Şimdi Ara

ÖNEMLİ: Son B450M-S2H F50a BIOS sürümüne terfi etmeyiniz - inventus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
12.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnventus hep iyiydi, yıllar öncede aynıydı hala aynılar. He sıkıntı yaşayan yok mudur ? vardır elbet, ona birşey diyemeyiz. Geçen psu lazım oldu aldım. İndirim vardı piyasaya göre gene ucuz olunca kaçırmak istemedim. Psu geldi ama büyükçe böyle micro atx kasa bir koli, bende her halde bunlar siparişi karıştırdı galiba bana başka birşey geldi ? diye şüphelendim ama teslim aldım ki o koliyi de bu adamlar balonlu poşete sarmışlar ve yanları heryeri koli bandıyla bantlıydı. Bu koliyi açtık içinde 4 kat galiba ekstra sarılmış asıl psu'nun kutusu vardı onu da sarmışlar bantlamışlar vs. onu açtık anca psu'nun kutusuna erişebildim. Yıllar öncesi de termal macun almıştık gene herifler onu da böyle sarıp sarmalayıp yollamıştı. Sonrası arayan oldu dedi memnun musunuz ? sorun sıkıntı yaşadınız mı ? vs dedim sıkıntı yok psu sağlam iyi günler dedi bitti. Adamlar yani müşteriyi önemsiyorlar. Bundan sonra hep bakıyorum ne parça lazım inventus ne kadara satıyor ? işte fiyatları nasıl ? vs. vs. hani öyle cüzzi miktarlarda fiyatta fark varsa bundan sonra hep inventus üzerinden alışveriş yaparım.




  • vay be..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba aynı durum B450 Aorus Elite için de geçerli midir?
  • İnventus hep iyi. ancak eskiden fiyat ve ürün çeşitliliği açısından çok çok daha iyiydi. açıkçası bir şey lazım oldugu zaman çeşit açısından itopya yı tercih ediyorum çünkü ürün çeşidi ciddi anlamda fazla. müşteri hizmetleri konusunda da inventus her zaman 1 numara
  • Güzel ama keşke bu özeni fiyatlarda da gösterseler, her ürün piyasa fiyatının üstünde satılmaya çalışılıyor.
  • inventus adamdır bende ordan topladım bilgisayarımı
  • Bende bugün güncellemeyi görüp yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrcunFix

    İnventus hep iyiydi, yıllar öncede aynıydı hala aynılar. He sıkıntı yaşayan yok mudur ? vardır elbet, ona birşey diyemeyiz. Geçen psu lazım oldu aldım. İndirim vardı piyasaya göre gene ucuz olunca kaçırmak istemedim. Psu geldi ama büyükçe böyle micro atx kasa bir koli, bende her halde bunlar siparişi karıştırdı galiba bana başka birşey geldi ? diye şüphelendim ama teslim aldım ki o koliyi de bu adamlar balonlu poşete sarmışlar ve yanları heryeri koli bandıyla bantlıydı. Bu koliyi açtık içinde 4 kat galiba ekstra sarılmış asıl psu'nun kutusu vardı onu da sarmışlar bantlamışlar vs. onu açtık anca psu'nun kutusuna erişebildim. Yıllar öncesi de termal macun almıştık gene herifler onu da böyle sarıp sarmalayıp yollamıştı. Sonrası arayan oldu dedi memnun musunuz ? sorun sıkıntı yaşadınız mı ? vs dedim sıkıntı yok psu sağlam iyi günler dedi bitti. Adamlar yani müşteriyi önemsiyorlar. Bundan sonra hep bakıyorum ne parça lazım inventus ne kadara satıyor ? işte fiyatları nasıl ? vs. vs. hani öyle cüzzi miktarlarda fiyatta fark varsa bundan sonra hep inventus üzerinden alışveriş yaparım.
    Depo usülü çalıştıklarından fiyatlarını daha iyi tutabilirler bunu neden yapmıyorlar anlamıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

