ve tasarımım ilk 10'a seçildi. #8 numaralı tasarım bana ait.


    Bunu iletmek için burası uygun mudur bilemedim ama (ben de 7t pro kullandığım için sizlerle paylaşmak istedim) o forumda da olup oy vermek isteyen olursa minnettar olurum.

    8. tasarımın mesajının altındaki like linkinden yapılıyor.


    https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-tv-design-contest-vote-now-on-your-favorite.1393897//


    OxygenOS 11.0.9.1.HD65AA sürümünden HD1903_11_F.17 sürümüne geçen biri olarak eksiler ve artılar:

    - Performans artmış. RAM yönetimi daha iyi. Pil performansı düşmüş.

    - Wi-Fi çekim gücü düşmüş, bağlanma hızı artmış.

    - Şarj olma eskiye oranla daha uzun sürüyor.

    - Wi-Fi ağının bant genişliği etiketini görebilme(2.4G/5G) gelmiş.

    - Arama gelince telefonu kaldırınca sesin kısılması özelliği kaldırılmış.

    - Zil sesi ve bildirim ses seviyeleri birbirinden ayrılmış.

    - Arama geldiğinde ekran daha erken uyanıyor.

    - Dinamik bildirim sesleri eklenmiş.

    - Kilit ekranına çoğu bildirim artık düşmüyor. Düşen bildirimler de çoğu zaman altta kalıp okunamıyor. İlk başta kilit ekranında görünen bildirim de sonradan kilit ekranından kaybolabiliyor.

    - AoD eklenmemiş. Eskisi gibi ortam ekranı devam ediyor. Artık ekranı kapatınca belli bir süre ekranda görünüp kapanıyor.

    - Art arda bildirim geldiğinde, ortam ekranı eskisi gibi bildirimleri sırasıyla tek tek gösteremiyor. Diğerlerini görebilmek için ekranı uyandırmak şart koşulmuş.

    - Ekrana tek dokunmayla ortam ekranının görüntülenmesi özelliği kaldırılmış. Bunun yerine telefonu hareket edince aktifleşme gelmiş. Ani ışık değişimlerinde de parmak izi görüntüleniyor.

    - Ortam ekranı parmaklığı dengesiz çalışıyor. Minimum parlaklık ayarlıyken de maksimum şekilde yanabiliyor.

    - Ortam ekranındaki simgeler aşırı büyümüş.

    - Horizon light, 3 renge düşmüş. Arama geldiğinde de yanma özelliği eklenmiş.

    - ColorOS ile karma arayüz olduğu için WARP yerine VOCC yazan yer de var.

    - 8 GB'a kadar RAM genişletme özelliği eklenmiş.

    - Karanlık mod-aydınlık mod arasında geçiş yaparken daha akıcı geçiş sağlanmış olup, karanlık moda 3 farklı stil eklenmiş. Üçüncü taraf uygulamalar için de karanlık mod ayarlama eklenmiş.

    - Parmak izi animasyonları eklenerek toplam 7 tane olmuş. Buna uygun iz artık ortam ekranında da değişiyor.

    - Kişiselleştirmede renkleri değiştirirken telefonun sapıtması düzeltilmiş. Çalışan uygulamalar çalışmaya devam ediyor.

    - 2 farklı yazı tipi eklenmiş.

    - PiP modu daha akıcı çalışıyor ve pencere daha da büyütülebiliyor.

    - NFC sesi değişmiş.

    - El hareketlerine gezinmeye "Önceki Uygulamalara Geç" özelliği eklenmiş.

    - Son görevler yöneticinden hızlıca uygulama kapatırken yanlışlıkla bir soldaki uygulamanın kapatılması hatası düzeltilmiş.

    - Son görevler yöneticinden tümünü kapat deyince son kullanılan uygulama artık açık kalıyor.

    - Kısmi ekran görüntüsü alma özelliği gelmiş. Daha fazla düzenleme seçeneği eklenmiş.

    - 3 parmakla yukarı kaydırarak bölünmüş ekrana girme özelliği eklenmiş.

    - Tek elle kullanım modu eklenmiş.

    - Parolalar için güvenli klavye eklenmiş.

    - Kapalı ekran hareketlerinde S çizince kamerada Selfie açılma özelliği kaldırılmış.

    - Görüşme sırasında artık klavye tuşlaması yaparken hoparlör açılıp kapanabiliyor. Başlık olarak arama cevaplandığında hızlıca hoparlör açma-kapama eklenmiş.

    - Volte ve VoWiFi kaldırılmış.

    - Uygulama çekmecesinde uygulama arama yapmak için kullanılan parmak hareketi kısayolu kaldırılmış.

    - Durum çubuğundaki bildirim simgeleri artık uygulamaya bağlı olarak renkli şekilde de gösterebiliyor.

    - Bildirim alındığında ekranı uyandır özelliği eklenmiş.

    - Eskiden 2 tane olan dosya yöneticisinin biri kaldırılmış.

    - Gizliliğe, uygulamalar panoyu okuduğunda beni uyar seçeneği eklenmiş.

    - Uygulama simgesine basılı tutunca gelen bildirimi görebilme özelliği kaldırılmış.

    - Önceden hiçbir simge paketinde uygulamaların gerçek simgesini göremezken şimdi uygulama simgelerinde varsayılan seçiliyken ve ART+ simgeleri kapalıyken artık uygulamanın gerçek simgesini görebiliyoruz. Özel seçiliyken ART+ simgeleri kapatılamadığından uygulamaların gerçek simgesini göremiyoruz.

