iPhone 4 Kullanıyorum One X Geçmek istiyorum EN Ucuz ne kadara alabilirim One X'i ?
en ucuz derken ikinci el alabilirsin temiz garantili 1000 lira civarına eğer yurtdışı kayıtlı cihaz alırım dersen ki kaydın düşebilme ihtimalini gözönünde bulundurman gerek 1100-1200 aralığında bulursun eğer türkiye garantili cihaz telefoncudan teknoloji marketlerden alırım diyorsan 1400 civarından başlar
İkinci el Olabilir iPhone 4 Kullanıyorum Takas + Küçük bir Miktar para ilede alabilirim. Türkiyeden alınmış olmalı. @washburn_x Hocam çok seviyorum ya valla bastıramıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
İkinci el Olabilir iPhone 4 Kullanıyorum Takas + Küçük bir Miktar para ilede alabilirim. Türkiyeden alınmış olmalı. @washburn_x Hocam çok seviyorum ya valla bastıramıyorum
ikinci el düşünüyorsan elden alabilme şansın olan ürünlere yönel, zaten ikinci elde yurtdışı cihazla hiç uğraşma 900-1000 arası temiz bi kaç aylık cihazlar bile bulabilirsin, bir ara forumun ikinci el bölümünde satan arkadaşlar vardı oralara bir bak istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme