Şimdi Ara

ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0 Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.692
Cevap
19
Favori
82.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    sadece pasaportla yapılmıyor, benim kıbrısta okuyan bir akrabam var, onun nufüs cüzdanı ve e-devlet bilgileri ile kayıt yaptırdım, yakın tarihte Türkiye'ye (60 gün sanırım) giriş yapmış olması gerekiyor, bilginize...
  • solomon.16 S kullanıcısına yanıt
    Üsdat 64 GB film ile geliyor. 128 GB cam ile geliyor. Şeffaf kılıf bende var 15tl den veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar. 1 aydir oneplus 3t kullaniyorum. Artik bir kayit yaptirayim dedim. İnternet uzerinden vergi dairesine odemeyi yaptim. E devlete girdim bilgileri doldurdum ve girilen imei sayisi ile cihazin imei sayisi uyusmamaktadir uyarisini aliyorum. Cift sim kaydederken bu problemle karsilasan var mi acaba? Nasil cozuluyor sorun bilgisi olanlar yardimci olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perilous P kullanıcısına yanıt
    vergi dairesine ödemeyi internetten kendiniz mi yaptınız? yazdığınız imei numarasının doğruluğundan emin misiniz?
    ben e-devletten yaptım bütün işlemleri, formu doldurdum sonra beni kendisi vergi dairesi linkine yönlendirdi, ödememi yaptım, e-devlet her iki imei numaramı kaydetti.
  • Kardesim evet odemeyi kendim yaptim internet vergi dairesine. Zaten tek imei odeniyor 1. İmeiyi yazdim odedim. Snra edevlete girdim imei 1 ve imei 2 seklinde yaziyorum bilgileri dolduruyorum yukarida yazdigim uyariyi veriyor. E devletten imei sorguladim 1. İmei icin kayit disi imei, 2. imei icin kayit bulunamadi yaziyor nedense. Sim 2ye de mi bi hattimi takip acmam gerek bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perilous P kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ödeme yaparken yanlış imei yazmış olabilirsiniz, olmazsa pazartesi günü direk vergi dairesine giderek durumunuzu anlatın, bir yanlışlık varsa durumu düzeltirler, ya da belkide vergi dairesi sisteme girmemiş olabilir, pazartesi tekrar e-devletten işlemi yapmayı deneyebilirsiniz.
  • Hocam ilgilendigin icin tesekkurler. İmeilerde bir skinti yok yazdiktan sonra 10 kez kontrol ettim. Aklima bir sey geldi alakasi olabilir mi bilmiyorum ama ben hattimi sadece sim 1 e taktim hic sim 2 yi kullanmadim. Bu yuzden sadece imei 1i gorup imei 2 yi kayit bulunamadi olarak gosteriyor olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perilous arkadasim

    2. Sim icin girdigin imeinin doğruluğundan emin olmalisin. Zira imei tk da kayitli olmali. Kayitli derken kullanim icin degil. Tk bu imeiyi taniyor ve hangi cihaza ait oldugunu gosteriyor olmali.

    Sorun bununla ilgili gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardesim 2.sini sorgularken bir kac denememde sonuc bulamadi. Sonra kayit bulunamadi bilgisi ile birlikte altta telefon modelim cikti. İmeiyi dogru yazmamda bir problem yok. İmei 1 de kayit disi imei, imei 2 de kayit bulunamadi yazisi var. Her ikisinde de telefon modelini gosteriyor. Kayit etmek istedigimde de imei sayisi uyusmuyor diyor. Hic bisey anlamadm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perilous

    Evet kardesim 2.sini sorgularken bir kac denememde sonuc bulamadi. Sonra kayit bulunamadi bilgisi ile birlikte altta telefon modelim cikti. İmeiyi dogru yazmamda bir problem yok. İmei 1 de kayit disi imei, imei 2 de kayit bulunamadi yazisi var. Her ikisinde de telefon modelini gosteriyor. Kayit etmek istedigimde de imei sayisi uyusmuyor diyor. Hic bisey anlamadm

    her iki imei sorgusunda telefon modeli çıkıyorsa problem yok, sorun bir şekilde çözülür merak etmeyin, dediğim gibi ödediğiniz vergi dairesi daha henüz ödemenizi sisteme düşmemiş olabilir, pazartesi günü tekrar deneyin kayıt yapmayı, yine olmazsa dediğim gibi gidip vergi dairesine durumunuzu anlatın yardımcı olurlar size.
  • Tamam kardesim birkac gun bekleyecegim bakalim cozulecek mi. Tesekkur ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oms destekli rom olarak xda daki hangi romu kullanıyorsunuz? Ayrıca imei klonlu olan telefonlarda herhangi bir sorun ortaya çıkıyor mu yazılım değiştirdiğimizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm, beyler laptop teli görmüyor usb ile bagladigimda sürücümü yüklemem gerek,laptop lenovo, win 10.
  • Telefonu açarak telefon sadece USB ile şarj olsun seçeneğini değiştirin. Eğer bu olmuyorsa kabloda sıkıntı vardır, oda sağlamsa yazılım kaynaklı sıkıntı vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erd3ms

    Telefonu açarak telefon sadece USB ile şarj olsun seçeneğini değiştirin. Eğer bu olmuyorsa kabloda sıkıntı vardır, oda sağlamsa yazılım kaynaklı sıkıntı vardır.

    Eyvallah kardesim saolasin,dedigin gibi yaptim oldu.
  • S.a arkadaşlar hayırlı ramazanlar herkese..bu telefonun ekranı tam kaplayan yada sizin kullanıp memnun kaldığıniz temperli ekran koruyucu varsa linkini rica edeyim..o kadar arayışa rağmen kaliteli bir şey bulamadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Ekran 2,5D dedikleri yarı eğimli olduğu için ekranı tamamen kaplayan tampered koruyucu olduğunu sanmıyorum. Ben kendi sitesinden telefonla beraber almama rağmen ekranı tam kaplamıyor.
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim bende şunu sipariş geçtim bakalım nasıl olacak

    Uvr için temizle yumuşak tpu filmi ekran koruyucusu oneplus 3/3 t şeffaf tam kapsama patlamaya dayanıklı filmi (değil temperli cam)

    http://s.aliexpress.com/mQ7jMNN7

    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/oneplus-3t-128-gb-pasaport-kayitli-5-aylik--126577845



    Satılık 3T 128 GB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.