Şimdi Ara

OnePlus 5 tanıtıldı: Snapdragon 835, çift kamera ve 8GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OnePlus 5 tanıtıldı: Snapdragon 835, çift kamera ve 8GB RAM

    Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, bugün OnePlus akıllı telefon ailesinin en yeni üyesini tanıttı. Merakla beklenen amiral gemisi OnePlus 5, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ve 5.5 inçlik ekranla geldi.

     

    OnePlus 5, şimdiye kadar üretilen en ince OnePlus akıllı telefon olarak ön plana çıkmış durumda. Cihazın daha net fotoğraflar ve geliştirilmiş HDR için çift kamera sistemi ile donatıldığını belirtelim. Ayrıca tüketicileri cezbedecek birçok premium özelliği var.

     

    OnePlus 5 tanıtıldı: Snapdragon 835, çift kamera ve 8GB RAM

    OnePlus 5, Galaxy S8 gibi diğer popüler Android telefonlardan daha hızlı şarj imkanı sunan "Dash Charge" teknolojisine sahip. Cihaz beklenildiği gibi Android tabanlı Oxygen OS arayüzünün son sürümüyle geliyor. Depolama alanını arttırmak için microSD yuvası yok ancak alt kısımda geleneksel 3.5 mm kulaklık girişini korumuş durumda.

     

    Snapdragon 835, 5.5 inç ekran ve 8GB RAM


    Sadece 7.25 mm kalınlığında olan akıllı telefonda, 1080p (1080 x 1920) çözünürlüğe sahip 5.5 inç büyüklüğünde, 16M renkli Optic AMOLED kapasitif dokunmatik ekran var. Cihazdaki ekranın aynı zamanda Corning Gorilla Glass 5 kaplamalı olduğunu ekleyelim. OnePlus 5, sekiz çekirdekli 2.45 GHz Kryo işlemci ve Adreno 540 GPU içeren Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alıyor.

     

    OnePlus 5 tanıtıldı: Snapdragon 835, çift kamera ve 8GB RAM

    Cihazda faz algılamalı otofokus ve LED flaşlı çift kamera (16MP f/1.7 ve 20MP f/2.6) sistemi var. Ayrıca saniyede 30 kare 2160p video kaydı yapabildiğini belirtelim. Selfie ve görüntülü aramalar için ise 8MP 1080p'lik bir ön kameraya yer verilmiş.

     

    Çıkarılamayan 3300mAh pille donatılan OnePlus 5'de parmak izi (öne kısımda), gyro, ivmeölçer, pusula ve yakınlık sensörleri de bulunuyor. Siyah ve gri renklere sahip cihazın iki varyantla geldiğini belirtelim. Akıllı telefon, 27 Haziran Salı gününden itibaren oneplus.net üzerinden online olarak satışa sunulacak.
     
    Cihazın 6GB RAM/64GB depolama alanına sahip modeli Avrupa'da 499€ fiyatla satılacak. 8GB RAM/128GB hafızalı versiyonu ise tüketicilere 559€ gibi bir paraya mal olacak. Amerika fiyatlarının ise sırasıyla 479$ ve 539$ olarak belirlendiğini ekleyelim.

     








  • Snapdragon 900, 16 GB RAM ve 1TB dahili hafıza ile gelseydi alırdım. Batacaksın OnePlus sonun yakındır.

  • O çerçeve ile şansı yok, fiyatı da epey pahalı.

  • konuşulan 650 doların çok inandırıcı olmadığını zaten söylemiştim.480dolar dolar bu özellikler için kesinlikle mükemmel.128gb versiyonu 499 dolar değil.haberde yanlışlık var. şuan için tek fiyat açıklandı. 479 dolar amerika,499 euro avrupa bölgesi. tahminim 550 dolar olur 128gb olanı. oneplus3 kullanıcısı olarak dash charge herkesin deneyimlemesini isteyebileceğim bune lan dedirten birşey. kamera konusunda oneplus 3 de fena değildi ama one modelinde çok zayıftı.genel olarak bi geride kalma durumu var kamerada ama bu model oldukça göz dolduruyor. fakat oneplus 3 ile 1 sene daha devam :) kesinlikle güzel cihaz.fiyat makul.

  • Burada 2750 civarı çıkar artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika cihaz olmuş. keşke one plus ithalatcı garantili olarak bari gelse ülkemize

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca tek cihaz 34 ülkede network sorunsuz olacak görünüyor. amerika versiyonu avrupa çin versiyonu olmayacak gibi.tek cihaz. birde belirtmek isterimki oneplus samsung htc yada diğer üreticiler gibi değil yazılım desteğinde. oneplus yazılım programı dahilinde standart cihazlar 2 ayda bir, beta programına dahil edilen cihazlar 1 ayda 2 kez, kapalı beta programına dahil edilenler ise ayda 4 kez güncelleme alır. benim cihazım betaya geçirdim. şunu birebir yaşadım. sol sanal tuş çalışmıyordu. cihazın içindeki feedback uygulamasından rapor gönderdim sorunu yazdım. cihazı şimdi kapatıp açın diye bildirim geldi ve tuş çalıştı. öncesinde 4 5 kez kapatıp açmıştım. kısaca kullanıcıya aşırı önem veren bir marka. biçok konuyu sadece mailleşerek çözebiliyorsunuz. bu şekilde devam etmesi dileği ile.
    https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-beta-program-explained.469761/

    Ayrıca oneplus one ile aynı dönemde çıkmış lg g3 ve galaxy s4 android 5 lerde sürünürken (custom rom o cihazlara pek yok) bugün oneplusone (bacon) lineageos yüklü olarak android 7.1.2 üzerinde çalışıyor ve hala kullanılıyor.3 senelik cihaz hala rahatça günü kurtarıyor. annem 6-7 gün kullanıyor gerçi ehuehuhe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 20 Haziran 2017; 23:6:29 >




  • Ois olmamasi kamerada tam bir fiyasko olmuş

  • Şuan avrupada kendi sitesi üzerinden satılıyor ucuz olan 500 euro pahalı olan 560 euro




    https://oneplus.net/nl/oneplus-5

  • TR'ye gelmemesi büyük kayıp
  • Tasarım olarak 3T modeli çok daha güzeldi bence.
  • 8 128 olanın amerika fiyatı 539 dolar.

  • Fiyat avantajı yok sayılır,Ekran-kasa oranı rakiplerinden geride ve kamerada OİS yok! bu eksiklerle bu yıl işi zor.

  • Seneye snapdragon 840 cikacak çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka taraf iphone 7 copypaste :D

  • HTC ve LG tepe modellerini çıkartırken şu firmayı örnek alsa yeter.

  • Helal olsun adamlar yapıyor xiomi ve bu favorim, fazla söze gerek yok.
  • Onceden rakipsiz firmalar arasinda olan bu marka hergecen gun dusuyor. Tum rakipleri iphone dahil ekran kasa oranini buyutmusken bu marka eski ekran kasa oraniyla risk aliyor. Sonu nokia, b.berry, LG gibi olacak.. yazik etmisler markaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arka tasarımla berbat... one plus 3 ün karizmasıy yok bunda maalesef..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin en kral cihazı yurtdışinda bile bulunmayan one x idi.



    Ufak ekran istiyoruz kardesim. Küçüğünü de yapın şunun!!

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.