    İnventus hep iyi. ancak eskiden fiyat ve ürün çeşitliliği açısından çok çok daha iyiydi. açıkçası bir şey lazım oldugu zaman çeşit açısından itopya yı tercih ediyorum çünkü ürün çeşidi ciddi anlamda fazla. müşteri hizmetleri konusunda da inventus her zaman 1 numara
    Türkiyedeki en pahalı yer orayı nasıl tercih ediyorsunuz ? çok nadir uygun fiyatlı ürün oluyor.
  • xentios kullanıcısına yanıt
    Global güncelleme ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Bankadan daha düşük faiz ile 12 taksit uyguluyor. ayrıca en pahalı falan değil yav QP falan var orası daha pahalı mesela. tekonobiyotik te daha pahalı yada kapışır diyelim. mesela geçen 2300TL ye 3800x sattı adam lar. yaptımı yapıyorlar.
  • Yıllardır inventus'u tercih ederim bir gün beni pişman ettiklerini görmedim. 2 sene önce msi marka bi anakart aldıktan 2 gün sonra yanında fare hediye kampanyası başlattılar bu kampanyadan bende yararlanabilir miyim diye mail attıktan 1 gün sonra ücretsiz kargo ile fareyi bana da tanımlamışlardı. O yüzden bir kaç kuruş pahalı da olsa piyasada tercihimi hep inventustan yana yapmışımdır.
  • Adamlara bak ya. İtopya'da parasını verdiğimiz faturasını kestiği rami bize yollamasın üstüne ne rami ya desin. Inventus yerine itopya'yı tercih ettiğim için kafamı her gün duvarlara vuruyorum.
  • geçen hafta cuma günü itopyadan yaptığım alış veriş hala hazırlanıyor. Kaç kere mail attım yazdım. Bugün kargolanacak bugün kargolanacak diye geçiştirdiler. Bir daha çok aşırı iyi indirim olmadığı sürece alışveriş yapmam. Yapmanızı da önermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bu dediginize katılıyorum. Özellikle ps4ume yada bilgisyara bir guncelleme geldiğinde 1-2 ay bekliyorum sonra yeni gelen güncellemeyi internetten araştırıyorum kullanıcılar ne diyor diye olumsuz bir şey yoksa hemen güncelliyorum. Eğer ben güncelledikten sonra olumsuz bir şey olursa hay şansıma diyorum. Bu aralar çok sanssizimda 🙁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    Depo usülü çalıştıklarından fiyatlarını daha iyi tutabilirler bunu neden yapmıyorlar anlamıyorum.

    Alıntıları Göster
    Orasını bilemiyorum. Devir internet devri, hani alacağın zaman araştırman lazım. Bana 600 wattlık psu lazımdı, e en uygun buradaydı mesela.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10150 Bunu almıştım o da 271 liraydı. Baktım şöyle bir benzerleri kaça abidik kubidik markalar vardı 300 liradan yani aşağı yoktu. Hazır indirimdeydi aldım. Hani bu devirde bakacaksınız yani mesela bak 12 taksit yapıyorlar vade farkları değişiyor ama senin kartına göre avantajı olabilir vs. bunları takip etmek araştırmak lazım.




  • Arkadaşlar ben yeni bios için risk alıp güncelledim. En kötü ch341a ile bios yazmak gerekir dedim. Bir problem yok görünüyor.
    Ancak herkesin kendi bileceği iş tabii. Bende sorun olmadı diye başkasına garanti veremem. Sorumluluk sizin
    ÖNEMLİ: Son B450M-S2H F50a BIOS sürümüne terfi etmeyiniz - inventus




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0ldskool

    Arkadaşlar ben yeni bios için risk alıp güncelledim. En kötü ch341a ile bios yazmak gerekir dedim. Bir problem yok görünüyor.
    Ancak herkesin kendi bileceği iş tabii. Bende sorun olmadı diye başkasına garanti veremem. Sorumluluk sizin
    ben de 2 gün önce sıfır aldığım anakartı güncelledim.Sıkıntı çıkmadı.Neden böyle bir karar almışlar ki?Gigabyte tarafından açıklama geldi mi acaba?Şu an bende sorun görünmüyor.Ne dersiniz bir önceki biosu yüklemeli miyim?




  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir duyuru yaptılar bilmiyorum.
    Benim anakart da yeni 11.11'de aldım. Belki eski üretim kartlarla bir sorun vardır. Ben güncel bios ile kullanmaya devam edeceğim. Sorunsuz çalışıyor şuan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.