Şimdi Ara

ÖNEMLİ - Çalışanlar veya GSS ödeyenler borçlu çıkmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, dün e-devletten birşeye bakacakken sigorta primlerine de bakayım dedim ve ne göreyim, 4 yıllık ödenmiş prim buhar olmuş, üstüne de gecikme faiziyle birlikte ben borçlu olmuşum bir anda. Bugün gidip işin aslını sorduğumda memur bey gülerek "sizin ödenmiş primler başkasının üstüne aktarılmış heheh" cevabını verdi.

    Diyaloğun gerisi tahmin edersiniz az çok, bunun nasıl mümkün olabileceği mevzusuna hiç girmiyorum. Sorunu düzelttik demelerine rağmen hala eksik görünüyor. Orada aynı durum başına gelen bir kaç kişi daha vardı, internetten de başına gelenler gördüm ve çoğu kişinin belki haberi bile yok bu durumdan.

    Çalışanlar veya çalışmayıp gss primi ödeyenler kesinlikle e-devletten prim ödemelerinizi ve borcunuzu kontrol edin,ÖDENMİŞ PRİMLERİNİZ silinmiş veya başkasının üstüne! aktarılmış olabilir.

    Kesinlikle sehven olmuştur bu olaylar eminim, suriyelinin birine veya birilerinin yeğenleri oturduğu yerden para alsın diye belki binlerce kişinin primlerinin yanlışlıkla! aktarılmadığına da eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 28 Ocak 2020; 19:36:7 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.