Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
103
Favori
447.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun.O bile geldi ben hala pil arayışındayım.Almışken şu tamir setiyle beraber satılandan almak isyiyorum ama model kodu birinin 637 birinin 657 çözemedim o işi.Ama acil pil ihtiyacı oldu o kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Orijinal Oneplus 5 batarya kodu 637 dir




  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Batarya bulursanız, linkini paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GittiGidiyor üzerinden türk bir satıcıdan sipariş ettim.Elime ulaştığında fotoğraflarım.Eğer ürün işe yarar birşeyse linkte atarım ihtiyacı olanlar yararlansın.Eğer güzel değilse yine burada yorumunu belirtirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş selamlar pil geldi değiştirdim.1 gün kullandım deneyimledim şimdi de sizlere yardımcı olması için görüşlerimi yazacağım.

    Orjinal pilim oneplus diagnostic üzerinden kontrol ettiğimde pil sağlığı baya düşmüştü.Tabi rakamlar pili değiştirmem için pek birşey ifade etmedi.Çünkü o zamanlar telefonunun pili gün içinde bana yetiyordu.Tabi zamanla dahada durum kötüleşti.Artık günde neredeyse 2 defa şarj etmem gerekince artık yaşam kalitemi etkilemeye başladı.Dışarı çıksan dert, uzun yola gideceksin dert.Ama forumu okuyorum dış kaynaklara bakıyorum pil konusunda güvenemiyorum satıcılara.Ama pil iyice bitince gözümü karartıphttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/oneplus-5-batarya-pil_pdp_588801988 Şu ilandaki pili sipariş ettim.Hemen ertesi gün elime geçti.Kargo çok hızlı geldi.Güzel paketlemişler.Karton kutu içinde güzelce paketleme malzemesine sarıp sarmalanmıştı.Hemen aynı gün değiştirdim pili.Sonuç güzel oldu.Daha 1 gün oldu gerçi ama şimdilik düşüncem olumlu ürün hakkında eski pili düşününce fark etti.Pil %98 sağlıkla ve %12 şarjla geldi.1 defa tam boşalt doldur yaptım.Hızlı şarj çalışıyor.Ekran süresi bakımından baya fark oldu.Ben aldıktan sonra u
    Ürünün fiyatı 20 tl civarı zamlanmış.Herhalde uzun süre satılmayınca ürün satıcı unuttu ürünü.Sipariş gelincede aklına geldi fiyatı güncellendi. ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ


    Pili değiştirmeden önceki ekran süresi ve değiştirdikten sonraki ekran süresi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 hafta sonra ne durumda yazar mısınız?Ona göre ben de değiştiricem bataryayı
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    İçinden değiştirme kiti çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta sonra ki görüşlerimi yazarım ona göre düşünen arkadaşlar fikir edinmiş olur.Değiştirme kiti çıımadı.Sadece pil geldi.Kargo ücreti yoktu ücretsiz kargoyla geldi.Elite energy diye bir marka ibaresi var ambalajının üstünde hatta ilk geldiğimde çok dandik gibi geldi içimden kazıklandık dedim.Ama şimdilik bir sorun görünmüyor. Tabi bir süre kullanınca esas performansı ortaya çıkacak.Onuda denedikçe buraya yazacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    Ne ücreti hocam?
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    Ne borcu hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lektonstar

    OxygenOs 11 ortaya çıktı

    https://www.youtube.com/watch?v=ETdqx80pihs&feature=youtu.be
    bize gelme ihtimali var mı ? Always on geliyormuş sanırım bu sürüm ile bizede gelse çok iyi olurdu

    edit:https://www.androidauthority.com/oneplus-oxygen-os-11-1148413/
    buradan baktım 6 dan başlatmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 14 Eylül 2020; 14:0:45 >
  • Arkadaşlar merhaba, bir oneplus 5 telefonun imei'sini değiştirmem gerekiyor. en basit / güvenilir yol hangisidir ? İnternette bir kaç farklı yöntem gördüm ama denemeden burada daha önce tecrübe etmiş arkadaşlara sorayım daha net bilgi alabilirim diye düşündüm. Önereceğiniz uygulama varsa sevinirim.

    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar malumunuz cihazın sarj kablosu çok dandik ve bir süre sonra sıkıntı çıkarıyor. Ben netten 1-2 yerden aldım ama onlarda da hep temassızlık sıkıntısı var. Güvenilir sarj kablosu alabileceğim bir yer var mı nette?
  • cyurdasiper C kullanıcısına yanıt
    Amazon ugreen kabloları var kullanıyorum hızlı şarj etmiyor öyle oneplus gibi ama gayet yerinde.
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Hızlı sarj olan bir model var mı hocam bildiğiniz?
  • cyurdasiper C kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam pek de gerek duymuyorum ugreen ile de gayet hızlı şarj oluyor








  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa 09

    1 hafta sonra ki görüşlerimi yazarım ona göre düşünen arkadaşlar fikir edinmiş olur.Değiştirme kiti çıımadı.Sadece pil geldi.Kargo ücreti yoktu ücretsiz kargoyla geldi.Elite energy diye bir marka ibaresi var ambalajının üstünde hatta ilk geldiğimde çok dandik gibi geldi içimden kazıklandık dedim.Ama şimdilik bir sorun görünmüyor. Tabi bir süre kullanınca esas performansı ortaya çıkacak.Onuda denedikçe buraya yazacağım.
    Hocam hemen hemen 1 ay geçti. Pil hakkındaki görüşleriniz neler? Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz? Pil yüzde 20'lere gelince şak diye kapanıyor mu? Orijinal pilin ilk zamanlardaki hali gibi iyi ve güzel mi?
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.