Şimdi Ara

ONE X mi SENSATION XL mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikisinden hangisini tavsiye edersiniz? internet ve müzik kullanıyorum telefonda ağırlıklı olarak. buna göre hangisi daha iyidir?

İşlemci:Intel i5 4670k| Anakart: MSI Z97 Gaming 3|| Ekran Kartı: Asus Gtx 780 DirectCu II OC | Ram: Gskill 2x4 1866 MHz | Hard Disk: Seagate 1 TB Barracuda 7200RPM | Monitör: Asus VN47H 1MS | Kasa: SILENCIO 650 PURE CM750W | Klavye:Logitech G103 | Mouse:SteelSeries SenseıRAW Frosted Blue | Mouse Pad:SteelSeries SpecialEdition Frosted Blue | Ses Sistemi: Logitech Z-323 2 1 | Kulaklık:SteelSeries Siberia V2 FrostedBlue
  • hangisi daha iyi demedim dostum hangisi benim kullanımıma daha uygun dedim. bildiğim kadarıyla sensation xl daha iyi kulaklık veriyor bu nedenle müzik konusunda bir adım öndedir diye düşündüm. tabi benimki sadece düşünce bu nedenle de kullanım tecrübesi olan birisi cevaplayabilir umuduyla buraya yazdım. amiral gemisi ne diye merak etsem google a yazarım amiral gemisi hangisi diye.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.