Şimdi Ara

Önemli bir Fragman Tasarımı HK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu konuyu açacak en uygun yer olarak burasını buldum çünkü tasarım yapmam gereken bir şey.Bir fragman tasarlayacağım.Kısa filmin fragmanı.Yani montajlayacağım önce,ama videoya efekt vermem gerekli.Hani nasıl diyeyim.
    İlk 4 saniyesinde bir video kesiti olacak,koyu bir görüntü kesiti.Ardından tamamen siyahlaşarak üstüne bir yazı ekleyeceğim.Ardından başka bir kesit koyacağım videoya ve 4 saniye sonra başka bir kesit ile devam ettireceğim videoyu.Arada da iki saniyelik siyah ekranlar getireceğim ve üstüne yazı ekleyeceğim.Sizce hangi program buna uygundur,montajı hangi programlarla yapabilirim.Öneriniz olursa çok sevinirim çünkü artık yardım alacağım ne var bilemiyorum,beynimden yanık kokuları geliyor.



  • AkifGR kullanıcısına yanıt
    adobe premiere veya sony vegas olabilir...
    işin içine biraz heyecan katıp, bolca görsellik eklemek istiyorsan o zaman after effects'i de kullanacaksın.
    Ancak AE biraz daha zor ve bir sürü ayara sahiptir, kısa sürede bir şey üretemezsin.
    Montaj için ilk satırdaki programları kullanabilirsin...
  • Sony Vegas Pro 11.0 Full kullanıyorum fakat pek istediklerimi ortaya çıkartamadım.Eğer bu konuda ders veren bir site ya da video biliyorsanız bana da iletirseniz siteyi/videoyu sevinirim.Yardımınız için teşekkür ederim.
  • Sony Vegas Pro da montaj yapamıyorum.Belirli saniyeler arası görüntüleri rahatlıkla kesip düzenleyebileceğim bir program var mı? O sahneyi kesip,diğer sahne ile sanki ardı ardınaymış gibi yapabileceğim? Görüntüler üzerinde oynayabiliyorum sadece Sony Vegas Pro da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.