Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.920
Cevap
43
Favori
238.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baya tartışma olmuş, lakin girmek istemiyorum aynı şeylerden yoruldum



    Sadece arkadaşa cevap vereyim.

    Haki kullanımının vucüt enerjisi ile ilgili olduğunu uzun zamandır biliniyor, satır aralarında çok söylendi.

    Hatta hatta Gear 4 e açtığından, Dof Luffy'e o kadar çok haki kullanıyorsun ki, bununle ne kadar dayanabileceksin dedi. 10 dk sonunda Luffy ölü gibi yıkıldı. 15 dk sırtında taşıdılar da anca kendine geldi. Sonra bi 10 dk daha savaştı.

    Hatta daha önceye gideyim ilk Gear 3 açtığından küçülmesi ve gücünü kaybetmesi de bundandı zaten. Yine Haki kullanımı, daha sonra güçlendi ve artık Gear 3 etkilemiyor. Aynı şekilde Gear 4 de daha uzun süre gidecek. Bu bir basamak. Zamanla güçlenme bu oluyor.

    Yani aslında senin dediğin, '' olabilir'' ''tahmin ettiğim'' kelimesi ''zaten öyle'' gözünden kaçmış sanırım

    @SonictheHedgehog-MZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 22 Şubat 2017; 5:44:33 >




  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim şey kişisel enerjiyi tüketen ayrı bir tür güç olduğu.
    Yani haki seviyesi var, birde kişisel enerji seviyesi var.

    Kişisel enerji seviyesi ile Gomo Gomo No Pistol gibi hareketleri yapabiliyorsun. Bu vücudundaki enerjinden abartılmayacak derecede götürüyor, bu yüzden aynı hareketleri tekrar tekrar kullanabiliyorsun kısa bir zaman diliminde.

    Haki kullanımında ise saldırıların enerjini çok daha büyük ölçüde harcıyor, bu yüzden de kısa vadede tekrarlayamıyorsun büyük saldırılarını.

    Yani, benim için;

    Haki = Ki (DB) = chakra (Naruto) = kalori (Toriko)

    Demek değil.

    Belki haki ile en benzer gördüğüm özellik SSJ olabilir.


    "Hatta daha önceye gideyim ilk Gear 3 açtığından küçülmesi ve gücünü kaybetmesi de bundandı zaten. Yine Haki kullanımı, daha sonra güçlendi ve artık Gear 3 etkilemiyor"

    Mesela haki ile bağlantısının olduğunu pek düşünmüyorum bunun
    Niye bu şekilde düşündüğünüzü öğrenebilir miyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Şubat 2017; 9:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Yonkou'luk verilen bir rütbe değil kazanılan birşeydir. Karasakal ölen Yonkou'nun tayfasını yendiği için artık bu ün kendisine geçti. Yarın birgün birisi karasakalı yense ona geçecektir.
  • Yonkou'ları çok küçümsemiş, Amiralleri ise çok büyütmüşsün.

    Güç dengesi bence çok net. Yonkou > Amiral. Tabi bunu Yonkou'ların hepsinin aşağı yukarı aynı güçte olduğunu varsayarak söylüyorum. Doflamingo, Luffy'den güçlüydü. Luffy 1vs1'de alamazdı onu. Dolayısıyla Luffy ile Big Mom arasındaki güç farkı, Doflamingo ile Big Mom arasındaki güç farkından daha fazladır. Luffy, bir Yonkou'nun en fazla yüzüne çizik atabilir. Başka bir şey yiyemez şuan ki hali ile. İleride timeskip olur o zaman işler değişir belki ama güç olarak örnek vermek gerekirse G7-8 arası bir güç lazım bana göre. G4 balonu ile Big Mom'un göbeğinde zıplar anca.
  • Amiral, Yonkou'yu bırakın da şu dedeler ne gücünde onu tartışalım.
    Bence her biri 2-3 Amiral gücündedir rahat. Hatta Yonkou'lar la eşit veya daha güçlü bile olabilirler diye düşünüyorum. Final Bossların bunlar olacağını düşünüyorum. En sonunda Luffy ve devrim ordusu ile Dünya Hükümeti devrilecektir.

     ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!




  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Konu çok dağıldı



    Seri biraz daha ilerlesin tekrar konuşalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    "Yonkou'ları çok küçümsemiş, Amiralleri ise çok büyütmüşsün. "

    Belki öyle belki değil, big mom la vs olursa bu güç konusu tekrar gündeme gelecektir zaten
    O zamana kadar da şimdilik bu şekilde düşünüyorum

    Ve evet, doflamingo bariz olarak Luffy den daha güçlü.
    Ama dof ve big mom arasında da çok uçuk farkların olduğunu düşünmüyorum işte


    Ayrıca time skip sonrası Luffy ve tayfası güçsüz görülüyor sanırım ilk büyük düşman dofy olunca

    Mesela, WB gezegeni yok edebilecek güçteydi.
    Diğerlerinin bu kadar güçlü olduğu söylenmedi.

    Don chinjao ise kıtaları ayırabilecek güçteydi ve o gücü oğlunun şu anda.
    Luffy onun oğlundan G3 ile güçsüz müdür, değildir gibi duruyor.
    E, Jozu gibi biri de Dof u zorlamıyordu bile.
    Yani G4 ciddi anlamda çok daha farklı bir seviyede.

    O yüzden her şey, şu anki arc ta bir versus olursa daha net bir hale gelecek

    Eğer big mom aşırı derecede güçlü çıkarsa, şimdiye kadar pek ihtimal vermediğim "bir kere daha time skip olacaktır" düşüncelerine de ihtimal verebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Şubat 2017; 10:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Böyle giderse o dedeler bizi gömer yalnız.Hiç göremeden seriyi bile bitirebilir oda roger a yaptığı gibi,adam bunlarında üstündeydi ama daha hiç göremedik.

    Zaten final boss bana raftelde roger çıkacak gibi geliyor,artık dublor mu kullandı,meyvesi olanımı kullandı yerine başkasını geçirdi,onu bulun gelin diye meydanda okudu,zaten adamın seviyesine ulaşacak biride kalmamıştı ama raftele ulaşan onun seviyesinde olacak zaten luffy vs roger bekliyorum hem iyi ters köşe olur böyle bişey olursa odadan beklerim.

    Sonra bu dedeler hükümetin en güçlüleriyse neden beyaz dede savaşında olmadılar acaba kutsal yerimi koruyolar bunlar ki.

    Aslında yonko gücündelerse birlikte hepsini indirip denizde tam hakimiyet kurabilirler oda saçma olur,yonkoulardan daha alttadırlar diye düşünüyorum ama amirallerden güçlü olabilirler sengoku garp gibi olabilirler.

    Mihawk'ıda göremedik doğru düzgün adam koca savaşta bi kılıç salladı dedeye daha gözükmedi doğru düzgün,vistayla filan biraz karşılaştı ama onu çok rahat geçmesi gerekirdi shanksle yakın seviyedeki adam sonuçta.

    Dof güçlüde big mom a yakın olması imkansız mihawk bir tek içlerinde yonkou seviyesinde shanksle olan duellerinden bu sonuç çıkıyor ama onuda bi zorroyu harcarken gördük oda daha en başta sonra doğru düzgün bi mücadelede görmedik.

    Dof deli gibi korkuyodu kaido ile olan anlaşma bozulursa beni bitirir diye ki bitirirdi zaten adamın dengi yok dayanıklılıkta o ipler vs işlemez kaidoya zaten,big momında canavar olduğunu düşünüyorum diğerleri gibi güç konusundada kabasakalın yonko olup,palyaçonun schici olması konusunda oda bizi trolledi gibi hissettim.

    Tamam dedeyi yendide genede diğerlerine bakınca yonkolar arasındada belli bir güç dengesi olayı vardı kolay kolay birbirlerini çiğnemiyorlardı shanks vs dededeki gibi gök yarıldı ama kol içinde kaldı.Ama kabasakalın o ayarda olmadığı çok belli daha dünkü adam kabasakal shanksle aynı gemide olmasına rağmen acein ataklarıyla nasıl yandığını karşılık veremediğini gördük zaten oradada saçmalık vardı ya adamı delik deşik etti ace ama kabasakal onca darbeye rağmen çizik almamış gibi dövüşmeye devam etti ki logia vs ded değil bu adam,ama aynı olay ace vs lavadam olunca ace delik deşik oldu,dede delik deşik oldu ama kabasakal nedense turp gibi kalıyo dede kafasına deprem verdi adamın pert olması gerekirdi akanıu bile logia olmasına rağmen yaralandıydı.

    Yani shanks gibi kaidoyu dövüp geçip marinefordtada devam edelim diyen biri vede eski düşmanlığıda varken kabasakalı indirmemesi saçma,ki baktık herkes herkesi indirme peşinde doğal düşmanlar big momın dediklerine bakarsak.

    Big mom en güçlü yonkou deilse ben bunları tek tek indircektim zamanında demezdi heralde,dof daha buzadamdan tırstı kaçtı,alsa alsa bitik dedeyi alırdı dof onuda marco dedi zaten adam bitti uzatmalarda diye.

    Şu hayat alma olayı nasıl bişey tam bilmiyoruz eğer kafasına göre alsa zaten big mom herkesin ruhunu alır geçer,hayatını kısaltır sonuna kadar heralde bir sınırı vardır,zayıflığıda vardır illaki yoksa yenilmesi oldukça zor enel gibi bi karakter.




  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Geçmişte bir Yonkou ve tayfasının baş edemeyeceği kişiler olabilir.

    Ama yaşlılıklarına bağlı olarak şu anda o kadar zorlamazlar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SonictheHedgehog-MZ

    Sorun şu bence. Timeskip sonrası kısa bir sürede Yonkou'lara meydan okuyan bir Luffy profili çizdi Oda. Luffy elbette aklı başında olan birisi değil fakat son sayıya bakarsak Big Mom'un karşısına dikilecek gibi duruyor. Bunun için çok erken. Çünkü yenmesi bana göre imkansız. Oldu da yenerse de aşırı saçma olur çünkü kendisini Yonkou ilan edebilir o zaman. Tabi bunlar varsayım. Karşı karşıya gelmeyedebilirler.
    Doffy gibi düşmanlar sırıtmıyor fakat Yonkou çok üst seviye. Bence Luffy şuanda beyazsakalın üst seviye komutanlarının seviyesinden biraz daha alt bir seviyede. Ace'in biraz altında bence hala.

    Ben yeni bir timeskip olmasına kesin gözüyle bakıyorum. Hatta Yonkou savaşları gerçekten de bu kadar hızlı başlarsa 2 tane bile olabilir fakat düşük bir ihtimal. Luffy'nin şuan ki haliyle Yonkou almasından daha saçma birşey varsa oda korsanlar kralı olmasıdır. Zihinsel olarak biraz daha olgunlaşmalı ve büyümeli bence. Tabi fiziksel olarak da güçlenecek doğal olarak.

    @redoracle

    Benim koktuğum bir ihtimalde olsa böyle bir ihtimal var evet. Yani güç olarak değil de beyin olarak üst pozisyonda duruyor olabilirler. Fakat amcaların tipine bakarsak pek muhasebeci tipleri yok. Üstleri yara bere içinde ve savaş görmüş geçirmişler gibi bir izlenimleri var. Hatta içlerinden birisi bildiğin samuray. Daha önce Sengoku'ya emir verdiklerini biliyoruz. D soyadı hakkında bilgi sahibiler. Muhtemelen şu 100 yıllık boşluk açığa çıktığında bunlar hakkında bayağı bir bilgi sahibi oluruz. Aktif olduklarını düşünüyorum o dönemde. Gerçi o 100 yıllık boşluk hangi yıllar arasındaydı bilmiyorum.
    Şuan fiziksel olarak neden aktif değiller bilmiyorum. Bahsettiğin gibi birşeyi koruyor olabilirler. Fakat filo amiraline emirler verdiğini biliyoruz.

    Şuanki Yonkou'lardan Kaido - Big Mom ve Shanks'a güç olarak 9 diyelim. Karasakal 9'da olabilir. 7-8 de olabilir. Fakat serideki diğer korsanların hiçbirisi 7-8 puana ulaşamadığı için şuanlık Yonkou tahtına karasakal oturuyor diye düşünüyorum. Yani karasakal diğer Yonkou'lar kadar güçlü olmayabilir fakat serideki diğer korsanlardan güçlü olduğunu düşünüyorum.




  • Umarım doğru anlamışımdır.

    Yani diyorsun ki bir insanın meyve gücünü kullanması için başka bir enerji haki kullanması için başka bir enerji.

    Bunların temeli zaten kişinin iç gücüne dayanıyor.

    Haki senin gücünle doğru orantılı. Kişisel gücünün getirisi haki. Herkes de haki var ama bunu ortaya çıkarmak, kullanmak, tamamen kişisel güce dayanıyor.

    Zoro'nun haki'sinin Peeka'nın hakisini kesmesi gibi.

    Ayrıca Gear 3 de nasıl haki olmaz. Elephant Gun, Elephant Gatling, Grizzly Magnum, bunlar hep silahlanma hakisi ile oldu.
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Luffy nin meyve gücünü G4 gibi şeylerden gittiğimiz için örnek verdim.

    Genel olarak, her insanın enerji seviyesi var.
    Bu enerji seviyesi de savaştıkça azalıyor, Ki veya Chakra gibi, sadece one piece te bu isim açıklanmadı.
    Özel saldırılarda da (Zoro nun asurası, 3 kılıç stili, tek kılıç stili veya Luffy nin gomu gomu no 'su gibi durumlarda) bu enerji seviyesinden bir miktar anında tüketiliyor. Ama bu tüketim aşırı derecede fazla olmadığından ötürü saldırılar art arda (belli aralıklarla) kullanılabiliyor çoğu zaman.
    Shirohige nin o kadar yorulmasına rağmen akainu ve karasakal 'ın üzerinde deprem oluşturabilmesi de bu kısımda değerlendirilebilir.


    Haki ise sonradan uyandırılan bir güç. Her insanda var, ama uyanmamış vaziyette.
    http://www.turkcraft.com/mangas/One%20Piece/597%20-%203D2Y/12.JPG

    Yani başka serilerdeki Ki veya Chakra ile kesinlikle bağdaşmıyor. Ki veya chakra direk olarak kişinin yapabileceklerini belirleyen bir unsurken (sizin dediğiniz iç güçtür bunlar yani), haki tam olarak bu şekilde işlemiyor.
    Daha çok 'özel bir güç' tipi denebilir.


    ''Bunların temeli zaten kişinin iç gücüne dayanıyor.
    Haki senin gücünle doğru orantılı. Kişisel gücünün getirisi haki. Herkes de haki var ama bunu ortaya çıkarmak, kullanmak, tamamen kişisel güce dayanıyor. ''

    Çalışmalara bağlı olarak ise haki seviyesi ve kişisel enerji seviyesi arttırılabiliyor tabii ki.
    Haki seviyesi Haki ile yapabileceğin şeylerin sınırlarını çiziyor.
    Kişisel Enerji ise hakinin kullanımından doğacak yüksek miktardaki enerji tüketimi ve bireysel güç seviyen için önem taşıyor.
    Ya da normal saldırılarını kaç kere kullanabileceğinin sınırını çiziyor.
    Haki kullanmazsan, yüksek miktarda enerji tüketimi yaşamayacağından ötürü, uzun soluklu savaşlarda daha geç yoruluyorsun. (Evet, shirohige nin durumunu buna bağlıyorum )

    Benim düşüncem bu yani


    ''Ayrıca Gear 3 de nasıl haki olmaz. Elephant Gun, Elephant Gatling, Grizzly Magnum, bunlar hep silahlanma hakisi ile oldu. ''

    G3 ün ortaya çıkışı haki ile alakalı değil ki, ondan dolayı yazdım.
    Bunlar time skip sonrasında oldu.

