Şimdi Ara

ONEPLUS 2 KULLANICILARI KULÜBÜ (OxygenOS 3.5.8 OTA GELDİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
17
Favori
20.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1- arkadaş neden herkes htc zannediyor bu telefonu. kim görse htc mi aldın kamerası arıza yapıyomuş falan diyor. htc değil diye açıklamaktan sıkıldım.

    2- kamerası niye kare çekiyor. tam ekran çözünürlük çekemiyor muyuz?
  • Yok şuan için erken olduğunun kanısına vardım. :) camerada bir sorun olmadığını söylemişler ama camera ekran görüntüsü yok neredeyse. şu an için bekleyelim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burkipower

    Yok şuan için erken olduğunun kanısına vardım. :) camerada bir sorun olmadığını söylemişler ama camera ekran görüntüsü yok neredeyse. şu an için bekleyelim :)

    Yılbaşından sonra Oneplus kendisi verecek zaten bekleyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus 2 (A2003 Avrupa versiyonu) Almanya'dan arkadaşım almış, telefonda wi-fi sorunu var, uygulama indirirken , wi-fi duruyor, örnek 400mb dosya indirirken, 25mb kalıyor, bazen hızlanıyor ve yavaşlıyor, internet bağlantısı 25mbit upload/download aynı iş yerimde örnek 6splus ve 5s kullanıyorum, sorun yok, ofiste bu şekilde wi-fi sorunu yok en son güncellemeyi yükledim, soft hard, wipe cache clear bütün sıfılamaları yaptım farketmiyor. fikir verebilirseniz.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reference

    Oneplus 2 (A2003 Avrupa versiyonu) Almanya'dan arkadaşım almış, telefonda wi-fi sorunu var, uygulama indirirken , wi-fi duruyor, örnek 400mb dosya indirirken, 25mb kalıyor, bazen hızlanıyor ve yavaşlıyor, internet bağlantısı 25mbit upload/download aynı iş yerimde örnek 6splus ve 5s kullanıyorum, sorun yok, ofiste bu şekilde wi-fi sorunu yok en son güncellemeyi yükledim, soft hard, wipe cache clear bütün sıfılamaları yaptım farketmiyor. fikir verebilirseniz.?

    Romu tamamen kaldırıp, yeniden 2.1.3 kurdunuz mu? Tek seçenek bu kalıyor. Bu da olmazsa donanımsal olabilir.
  • Rom yüklemesi daha önce yapmadım, bilgi verme şansınız olabilir mi.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reference

    Rom yüklemesi daha önce yapmadım, bilgi verme şansınız olabilir mi.?

    Konun ilk mesajında bilgi var. Oradan bakarak kurabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalwebnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: reference

    Rom yüklemesi daha önce yapmadım, bilgi verme şansınız olabilir mi.?

    Konun ilk mesajında bilgi var. Oradan bakarak kurabilirsiniz.

    teşekkürler,
  • Oneplus 2 ye güncelleme geldi.

    [OxygenOS 2.2.0]https://drive.google.com/file/d/0Bx8SWE0ueenSMzN3V3BBY0hmXzQ/view?usp=sharing[OTA]
  • root var diye güncelleştirmeyi yüklemeye izin vermiyor yahu. kök dizine erişim yetkisi olan program var diyor yüklemiyor. hani one plus root'a izin veriyordu, garantisi gitmiyordu falan geyikleri vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: want2die

    root var diye güncelleştirmeyi yüklemeye izin vermiyor yahu. kök dizine erişim yetkisi olan program var diyor yüklemiyor. hani one plus root'a izin veriyordu, garantisi gitmiyordu falan geyikleri vardı.