    - Uygulamaları tam ekran kullanırken bildirim geldiğinde uygulamayı serbest pencerede açma özelliği geliştirilmiş. Maalesef ki başka türlü uygulamaları bu şekilde çalıştıramıyoruz.

    hocam root neyse de apk konusunda sıkıntı yaşamazsınız. bahsettiğim portlanmış gcam uygulamalarının kodlarına erişebilirsiniz ve herhangi bir casuslukla karşılaşmazsınız. bu işi yapan geliştiricilerin yüz binlerce kullanıcısı ve denetleyicisi var. üstelik google güvenlik yamalarını düzenli olarak güncelleyen bir firma olduğu için oneplus, apk konusunda içiniz rahat olabilir. apk lardaki risk durumu android lollipopda, kitkatta kaldı yani ':)

    tabi yine sizin kendi tercihiniz :))
  • TESTLER VE İNCELEMELER

    ONEPLUS SİTESİNDEN ORJİNAL TANITIM VİDEOSU;


    7T Orjinal Tanıtım Videosu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 5 Ekim 2019; 22:20:39 >
  • 6T kullanıyorum, 7T ilgimi çekiyor ama kavisli cam olayı beni düşündürüyor. Ekranın camının düz bitmeyip kenarlara doğru kıvrılması bana tuhaf geliyor. kenarlarda görüntü sanki büyüteçle bakıyormuş gibi yakınlaşma ve deformasyon olmuyor mu? Kenarlardan telefonu tutunca yan camlara gereksiz temas olmayacak mı. Ayrıca kavisli ekranın bir getirisi işlevsel bir artısı var mı kullananlar yazarsa sevinirim. Görüntüsü hoş olmasa bile şöyle şöyle bir avantajı var diye bir tavsiye verecek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eros68

    6T kullanıyorum, 7T ilgimi çekiyor ama kavisli cam olayı beni düşündürüyor. Ekranın camının düz bitmeyip kenarlara doğru kıvrılması bana tuhaf geliyor. kenarlarda görüntü sanki büyüteçle bakıyormuş gibi yakınlaşma ve deformasyon olmuyor mu? Kenarlardan telefonu tutunca yan camlara gereksiz temas olmayacak mı. Ayrıca kavisli ekranın bir getirisi işlevsel bir artısı var mı kullananlar yazarsa sevinirim. Görüntüsü hoş olmasa bile şöyle şöyle bir avantajı var diye bir tavsiye verecek var mı?
    İnan bende daha kullanmadım sen an azından 6t kullanıyorsun. Ben huawei mate 10 serisi kullandım lakin oneplus ilk olacak.
  • Bu akşam tanıtımı yapılacak. Ülkemize gelmesi kasımı bulur diye düşünüyorum.

    / pro almayı düşünüyordum ama bu cihazın 5G ile gelme ihtimali çok yüksek olduğundan geleceği düşünerek beklemeye karar verdim. Bakalım hayırlısı.
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    7 pro tanıtıldıktan 1 hafta sonra telefonu kullanıyordum , satıcılar hemen getiriyor.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Valla dediğin gibi olursa haftaya ben de kullanıyor olurum =)
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Birazda oneplus a bağlı , 7 proyu tanıttıgı günün ertesi günü çinde satışa sundu dolayısıyla hemen getirdi satıcılar , yine aynı durum olursa en kötü haftaya cuma gelir :)
  • Türkiye fiyatı ne kadar olur acaba
  • Ne çabuk eskittiler 7 ve 7 pro'yu :D Telefonumdan oldukça memnunum ama bu kadar çabuk üzerine yeni model çıkması hoş değil.

    Ekleme: Galiba sadece 7t çıkmış. Pro versiyonun t'si gelmemiş gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 26 Eylül 2019; 18:20:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7t pro olmadı, sadece 7t tanıttılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro tanıtmasalar bizde dükkanı 7 t'ye taşırız. Birde 7t'yi zaten boyut olarak nerdeyse pro yapmışlar, kamera dizilimi ve kamera geliştirmesi normal 7 den çok daha alınası. Pro çok büyük olacaksa elde tutuş açısındanda 7t daha mantıklı duruyor.
  • Pro tanıtılmaz ise veya çok büyük olursa günlük kullanım için grubu 7T yapalım mı?
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    bwnd e7 pro kullanıyorum. Ekranın kocaman, edge ekranı ve ağır oluşundan dolayı 7t yi gözüme kestirdim. Eğer kamera 7 pro ile aynı olues a7t alırım. Pop up kamera çok hoşuma gitmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone x kullanıyorum son güncelleme sonrasında pubg hdr yüksekte dahi frame atlaması yapıyor , hayır su gibi akıyor diyende ya göz yoktur yada algılamıyordur , oneplus 7 de ise durum tam tersi hdr extreme de resmen akıyor ve donma yok

    o yüzden 7t modelinin satışa çıkmasını dört gözle bekliyorum , kamera açısından gece çekimleri 7 de bile bu kadar iyi 7t nasıldır merak ediyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün 18:00 de 7t pro tanıtım etkinliği var bakalım kamera da falan güncelleme yapılmış mı göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 10 Ekim 2019; 14:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnytkyz

    Bu gün 18:00 de 7t pro tanıtım etkinliği var bakalım kamera da falan güncelleme yapılmış mı göreceğiz.
    Benimde en çok beklediğim kamerası zaten. 7T'nin kamerasında bu kadar güncelleme yapanlar, inşallah 7T pro kamerasınıda dxqmark.com sıralamasında 115-120 arasına bir yere koyar inşallah. Lakin popup kamera değilde ekrandan kamera olaydıda su geçirmezlik (ip sertifikası) olaydı daha iyiydi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 10 Ekim 2019; 16:7:52 >
  • Kameralar üstünde hiç durmadılar, incelemeri bekleyip göreceğiz fark ve mı diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.