    Şöyle yazmıştınız;

    ''Hatta daha önceye gideyim ilk Gear 3 açtığından küçülmesi ve gücünü kaybetmesi de bundandı zaten. Yine Haki kullanımı, daha sonra güçlendi ve artık Gear 3 etkilemiyor. Aynı şekilde Gear 4 de daha uzun süre gidecek. Bu bir basamak. Zamanla güçlenme bu oluyor.''

    G3 ün etkilememesinin nedeni artık haki kullanması değil yani.

    Time skip öncesinde Luffy bedeninde değişiklik yapıyordu fakat bedensel dayanıklılığı ne G2 için ne de g3 için yeterli olmadığından yan etkileri oluyordu bu tekniklerin.
    2 yıl içinde daha dayanıklı ve güçlü hale gelerek bu yan etkilerden kurtuldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Şubat 2017; 18:0:13 >




  • G3 ün etkilememesinin nedeni artık haki kullanması değil yani.

    Time skip öncesinde Luffy bedeninde değişiklik yapıyordu fakat bedensel dayanıklılığı ne G2 için ne de g3 için yeterli olmadığından yan etkileri oluyordu bu tekniklerin.
    2 yıl içinde daha dayanıklı ve güçlü hale gelerek bu yan etkilerden kurtuldu.


    Bu konu da hemfikiriz, yazdıklarım eksik olmuş, sabahın bi vakti yazınca.

    Diğer konu, haki başka bir güç, beden gücü başka bir güç buna kesinlikle katılmıyorum.

    Haki herkesde var ama onu ortaya çıkarmak ve güçlü kılmak için normal insanlarda daha güçlü olman gerekiyor.

    Roger ve Shanks ın meyve yemeden bu kadar güçlü olmalarının nedeni bu zaten. Hakileri belki de one piece evrenindeki en güçlü haki leri. Aynı şekilde rayleigh in de haki si fazlaca var.

    Nasıl ki meyveyi kullanman gücünle doğru orantılıysa haki de gücünle doğru orantılı.

    Özetle hepsi insanın kendi iç gücü ile alakalı. Ne kadar güçlüyse hakisi ve meyvesi ile yapabilecekleri o derece güçlü oluyor.

    Bence hepsi tek güç, iki farklı gücün kullanımı çok sağlıklı gelmiyor.

    Bu arada ona tek atar buna tek atar demeler bitse artık.

    One piece de güç dengeleri bu şekilde işlemiyor. Bunu defalarca gördük.

    Ha bu arada raftel de Roger in son boss çıkması duyduğum en saçma şey. Roger öldü. Bu kadar. Roger ın yaşıyor çıkması demek bunca zaman yapılan bütün söylemleri, bütün duyguları, bütün amacı silmek demek. Resmen One piece ruhuna aykırı. Ace ve Beyazsakal nasıl öldülerse Roger da aynı şekilde öldü.

    Çünkü One piece ölümler olmuyor kolay kolayç Kahverengisakal, Pel örneği en net örnek. Ama Ace, Roger, Beyazsakal gibi insanlar hikaye gelişimi ve ruhu için ölmek zorundalardı. Eğer bunu anlayamıyorsanız gidin baştan tekrar okuyun seriyi.

    Karasakal ın yonkou olması gayet normal. Ace i yakalayan o. Beyazsakal öldüren de yine büyük oranda kendileri. Ondan kalan boş yeri de onun geçmesi gayet normal.

    Buggy ninde shichibukai olması gayet normal. Marineforda da herkes gördükü. Roger ın tayfasında, Shanks yonkou kankası, Beyazsakal ile muhabbeti olabilen bir insan. Güçlü olduğu için değil, ilişkileri yüzünden shichibukai oldu.

    Ortada bir trollük yok, konuyu anlayamıyorsunuz hepsi bu.

    Tartışmaların çoğuna bu yüzden girmek istemiyorum, o kadar anlamsız bilgiler varki.




  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bence kabasakal o kadar güçlü değil tıpkı buggy gibi,ama doğru zamanda doğru işler yaptı ikiside şanlılardı vs ama genede onlara karşı çok rahat galip gelecek korsanlar var.

