Şimdi Ara

One Epic Knight-Endless Runner Tarzı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda bu oyunla ilgili bir konu gördüm hem yanlış yerdeydi hemde dikkat çekmemişti ve resimlerle desteklenmemişti.Bende bu oyunu sizlere tanıtmak için bu yazıyı yazıyorum.

Endless Runner Sonsuz koşu anlamına gelen bir oyun türü.Endless Runner'ın en sevilen oyunu ise Temple Run oldu..Temple Run pöpüler bir oyun olduktan sonra benzeri birçok oyun çıktı.Fakat en iyileri tabiki bana göre Subway Surfers ve Agent Dash oldu.Fakat One Epic Knight'tada orjinal fikirler var.

One Epic Knigt

Oyundaki amacımız kacmak değil altın ve hazine toplamak.Fakat bunları yaparken karşımıza bir çok engel çıkıyor.Bazıları bize saldiran canavar.Testereler,Baltalar ve Dönen keskin silindirler.Birde oyunda yerlerde altin dışında bulabilecegimiz 3 şey var.Değerli Mücevher,Kılıç ve Kalkan.Kılıç ve kalkan bize saldiran canavarlardan kurtulmamizi sagliyorlar.

Arkadaslar grafikler biraz kötü gözükebilir ama oyunda sıkıntı çekmeyeceginize eminim cünkü endless runner tarzı oyunlarda grafik fazla onemli degildir çünkü oyunda hep koşmanız gereklidir grafik eksikligini anca öldükten sonra farkedebiliyorsunuz.

Oyunda Alabilecegimiz 4 Tane karakter seçenegi.Alttaki resimde sadece 3 tanesi gözüküyor digeride Mayor Knight adinda bir kostüm..

Oyuna genel olarak baktigimizda Eksiler Artilar.

EKSİLER.
    - Temple Run'daki gibi Combo secenegi Yok.(Temple Run Dışında Hiçbir oyunda Yok)
    - Bana Akıcı Bir Oyun Gibi Gelmedi.
    - Yetenek Geliştirme Kısmında Mıknatıs, Hayalet olma Yok.
    - Uçurumdan düşme Kısımları Saçma Keske sonsuz bir Uçurum Olsa.

ARTILAR.

+ Çok güzel Orjınal Fikirler Var.(Baltalar vb.)
    + Dönüşlerdeki Kestirme Yol.(Kayarak Geçiliyor).
    + Eski çağları Andırması Başarılı.
    + Canavarların Son Bir Hamle Yapmaları.
    + Store Kısmındaki Potıons İsmi Altındaki Tek kullanımlık Yetenekler de Başarılı.
    + Carpismalar Başarili
    Genel Olarak. 10 Üzerinden 8,5 Veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F113A1C22 -- 1 Eylül 2012; 9:58:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.