Şimdi Ara

Önemli konu bir şey danışmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin telegrama javada proje dosyalarını yedeklerken birden biri mesaj attı iyi vücutmuş ama biraz yağlı diye , bu fotoğraflar benim spor yaparken değişimi görmek için her spor yaptıktan sonra fotoğrafları çekip attığım telegram kanalındaydı bu kanal gizli ve dışarıdan erişim yok

Hal böyle olunca ben anında telegramda 2FA ( normalde kurtarma e postası ekliydi ) yı aktif ettim şifre değiştim ayrıca benim ana telefon dışı tüm cihazlarda oturumları kapattım gmaillerin şifreleri değiştim kurtarma e postalarına sızılması ihtimaline karşı onlarıda kaldırdım onlarda zaten 2FA açıktı sadece , telegramdada cihazları kaldırdım

Şimdi sıkıntı şu , ben 1 hafta önce yeni telefon almıştım eskisinide abime vermiştim onda telegram açıktı ama eskisininde şarj soketi bozulmuştu format atamadım şarjıda bitikti sonra kendisi beni görüntülü arayıp telefona format atmıştı ( yada ben öyle sandım ) çünkü benim cihazlardaki güvenlik önlemleri baya yüksek yani inat edip bana dalaşan ( o bile zor girer ) olmadıkça hesaplarıma ulaşılamaz , ben telegramdan ekli cihazları kaldırırken benim eski telefonun hala aktif olduğunu gördüm normalde bu telefona format atsaydı telegram sunucusu bu telefonu bulamadığı için otomatik olarak telegramın cihazlar kısmından silinmesi gerekiyordu ama oradaydı . Benim düşüncem bu telefona format atılmamış yönünde

Eğer öyle bir şey varsa yarın gidip evini basacağım . Telegramdan benim eski cihazı çıkarınca bana mesaj atan adam birden kayboldu ne hikmetse . Yazdığı yazılar kayboldu sizce benim düşündüğüm gibi mi olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 9 Haziran 2025; 23:14:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Telegramda random bir sürü mesaj gelince hesabı sildim çıktım
    Onun dışında istediğin telefona sms atarak dinleme yapan casus yazılımlar var
    Dediğin şey zaten senin internete attığın bir foto bunu çok kolay bulmuş olabilirler
    Ama en olası dediğin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    İnternete değil public olmayan bana özel bir yere

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Telegram sunucu cloudda tutuyor her şeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.