    Kabasakalın daha atakları savuşturabildiğini bile görmedim hep darbeleri yedi ve ölmesi gerekirdi zaten ace içinden ateş oku soktu çıkardı filan savunma yapamadı,luffy böğrüne böğrüne vurdu savunma yapamadı adamın savunması sıfır shanks,ne bileyim akanıu,yada herhangi öldürücü darbe vurabilecek biri hatta zorro bile haklamsı gerek çok rahat adamları karışmassa.

    Hadi dede canavardı 100 tane gülle 1000 tane mermi mızrak ile zaten artık tükendiği halde zar zor öldü ona tamam desek,kabasakalın öyle bi özelliği varmış gibi durmuyor,haki ile koruması yok,luffy gibi lastik filanda değil çok rahat ölümcül yara alması lazım normalde ama işte olmuyor nedense hikayeden orda saçmalık var her türlü.

    Buggyi zaten daha hapisane arkında gördük nasıl bişey olduğunu 1000 kez ölümden döndü zorro şu an hakiyle kesse alabileceği biri diye düşünüyorum,bazı yerlerde tuhaflıklar yapıyor.

    Hele enel gelse zaten geri alabileceği çok kişi var kabasakalı çok rahat yer mesela gerçi çoğu adamıda yer ya neyse eritmesi lazım milyon voltluk saldırısıyla,hemde gökten bile halledebilir bunu inmesine bile gerek yok aşağı.




  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Bence sen one piece yi baştan bidaha izle ve oku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    karasakal 2 meyve yiyen tek kişi.
    Biri efsanevi beyaz sakal'ın meyvesi diğeri de karanlık meyvesi .Beyaz sakalın deprem meyvesinin ne kadar güçlü olduğunu gördük ,karanlık meyvesi ise her türlü saldırıyı emiyor (hakiyi bilmiyoruz ) ve hasar almıyor ama canı yanıyor. Yani karasakal meyve bazında serinin en güçlüsü olabilir .Bir de meyve öncesi shanks'ı yaraladığı düşünülürse , ölümsüz denilen kaido harici serinin en güçlüsü olabilir .

    Bana göre enel , silahlanma hakisi kullanan herkes için basit bir hedef .

    Bence seriye yeniden başlamalısınız .
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Ben neyin ne olduğunu biliyorum hem mangadan hem sonrasında animeden takip ediyorum zaten.

    Bence siz yeniden başlayın adam ne zaman savunma yapmış tüm darbeleri alan biri kaido gibi yada luffy gibi değilse ve hakiylede(çok güçlü olmalı) kendini kaplamıyosa ölmesi lazım ordaki saçmalığı görmüyorsan tekrar oku.

    Ace ateş mızrağı geçirdi o kadar içinden adam direk aldı içine ama ölmedi e o zaman hiç işe yaramıyor saldırısı ace gibi birinin öylede bişey olması dahada saçma olur.

    Enelde zaten mantra var ve hareketlerini önceden tahmin edebiliyor okumadığın belli yeniden başla sen istersen daha dokunamazlar bile tıpkı luffynin rahiplere sonrada enele saldırınce tek darbe almaması gibi.

    Enel serinin dengesini bozduğu için zaten Oda tarafından seriden çıkarıldı aya yollandı bilmeden okumadan konuşuyosunuz,ben kendi fikrimi yazıyorum sende yaz o da yazsın fikri olmayan yazar tekrar baştan oku diye anca.




  • Öncelikle bu adam ''D'' bu bile başlı başına neden.

    One Piece evreninde bilinen 2 meyve yemiş tek insan.

    Bu meyvelerden birisi dünyayı yok edecek güce sahip Gura Gura no mi. Dünyanın tepesindeki en güçlü adam olan Beyazsakal'ın meyvesi.

    2.meyve Yami Yami no mi. Bu meyvenin gücünü çok az görmüş olsak da. Ace kadar güçlü birini yenebildiyse demek ki birşeyler var demektir.