    Root' a izin veriyor Oneplus ama güncelleme olmuyor. Rootu kaldırıp deneyin. Ben komple romu sildim. 2.1.2 yükledim ve devamında güncelleme yaptım.
  • güncellemeyi zip olarak indirdim. kendim elle yüklemeye çalışacağım. belki olur. olmazsa güncellemeyeceğim. android 6 gelirse güncellerim anca. root var diye ölelim mi ayıptır. ben mecbur muyum hangi siteye girsem hangi uygulamayı açsam reklam görmeye. telefonu kullanmadığım zaman arka planda çalışan uygulamalar yüzünden şarjım akşamı görmesin mi. root mecburiyet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: want2die

    güncellemeyi zip olarak indirdim. kendim elle yüklemeye çalışacağım. belki olur. olmazsa güncellemeyeceğim. android 6 gelirse güncellerim anca. root var diye ölelim mi ayıptır. ben mecbur muyum hangi siteye girsem hangi uygulamayı açsam reklam görmeye. telefonu kullanmadığım zaman arka planda çalışan uygulamalar yüzünden şarjım akşamı görmesin mi. root mecburiyet.

    Bence güncelleme yapmaya değer. Parmak izi sensörü daha iyi bende. Batarya da daha iyi. Tabi tercih sizin. Herhangi bir sorun yoksa güncellemeyedebilirsiniz.
  • zip ile elle yüklemeyi de yemedi. hep aynı hatayı veriyor. wipe cache dalvik falan da yaptık yok olmuyor.

    parmak izi kullanmıyorum. yeni telefon zaten şarjı da gayet güzel gidiyor. takılma hata yok. android 6 gelene kadar güncellemem ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: want2die

    zip ile elle yüklemeyi de yemedi. hep aynı hatayı veriyor. wipe cache dalvik falan da yaptık yok olmuyor.

    parmak izi kullanmıyorum. yeni telefon zaten şarjı da gayet güzel gidiyor. takılma hata yok. android 6 gelene kadar güncellemem ben.

    TWRP var herhalde size. O halde mevcut romu kaldırıp aşağıdaki full romu kurmalısınız :(


    https://www.androidfilehost.com/?fid=24340319927533874
  • yok onu biliyorum da bi ton ayarı baştan kurmaya üşeniyorum. market harici uygulamalar da çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: want2die

    yok onu biliyorum da bi ton ayarı baştan kurmaya üşeniyorum. market harici uygulamalar da çok.

    Ben sırf bu nedenle market harici uygulama kullanmıyorum. Neyse bekleyeceksiniz artık.
  • S.a arkadaşlar ben gearbestten 400$' a almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon kamerası felan benim için önemli nasıl memnun musunuz ? IMEI atılıyor mu telefona ? G4 yada ip6 ile karsilastirmanizi istesem .

    @kemalwebnet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savage038 -- 27 Aralık 2015; 17:03:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savage038

    S.a arkadaşlar ben gearbestten 400$' a almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon kamerası felan benim için önemli nasıl memnun musunuz ? IMEI atılıyor mu telefona ? G4 yada ip6 ile karsilastirmanizi istesem .

    @kemalwebnet

    G4 e teecih ederim. Iphone sevmediğim için kıyaslamam objektif olmaz. Imei atanı görmedim henüz ama atilmamasini tavsiye ederim. Gearbest.com dan alırsanız çin versiyonu gelecek 4g sorunu yasayabilirsiniz. Ayrıca Türkiye'ye kargo olacaksa gümrükten geçmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin verisyonu telefon. A2001. turkcell 4,5'e geçiş yapın gibi bişe koymuş android hesabım programına. orada cihazınız 4,5g'ye uyumlu değil diyor. ama şöyle de bişe var. cihazım kısmına tıklayınca "tanımlı cihazınız yok" diyor, telefonun marka ve modelini göremiyor turkcell. normalde türkiye'de satılan bir telefon markası olsa otomatik görüyor. hatta 4,5 uyumlu modeller diye link var, cihazların tümü samsung sony lg falan bilindik markalar. onlar dışındakileri görmüyor. yani 4,5 uyumlu olmayabilir ama turkcell cihazı tanımadığı için uyumsuz da gözüküyor olabilir. bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.