    Takmışsın gelen darbeleri yedi, giden darbeleri yedi, kaçamadı. Peki o darbelerden sonra ayağa kalktı mı? Darbe alması güçsüz olduğunu göstermiyor. Dövüş stili bu, dağınık adam. Dövüşürken umursamıyor ne olduğunu. Sana buna yaşamış en iyi örnek olarak Muhammed Ali'yi verebilirim. Bir çok maçında guard almazdı. Hatta bile bile yumruk yerdi. Ama sonunda maçı alırdı. Karasakal'ın dayak yeme konusunda umarsızlığı var hepsi bu.

    Devam edelim, yukarda da dediğim gibi. Büyük ölçü de Beyazsakalı öldüren kişi. Bunun yanına bir de Ace i yakalayn kişi. Çağın en meşhur iki korsanın egale edilmesinde adam başrol oynuyor. Bu zamana kadar kimsenin yapamadığını yapıyor.

    Şu anda güçlü şeytan meyvesi kullananları avlayıp meyveleri tayfasına dağıtıyor. Bu bile bir şeyler anlatmalı.

    Bu adam Shanks'a zamanında iz bıraktı mı?

    Beyazsakal'ın tayfasından adam öldürdü mü?

    Teach için o normal bir insan olmadığı defalarca söylendi.

    Bu kadar şey yapmış bi adamı. Şansa geldi, yonkou olmayı hak etmiyor, güçlü değil falan dersen, güler millet. Kusura bakma ama git seriyi tekrar oku da derler.

    Şu anda iki meyvede ustalık seviyesine geldiyse. Kim bilir ne kadar güçlendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 25 Şubat 2017; 17:8:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

    One Piece evreninde bilinen 2 meyve yemiş tek insan.

    Bu meyvelerden birisi dünyayı yok edecek güce sahip Gura Gura no mi. Dünyanın tepesindeki en güçlü adam olan Beyazsakal'ın meyvesi.

    2.meyve Yami Yami no mi. Bu meyvenin gücünü çok az görmüş olsak da. Ace kadar güçlü birini yenebildiyse demek ki birşeyler var demektir.

    Takmışsın gelen darbeleri yedi, giden darbeleri yedi, kaçamadı. Peki o darbelerden sonra ayağa kalktı mı? Darbe alması güçsüz olduğunu göstermiyor. Dövüş stili bu, dağınık adam. Dövüşürken umursamıyor ne olduğunu. Sana buna yaşamış en iyi örnek olarak Muhammed Ali'yi verebilirim. Bir çok maçında guard almazdı. Hatta bile bile yumruk yerdi. Ama sonunda maçı alırdı. Karasakal'ın dayak yeme konusunda umarsızlığı var hepsi bu.

    Devam edelim, yukarda da dediğim gibi. Büyük ölçü de Beyazsakalı öldüren kişi. Bunun yanına bir de Ace i yakalayn kişi. Çağın en meşhur iki korsanın egale edilmesinde adam başrol oynuyor. Bu zamana kadar kimsenin yapamadığını yapıyor.

    Şu anda güçlü şeytan meyvesi kullananları avlayıp meyveleri tayfasına dağıtıyor. Bu bile bir şeyler anlatmalı.

    Bu adam Shanks'a zamanında iz bıraktı mı?

    Beyazsakal'ın tayfasından adam öldürdü mü?

    Teach için o normal bir insan olmadığı defalarca söylendi.

    Bu kadar şey yapmış bi adamı. Şansa geldi, yonkou olmayı hak etmiyor, güçlü değil falan dersen, güler millet. Kusura bakma ama git seriyi tekrar oku da derler.

    Şu anda iki meyvede ustalık seviyesine geldiyse. Kim bilir ne kadar güçlendi.

    +123




  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Heh bak böyle tartışı canımı yiyin bende hepsini ben biliyorum benimdediğim demiyoırum ben sadece kendi yorumum benim gözlemlediklerim bu diyorum

    Evet dediklerini yaptı bu adam ama hep sisnsilik kalleşlikle yaptı.
    Kalkma olayına gelince orası çok saçma işte bunu anlatmaya çalışıyorum ace gibi bi adam içinden ok mızrağı geçirince ölmeyi bırak ciddi yaralanmıyorsa ya ace güçsüz saldırıları yada kabasakal kaidou gibi bi bedene sahip ama öyle olmadığını dede bunu tutup ölü halde yerden yere vurduğunda orasından burasından kan geldiğinde,yada luffy patlatınca hakisiz hem gene ağzından kan geldi yani öyle bi vucududa yok ama paso direk darbe alıyor adam.

    Yonkou seviyesinde bir adamın böyle bir dövüş tarzı olamaz ace yendi diyonda dede daha iyi durumdayken uykusunda yeniyodu acei,horuldamaya devam ediyodu tek atıyodu herseferinde kıyasla bir.

    Sonra bu dede en ölüsüyle bile kaç tane amiralle kapıştı buza vs filan ayar verdi,savunması çok iyidi taki artık vucudu işlemez hale gelene kadar.

    Sonra diğer yonkouya bak kaido adam kurşun geçirmez zaten onun savunma yapmasına bile gerek olacağını sanmam ama genede kabasakal gibide herdarbeyi önleyecek seviyede dövüşüyodur büyük olasılık,öyle olmasada zaten hasar almıyor adam.

    Gelelim big moma onunda savunmasının çok daha yüksek olduğunu zaten yakında görebiliriz diye düşünüyorum sırf adama zaten ulaşmak için önce ruhunu paylaştırdığı canavarları geçmen gerekki onların güçlü olduğunu söylemeye gerek bile yok o saldırıları oda direk almaz yani.

    Evet sonrada gelelim şu an belkide en güçlü adam kızıla adam akanıuya nasıl kafa tuttu sanki pamuk şeker gibi durdurdu lavı,herkesede meydan okudu kabasakal hemen daha henüz zamanı değil diyerek topuklamayı tercih etti.Shanks'inde öyle kolay kolay darbe almayacağı belli herhaliyle zaten en baba kılıççı mihawkla eskiden başabaş duel yaptığını bilmeyen yok,karşılayamasa zorro gibi heryeri kılıç izi olurdu.

    Zaten normal sonuçta çok ciddi bir anime-manga okumuuyoruz.En basitinden en ölmesi gereken çoktan yalancıydı adam 4-5 ton zopayı kafasına patlattılar hala yaşıyodu,enel zaten herkesi kül etti zorro,usop,sanji normalde hayatta kalma gibi bi şansları yoktu vs.

    Yoksa kabasakalın meyveleri hakketen çok güçlü ve meyve kullanıcılarına karşıda çok büyük avantajı var aceteki gibi,ama onun dışında ne zaman görsek bunların haricinde darbe yiyip yerlerde debelenip duruyo.Hangi yonkoda görebilirsin bunu.

    Aynı şekilde buggy de öyle,yoksa bende isterdim buggy güçlü bi rakip olsun haki maki vs ile,ama adam korkağın teki gördük bunu hapisteyken,bunun yerine gey herif shici olsa ona bile razıydım bak o adamdaki cesaret azim çoğu karakterde yok

    He bunlar benim gördüklerim herkes farklı görsünki bi tartışma olsun zaten,fikir zenginleşsin.

    Ayrıca luffy raftele gelsede eğer karşısına roger gelmesse ve yenmesse hep rogerın gerisinde kalacak yada aynı seviyede gibi olacak,o yüzden bence önce rogerıda geçip kral olup shanksle kapışıp onla duel atıp üstünlüğünü kanıtladıktan sonra şapkayı al artık şunu diyecek,zorroda mihawkla kapışması lazım çünkü ki en baba dünyadaki kılıççı olsun.O yüzdende aklıma bu geldi eğer zorro mihawkı geçip master of sword oluyorsa e luffy kimi geçipte korsanlar kralı olabilir o zaman.Roger değilse bile orda bu ünvanı birinden alıcak bence artık raftelin koruyucusu olur belki rogerda onu geçtiği için king olmuştur gibi.




  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.